17.09.2017

Käsityöt, flunssa

Jeesus puhu ja auta! Miten tästä eteenpäin. --Olen jotenkin ihan sekaisin. --Hukkunut tavara yllättäen löytyi! Jeesus "näytti" , missä on. Anna viisaus käsitöiden suhteen. Auta!

Dorothy

17.09.2017

kosketus

jumalan kosketusta karen seija urho pr ari helana aatos aarne senja perh ali pelastusta jumalan siunausta kaverit kouluun amira ainas aiman motivaatiota koulun käyntiin.karenille jumalan kosketusta uskossa säilymisrtä

17.09.2017

Asunto ja rahat

Pyydän keno voittoa, jotta voin asiani järjestää. Kiitos

Köyhä

17.09.2017

Johdatusta ja siunausta elämäämme

Rakas Jeesus auta Keijo poikaani, että saisi suoritettua opiskelun loppuun. On väsynyt ja masentunut talousvaikeuksiin, parisuhteeseen myös viisautta ja johdatusta. Itselleni pyydän johdatusta asuntoasiaan, haluaisin muuttaa en kotiutunut tähän nyky

nainen 59v

17.09.2017

Raskas olo

On niin raskas olo taas, ei taas jaksaisi alkaa kokemaan ahdistusta ja tuskaa. Milloin tämä kierre loppuu. Jumala auta.

Jarkko

17.09.2017

parantuminen ja pelastuminen

Pyydän esirukousta isäni puolesta. Hän on sairastunut pitkälle levinneeseen syöpään, lääketiede ei voi häntä parantaa. Pyydän rukousta parantumisen mutta ennenkaikkea PELASTUMISEN puolesta. kiitos

Minna

16.09.2017

perhe

rukoillaan suomen puolesta, rakkautta ja yhteisöllisyyttä koteihin, että vanhempien sydän täyttyisi rakkaudella lapsia kohtaan

äiti

16.09.2017

Työpaikka

Ruuhkavuosia elävälle nuorelle miehelle vähemmän rasittavaa, mielenkiintoisempaa ja monipuolisempaa työtä. Taitoa aviomiehenä ja lastensa hyvänä isänä. Ajankäyttöön varaus Herralle: Jumalan Sana ja rukous, samoin oman kunnon hoito. Ihmissuhdetaitoja.

Armoa

16.09.2017

Matka

Jumalan varjelusta ja siunausta poikani Amerikan matkalle. Siunaa Herra häntä sekä hyvänä johdatuksena että uusien luotettavien ovien avautumisena sekä opiskelujen edistymisenä, samoin uskon vahvistumisena ja elävöitymisenä uudelleen. Kiitos Jeesus.

Paljon on aihetta kiittää

16.09.2017

Parantuminen

Vapahtaja, auta minua pysymään terveenä niin, että ei tarvitsisi jatkaa lääkitystä. Kiitos.

Annie's Song

16.09.2017

Parisuhde

Pyydän kiireesti esirukousta parisuhteeni puolesta. Joku vaalea nainen yrittää vietellä mieheni työpaikalla. Jumala älä anna tämän vietellä miestäni. Meillä on pitkä suhde mieheni kanssa ja haluan olla hänen kanssaan ja meillä on perhe haaveetkin.

16.09.2017

Ahdinko

Isä, auta tässä tilanteessa. Anna meille voimia luottaa Sinuun ja johdatukseesi. Kunpa kaikki menisi hyvin tämän ison ongelman kanssa. Kiitos!

Ahdinkoinen

16.09.2017

Tyttären puolests

Auta Isä aikuista tytärtäni. Hänellä on niin vaikeaa. Siunaa ja anna Henkesi voimaa. Kiitos!

Minä

15.09.2017

Sairauksien ja sairastumisen pelko

Olen pienestä asti pelänny perusflunssiin ja vatsatauteihin sairastumista. Aloin 16-vuotiaana tiedostaa tällaisia asioita kun pelkäsin joka sekunti kipeäksi tulemista. Olen saanut siihen ammattiapua 21-vuotiaasta lähtien.

Erkki

15.09.2017

ihosairaus

Rukoustukea tarvittaisiin vaimoni pahan ihosairauden paranemiseksi. Kuule Isä rukouksemme Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä. Amen.

JRJ

15.09.2017

Esirukousta

Muistakaa minua esirukouksessa Elämäni jaAsioideni puolesta toivoo Erkki kiitän muistamisesta

erkki

15.09.2017

Trauma

Esirukouspyyntö..että pääsisin eroon lapsuuden traumasta...ja että saisin kuuntelevan sielunhoitajan...rukouspyyntö myös naapurin pelastumisen puolesta...sekä vanhan isän pelastumisen puolesta... ...

Hilde

Edellinen 1 2 3 Seuraava

 


 

Jätä esirukouspyyntö

Rukousmuurille

Jos haluat, että pyyntösi tai kiitosaiheesi julkaistaan rukousmuurilla, lähetä pyyntösi nimellä tai nimimerkillä muurille.

Jätä rukouspyyntö