22.08.2017

auta

Rakas Jumala, auta meidän perhettä. Auta miestäni löytämään uusi työ jossa hän viihtyy. Auta esikoista että hän jaksaisi opiskella ahkerasti ja voisi olla vanhemmille kuuliainen. Auta tytärtämme joka on eräällä alueella niin lahjakas, että hän jaksai

22.08.2017

ystävyys

Esirukopyyntö entisen työkaverini Jaanan puolesta, jotta ystävyys palautuisi hyväksi ja läheiseksi, vaikka tiedänkin hänen elämästään vääriäa asioita kuten "salarakkauden" naimisissa olevaan mieheen. Herra auta Jaanaa oikealle tielle.

Miksu

21.08.2017

pelastusta

ahosten ja al jonaidin suvut

21.08.2017

lasten ja elämäni

kiitos jeesus tiedät kaiken minkä tarvitsemme pyydän sitä keikkea ja pelastusta ja kaverit lapsilleni kouluun aiman inas amira varjelusta kaikille harrastuksiin jumalan kosketusta karen ja marjutin ja smain matkaan.ja tän kuun tapaamisten puolesta ju

21.08.2017

Jeesus kosketa

Sara 11 v. sairastaa vakavaa sairautta. Jeesus kosketa ja paranna, pelasta ja anna rauhasi.

kiitos Jeesus

21.08.2017

Unelma perheestä

Jeesus, auta ja armahda rakkaitani. Tiedät toiveeni ja haaveeni. Anna meille yhteistä aikaa ja paikka, Jeesuksen nimessä. Kiitos.

äiti

21.08.2017

Uusi palvelutyö alkamassa

Pyydän rukousta jotta Herra johdattaa oikeat ihmiset palvelutuimiin ja johdattaa myös uuden palvelutyön aloittamissa että kaikki tapahtuu Hänen tahtonsa mukaan. Tarvitsisimme myös toisen toimitilan.

nimim.Uuden äärellä

21.08.2017

apua

paikka jossa olisi hyvä olla perikunnan taloasia olen tottunut luopumaan kaikesta. herra antaisi isän huolenpidon

kuulla Herraa olisi paras

21.08.2017

Päihdeongelmaisten puolesta

Päihdeongelmaisille järjestetyllä leirillä olleiden ja etenkin siellä elämänsä Jeesukselle antaneiden ihmisten puolesta, että pääsisivät uskossa eteenpäin, juurtuisivat Jeesukseen ja selviäisivät kerran voittajana perille.

20.08.2017

Uusi asunto

Uusi asunto on löytymässä, mutta muutto alkaa ahdistaa, kuinka saan sen suoritettua. Rahaa muuttoauton vuokraukseen ei juuri ole. Tarvitsen paljon ystävien apua ja kesttävää selkää heille kantamiseen. Koko asia on kuin painava möykky sisimmässä, Herr

Masentunut

20.08.2017

Yksin

Pyydän ystäviä lenkille ja reissuihin. Kiitos

e

20.08.2017

En jaksa enää

Pyydän Keno voittoa, millä maksan velat ja ostan sohvan, pyörän ja silmälasit. Kiitos

Köyhä

20.08.2017

Hylätty

Tarvitaan taas rukousta. On vahvistunut, että jään hengellisestä työstäni työttömäksi, vaikka yritin tehdä työni hyvin ja olla uskollinen Raamatun sanalle. Mihin suuntaan Herra haluaa minua nyt johdattaa? Yritän päästä opiskelemaan, mutta se ala vie

20.08.2017

kiitän Jeesusta esirukousystäviä

että reissumme meni hyvin. Jeesus auttoi monella tapaa. .Hän siunasi ja antoi voimaa todistaa jne.

soikkeli

20.08.2017

Ps. 91

Jeesus puhdista seurakuntaruumis Raamatun vastaisista asioista. Esirukousta esivallan ja maahanmuuttajatyötä tekevien pariin. Turun terroristihyökkäyksen kohdistuminen naisiin. Varjelusta seurakuntiin matkustamiseen. Yksinäiset ja hyljätyt.

Puhdistumista

19.08.2017

Herra armahda!

Sisaren ja hänen perh.puolesta. Sisarella monenelaiset vaivat:masennus, alkoholismi ja fyysiset vaivat. Hän käyttää alkoholia riskilääkkeiden kanssa ja ei liiku juuri ollenkaan. Omaiset ovat peloissaan,koska sisarella ei ole sairaudentuntoa.

Pikku-sisar

19.08.2017

jatkuva sairastelu

Heinäkuun alusta lähtien olen sairastellut usein. Muutama terve päivä välissä, sitten vuorotellen joko mahatauti tai oksennustauti.

vihdoin terveeksi

19.08.2017

Parantuminen

Herra, taas pyydän: paranna minut!

Annie's Song

19.08.2017

Herra anna turvaa

Rukoilen Suomen, suomalaisten, Suomessa asuvien ulkomaalaisten ja Suomessa käyvien matkailijoiden turvallisuuden puolesta.

19.08.2017

Anopin vierailu

Anoppi on tulossa meille kahdeksi päiväksi kylään. Mieheni alkaa heti raivota, kun anoppi on matkalla meille. Kyseessä onjokin henkivalta. Anoppi ei ole uskossa mutta mieheni on. Pyydän rauhaa tilanteeseen. Kiitoksia!

Masha

Edellinen 1 2 Seuraava

 


 

Jätä esirukouspyyntö

Rukousmuurille

Jos haluat, että pyyntösi tai kiitosaiheesi julkaistaan rukousmuurilla, lähetä pyyntösi nimellä tai nimimerkillä muurille.

Jätä rukouspyyntö