22.04.2017

Kohtaamiset

Kiitän kaikista kohtaamisista ja keskusteluista konferenssissa tänään ja pyydän siunausta, pelastusta ja uskon lahjaa tapaamilleni ihmisille. Erityisesti mielessäni on amerikkalainen professori. Kiitän hänestä.

Tutkija

21.04.2017

sairaus

apua minun asma ja allerkia on kovin raskasta kun kevät ja kesä tulee rakas jeesus armahta minua . ja myös minun tyttären jätän hänellä on samoja oireita.kiitos rakkaat ystävät suomessa kun rukoilette meitänkin edestä ,,,

anova

21.04.2017

Turvaan

On niin paha olla. En millään pääse sen asian yli, että minuun meni paha henki lääkettä ottaessani. Ja nyt joudun käyttämään sairauteeni lääkitystä, mikä ahdistaa minua todella paljon. Olen ihan lopussa ja pelkään jatkuvasti joutuvani helvettiin.

Annie's Song

21.04.2017

Viisautta tutkijoille

Kristus-keskeistä mielenmallia esittelevä kirja on jaettu yliopistojen kirjastoihin sekä muutamille professoreille. Rukoillaan Jeesuksen nimessä, että tutkijat huomaavat sen monet tieteelliset käyttömahdollisuudet. Kunnia yksin Jumalalle!

21.04.2017

terveys

Herra, auta. Olen matkalla ja vointini on yhtäkkiä huonontunut. Auta Jeesus että selviydyn. Armahda ja auta että pääsen kotiin.

ystävä

21.04.2017

Rukouspyyntö

Jeesus murra tämä vastus ja vaino erään perheen ja yksityisten ihmisten kohdalta !Jeesus pelasta! Tapahtukoon Sinun tahtosi niin maanpäällä kuin taivassa näissäkin asioissa! Ole ylisteetty ja kiitetty Vapahtajamme! Sinulla on ratkasu kaikkeen,

Jeesukselta tulee apu

21.04.2017

Suru

Hei kaikki! Rakas äitimme pääsi Taivaan Isän luo. Mutta meillä isän ja pikkusiskoni kanssa on suru. Kiitos rakas Jeesus, Sinä olet heikkoudessammekin läsnä, lohtua ja eteenpäin menoa. Siunaa paimeniamme, opettajiamme ja esivaltaamme!

Ville ja Kaisa

21.04.2017

Rukouspyyntö

Pyydän että Jumala parantaisi polvivaivan, Jeesuksen nimessä. Pyydän Jumalan apua ja voimaa laihduttamisen terveydellisistä syistä.

Kiitos

18.04.2017

leikkaukset

Pyydän esirukousta 24.4 ja 15.5 tehtävien pitkien leikkausten puolesta, että kaikki menisi hyvin ilman komplikaatioita. Kiitos rukouksista!

Tiina

Edellinen 1 2 Seuraava

 


 

Kaksi tapaa jättää rukouspyyntö

Rukousmuurille

Jos haluat, että pyyntösi tai kiitosaiheesi julkaistaan rukousmuurilla, lähetä pyyntösi nimellä tai nimimerkillä muurille.

Jätä rukouspyyntö

Rukoustiimille

Jos et halua pyyntöösi julkaistavan, voit lähettää sen nimelläsi tai nimettömänä Patmoksen rukoustiimiläisille tästä:

Jätä rukouspyyntö