RADIO PATMOS
Asiaa ajallemme uusilla taajuuksilla 2017

Radio Patmos aloitti vakituisella toimiluvalla lokakuussa 2016 kymmenellä kuuluvuusalueella ja lyhytaikaisella luvalla 14 paikkakunnalla. Lyhytaikaiset taajuudet poistuivat vuodenvaihteessa. Vuoden 2017 alusta Radio Patmos kuuluu edelleen FM-taajuuksilla yli 10 paikkakunnalla ja kaikkialla netin kautta osoitteessa www.patmos.fi.

RADIO PATMOS toimii täysin kuuntelijoiden tuella. Emme myy mainos- tai ohjelma-aikaa. Jos haluat Radio Patmoksen jatkavan voit tukea toimintaamme rakkaudenlahjallasi netissä sivun lopusta löytyvällä lahjoituslomakkeella. Tai soittamalla Radio Patmoksen lahjoituspuhelimeen : 0600-16870

Puhelu maksaa 29,46 €+pvm, lahjasi veloitetaan puhelinlausi yhteydessä. 

Palautetta ja ideoita voit lähettää osoitteella palaute.radiopatmos (at) patmos.fi

Paikkakuntakohtaiset lähetystaajuudet löydät alla olevasta listasta.
Ohjelmia voi seurata livenä myös netin välityksellä kaikkialla.

RADIO PATMOS tarjoaa ympärivuorokauden ohjelmaa teemalla ASIAA AJALLEMME. Kanavan tuotannolle ovat tunnusomaista ajankohtaisuus ja tinkimätön, mutta valoisa luottamus Raamattuun, jonka äärellä arvioidaan tapahtumia ja niiden merkitystä ajalle ja ikuisuudelle niin kotimaassa kuin maailman äärissä. Kaiken ytimessä on toivorikas sanoma ylösnousseesta Jeesuksesta Kristuksesta pelastajana, parantajana, Pyhällä Hengellä täyttäjänä ja takaisin tulevana Kuninkaana. Tämä sanoma kuuluu myös kanavan musiikkitarjonnassa. Päätoimittaja LEO MELLERIN lisäksi mukana säännöllisesti ovat aiemmilta tuotantokausilta tutut PIRKKO SÄILÄ, MARKKU VUORINEN, SATU PANULA, HELVI JÄÄSKELÄINEN, JUHA AHVIO, PASI TURUNEN ja ILKKA KUJALA. Radio Patmoksen kautta voit myös kuulla sinua hengellisesti lähellä olevien seurakuntien ja järjestöjen ohjelmatarjontaa. Ohjelmatiedot löytyvät päivittäin sekä Patmos Lähetyssäätiön että Radio Patmoksen / Studio24 nettisivuilta.

Palautetta ja ideoita voit lähettää osoitteella palaute.radiopatmos (at) patmos.fi

TAAJUUDET

HELSINKI kuuluu ajalla 1.3.2017 – 7.4.2017, taajuudella 92,2 MHz,
sekä ajalla 8.4.2017 – 31.5.2017, 105,8 MHz

Alajärvi 106,0 MHz

Mänttä-Vilppula 106,6 MHz

Oulu 102,0 MHz

Pihtipudas 97,8 MHz

Raahe 101,5 MHz

Tampere ajalla 1.3. – 31.5.2017, taajuudella 106,4 MHz

Tornio 101,3 MHz

Turku 90,1 MHz

Pori 89,1 MHz

Vaasa 92,5 MHz

Äänekoski 89,2 MHz

TUE RADIO PATMOKSEN TOIMINTAA

RADIO PATMOS on uskonvarainen kristillinen ei-kaupallinen radiokanava, jonka toiminta on riippuvaista kuuntelijoiden tuesta. Emme myy mainos- tai ohjelma-aikaa. Jos ohjelmamme ovat koskettaneet sinua ja haluat Radio Patmoksen toiminnan jatkuvan voit tukea Radio Patmosta antamalla rakkaudenlahjasi kohteeseen "Radio Patmos International".

Kohde

Kohde: *
Summa: *

Maksajan tiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Minulle ei vielä tule ilmaista patmospostia, haluan jatkossa postia:
Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan