ETTEI YKSIKÄÄN HUKKUISI

TULE PATMOSYSTÄVÄKSI

Kutsumme sinua auttamaan ja rukoilemaan, tekemään työtä kanssamme.

Tilaa  patmospostia.

Haluatko tietää mitä apusi saa aikaan? Tilaa patmospostia. Saat kerran kuussa kotiin kannettuna ajankohtaisen tietopaketin työmme  haasteista ja tuloksista. Mukana  myös ajankohtaista ja raamatullista opetusaineistoa Leo Melleriltä sekä tietoja tilaisuuksistamme ja uusista puheäänitteistämme.

Tilaa patmospostia kotiisi.

Tilaa sähköinen tiedotteemme.

Antamalla sähköpostiosoitteesi saat uutisia ja ajankohtaista tietoa työstämme nopeasti suoraan sähköpostiisi.

Tilaa e-tiedotteemme.

 

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖ on vuonna 1971 perustettu täysin suomalaisin yksityisin lahjoitusvaroin toimiva lähetys- ja avustusjärjestö. Tällä hetkellä patmostyö tavoittaa apua ja evankeliumia tarvitsevat 24 maassa, neljällä mantereella.

Patmostyön mottona on "Kahden käden evankeliumi". Se merkitsee ihmisten ajallisten ja hengellisten tarpeiden huomioon ottamista tuomalla tarvitseville toisella kädellä ajallista apua ja toisella kädellä evankeliumia.

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖN ulkolähetykseen sisältyy vahva näky sekä humanitaarisesta auttamisesta että evankeliumin julistamisesta.

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖN sisälähetystyössä keskeistä on kristillisen uskon ja evankeliumin viestittäminen sähköisten medioiden (radio, televisio, internet) sekä painetun sanan (Kustannus Oy Kuva ja Sana) ja kokoustoiminnan välityksellä.

STUDIO 24 / Kristillinen mediakeskus on Patmos Lähetyssäätiön mediatyön keskus, jonka digitaalinen tallennus- ja lähetyskalusto mahdollistavat ajankohtaisten raamattuopetustallenteiden (cd, mp3, dvd, c-kasetti) sekä viikoittaisten radio- ja TV-ohjelmien tuottamisen.

Savenvalajan paja kokoaa ihmiset hengellisiin tilaisuuksiin ajankohtaisten raamattutuntien, opetustilaisuuksien, seminaarien, hengellisen musiikin konserttien, rukouskokousten, lastentapahtumien, nuortenkokousten yms. hengellisen yhteyden äärelle, joita tilaisuuksia voi myös seurata Studio24:n netti-tv:stä.

Leo Mellerin maakuntakokoukset tavoittavat patmostyön ystävät kasvokkain eri paikkakunnilla kolme neljä kertaa vuodessa pidettävissä erittäin suosituissa patmostilaisuuksissa ajankohtaisten raamattutuntien ja patmostyön kuulumisten äärellä.

"Come Home" koulu- ja nuorisotyö tavoittaa kymmeniä tuhansia ala- ja yläastelaisia koululaisia ympäri Suomen sekä vanhempia vanhempainilloissa. Riku Rinteen johtama toiminta on muodostunut yhdeksi maamme mittavimmista nuorisotyön muodoista. "Come Home"ohjelmat näkyvät ja kuuluvat viikoittain radiossa ja tv:ssä tavoittaen nuoria evankeliumin toivon sanomalla.