28.03.2017

HERRA, VASTAA

Vapahtaja, anna minun nähdä apusi elämässäni!

Annie's Song

28.03.2017

Auta Jeesus

Erään ihmisen puolesta, joka kantaa suurta katkeruutta sydämessään. Jeesus auta.

äiti

28.03.2017

sairaus

Veljelläni on muistisairaus ja on siksi tullut myös agressiiviseksi. Herra auta ja anna hänen vaimolleen voimia. Herra anna nuorelle miehelle Teemulle töitä.

omainen

28.03.2017

seurakunnan puolesta

Jeesus kosketa seurakuntaani joka on hajoamassa väärän vallanhimon takia. Anna suuri sovinnonkokous Pyhän Henkesi kautta meille kaikille .. kiitos että autat.

seurakuntalainen

28.03.2017

estä Jeesus itsemurha-ajatukset

Sain viestin, että ystävä on ihan loppu ja hautoo itsemurhaa. Kysymys perheasioista, pienistä lapsista, jotka otettu pois. Jeesus auta ystävääni ja heidän rakkaitaan.

ystävän puolesta

28.03.2017

Elämä kuntoon

Jeesus auta ja armahda perhettäni, että kaikessa Jumalan tahto tapahtuu. Anna usko tyttärille ja heidän poikaystävilleen. Johdata oikealle tielle nimesi tähden.Kiitos.

äiti

28.03.2017

hätä huuto

Että Jumala pelastaisi veljeni, joka on huumeiden orja ja on todella väkivaltanen.Koko perheemme on aivan loppu.

27.03.2017

Köyhä nainen

Rahaa ja uusi koti. Kiitos

27.03.2017

poikani

Tarvitsen rukousta rakkaan poikani puolesta. Hän on päässyt maailmaan joka vie pois luotamme. Hän käyttää alkoholia ja emme ole varmoja onko aineetkin siinä mukana. Aleksi on 17 vuotias ja ero takana. Me vanhemmat erosimme ja hänellä ero tyttöystäväs

äiti

27.03.2017

Herra auta

Pyydän esirukousta poikani vaikeitten sosiaalisten pelkojen helpottumisen puolesta. Rukoilkaa hänelle vapautumista. Rukoilkaa, että Jeesus nimensä ja verensä voimassa muuttaisi hänen elämänsä.

Perheenisä

27.03.2017

Keskustelu

Tasa-arvoisesta avioliittolaista keskusteltiin eräällä palstalla ja osallistuin keskusteluun mielestäni ihan asiallisesti. Palaute oli vihaista. Pyydän Jumalan ilmestymistä keskustelukumppaneille. Että Raamatun Sana avautuu heille. Pyydän viisautta.

oikeat sanat

27.03.2017

hätä

Herra auta, en saa yhteyttä lapseeni kaukana. Pelkään että on sattunut jotain ikävää. Armahda Jeesus.

äiti

27.03.2017

Yläasteen poika

Poika on joutunut psykiatriseen hoitoon. Äiti on aina kohdellut poikaa huonosti. On alkoholisoitumassa. Isä saisi pojan huoltajuuden. Poika EI HALUA TAKAISIN ÄITINSÄ LUO.

Huoltajuus

27.03.2017

Suoraselkäinen puoliso

Pyydän, että Herra johdattaisi juuri minulle sopivan, uskovan aviopuolison. Sellaisen, joka ei mukaudu tämän maailman menon mukaan, vaan tahtoo noudattaa Jumalan Sanaa omassa elämässään. Toisenlaisia, uskovia ehdokkaita olisi kyllä tarjolla..

Nainen

27.03.2017

Parannuksen armoa

Armahda Jeesus ja siunaa tytärtäni, joka on luopunut uskosta. Vedä parannukseen. Vahvista poikaystävän uskoa. Uskoa myös muille perheenjäsenille. Minulle voimia raskaassa työssä. Kiitos Jeesus.

äiti

27.03.2017

Jumalalta apu

Isoihin asumiseen liittyviin asioihin ja ongelmiin pyydän viisautta ja Jumalan vahvaa johdatusta. Pyydän selän ja polvien parantumista sekä hyviä yöunia ilman aamuyön heräilyjä. Kiitos kun rukoilette.

uskova sisar

26.03.2017

HÄTÄHUUTO

Uskovan tytön puolesta joka seurustelee narsistin kanssa, on sokeassa tilasssa ja luottaa johdatukseen, Suhde vie pois päin Jeesuksesta. Jeesuksen nimessä valheen henki väistyisi ja Jumala paljastaisi tytölle totuuden. Kiitos rukouksista.

26.03.2017

Parantumista,uskoontuloa.

Herra auttakoon minua paranemaan:tyypin 2 diabetes,fibromyalgia,kilpirauhasen vajaatoiminta,masennus,n.8kk kestäneestä ihosairaudesta. -Uskoontuloa pojalleni ja hänen morsiammelleen.Tyttärelle sopiva työharjoittelu ja paranemista masennuksesta. Vanha

leenamaria

26.03.2017

Paraneminen

Tahdon parantua ja palata työelämään. Jonne en voi mennä sairauteni takia.

26.03.2017

Ahdistus

Pyydän esirukousta. Olen ahdistunut, monet asiat huolestuttavat. Lähisukulaiseni on kaukana ja tarvitsisi itselleen hoitopaikan monien sairauksiensa takia. Sairauden takia hän ei kykene itse hoitamaan asioitaan. Muistakaa rukouksin myös rakasta musl

Ahdistunut

 


 

Kaksi tapaa jättää rukouspyyntö

Rukousmuurille

Jos haluat, että pyyntösi tai kiitosaiheesi julkaistaan rukousmuurilla, lähetä pyyntösi nimellä tai nimimerkillä muurille.

Jätä rukouspyyntö

Rukoustiimille

Jos et halua pyyntöösi julkaistavan, voit lähettää sen nimelläsi tai nimettömänä Patmoksen rukoustiimiläisille tästä:

Jätä rukouspyyntö