18.06.2017

työ ja ihmisuhteet

Pyydän esirukousta, että haureus työkavereitten kanssa. Miestyökaverilla on vaimo ja lapsi. Nainen on vapaa. Herra, koska ja hoida tuo tilanne kuntoon. Ihmettelin, miksi ystävyyteni naistyökaverin kanssa heikkeni. Tarvitse myös työpaikan.

M

18.06.2017

Avioliitto hajalla

Avioliittoni on hajalla. Tein väärin kun lähdin, on kova ikävä puolisoa ja lapsia. Herra, anna minulle vielä yksi mahdollisuus, että saisin palata kotiin rakkaiden luo.

18.06.2017

Jeesus auta

Jeesus paranna minun peräpukamani ja hiiva jaunettomuus ja Olkapää ja Auta Pasia ja Mariannea heidänongelmissa ja Auta Päiviä ja Seppoa ja Poikia heidän ongelmissa

Aino

18.06.2017

S.E

Yksi ihminen on raskas , haluaisin etäisyyttä häneen j olen laittanut rajaa mutta hän pitää tiiviisti yhteyttä. Tahtoisin vapauteen tästä henkilöstä ,hän ei ole sukulainen tai perheenjäsen/työkaveri vaan kaveri vain.

Jeesus vapauta vaikeasta ihmisestä

18.06.2017

Vähän nolottaa rukouspyyntöni, mutta

Hyttysenpuremat tms. mitä ovatkin häiritsevät . Nukun huonosti. Raavin. jne. Olen tehnyt kaiken , mitä osaan asian eteen.Siis, ettei niitä tulisi. Pyydän RAUHALLISUUTTA! Että en raapisi . Pyydän kestokykyä . Pyydän voimaa kestää kutina. Jeesu

Dorothy`s poem

18.06.2017

Yöuni

Kiitos Jeesus että Anja pääsee eroon peloista ja fyysisistä kivuistä sekä, että hän saa syvän ja hyvän yöunen. Kiitos!

Pirkko

17.06.2017

itsekuria

muistakaa minua, vanhan aatun mieliteot vahvoja ja haluaisin elää voitokkaampaa elämää Kristuksessa. lisäksi pyydän, että saisin terveyteni vuoksi elämäntavat kuntoon (ylipaino) että temppeli olisi vaellukseni ajan paremmas kunnossa.

17.06.2017

Koira kuolemassa

Parvo virukseen.. Koiran nimi on Rush (6kk) ja ollut perjantaista lähtien tiputuksessa ja lääkinnässä. Toivotaan pikaista paranemista ja taloudellista turvaa omistajalle. Rakas taivaallinen Isä, pidäthän huolta tästä koirasta ja omistajasta. Tapahtuk

Huolestunut

17.06.2017

Asunto ja rahat

Rahaa ja kunnollinen koti. Kiitos

Köyhä nainen

17.06.2017

Apua

Jeesus auta

Jukka

17.06.2017

Ongelmia

Jouduin taloyhtiön päättäjien vihan kohteeksi, kun huomautin jätteistä etupihallani. ( rikkinäisiä tavaroita, risukasoja ym. ) Oli minussakin vikaa, olisi pitänyt sanoa ystävällisemmin. Vaikka olen pyytänyt anteeksi, ei kaiikki ole kohdallaan.

Asukas

17.06.2017

Etsimiseni kenkäasiassa jne.

On monta hommaa ja päätöstä tehtävänä. Olen uupunut suorastaan. Hyttysenpuremat kutittivat ja pilasivat yöni. Joka paikkaa kutitti . Otin kyllä allergiatablettiakin jne. JEESUS AUTA! Pihan hoito. Käsityöni. mIeheni sairaus. Jeesus tule !

martt

17.06.2017

APUA

Että poikani sairas laihduttaminen ja kuntoilu loppuisi, ettei pysyviä fyysisiä vaurioita aiheutuisi. Vanhemman poikani raha-asiat lopultakin järjestyisivät. Perikunnan eläinkokoelma saataisiin myytyä. Jeesuksen nimessä, aamen.

17.06.2017

Suojaa töissä

Työpaikkani puolesta. Siunausta ja suojaa työhön. Kiitollinen.

16.06.2017

Asunto ja rahat

Pyydän rahaa laskuihin ja kodin hankintoinhin..ihmettä ja uutta vuokrakotia. Kiitos.

Köyhä nainen

16.06.2017

karen ja lapset

kiitos jeesus siunaat naapurien kanssa rauhaa ja annat karenin levätä käsivarsillasi siunaat yhteisen loman lasten kanssa vaikutat yhteenkuuluvuutta jeesuksen veressä.kiitos jeesus autat meitä katsomaan sinuun ja uskomaan sinuun kiitos herra.pelastat

16.06.2017

kuuro,sokea pelastusrukous

Jeesus kosketa ja paranna isäpuoleni kuuro korva ja paranna toinenkin korva, jossa huono kuulo. Paranna Jeesus hänen sokea silmänsä ja paranna huimaus. Jumalan hyvyys vetäköön isäpuoltani parannukseen. Pelastusta ja terveyttä pyydän myös äidilleni

Päivi

16.06.2017

HERRA, VASTAA

Auta minua, Kristus! Auta lääkeasiassa!

Annie's Song

16.06.2017

avaimet

ylistys ja kunnia pyhälle jumalöalle jeesuksessa kristuksessa,HÄN TIETÄÄ MISSÄ AUTON AVAIMET OVAT.KIITOS PSALMI 103.

veli vesa

Edellinen 1 2 3 Seuraava

 


 

Jätä esirukouspyyntö

Rukousmuurille

Jos haluat, että pyyntösi tai kiitosaiheesi julkaistaan rukousmuurilla, lähetä pyyntösi nimellä tai nimimerkillä muurille.

Jätä rukouspyyntö