Artikkelit

2016-11-15 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1302_6505-IMG_2429-_OJL-some.jpg Sunnuntai-iltana on luvassa tärkeää asiaa klo 19 alkaen jatkuen aina puoleenyöhön saakka. Operaatio Joulun Lapsen seuraava vaihe on käynnissä ja pakettien matka Romaniaa ja Moldovaa kohti on vasta aluillaan. Vielä ehdit auttaa! Radio Patmoksessa ilta alkaa suorana lähetyksenä jo klo 19 alkaen ja... https://www.patmos.fi/arkisto/1302/kuuntele_joulun_lapsen_ilta_sunnuntaina_20_11 Patmos article

Kuuntele Joulun Lapsen ilta sunnuntaina 20.11.

Sunnuntai-iltana on luvassa tärkeää asiaa klo 19 alkaen jatkuen aina puoleenyöhön saakka. Operaatio Joulun Lapsen seuraava vaihe on käynnissä ja pakettien matka Romaniaa ja Moldovaa kohti on vasta aluillaan. Vielä ehdit auttaa!

Radio Patmoksessa ilta alkaa suorana lähetyksenä jo klo 19 alkaen ja jatkuu Radio Dein kanssa yhteislähetyksenä klo 21:sta aina puoleenyöhön saakka. Kuulet illan aikana ajankohtaiset terveiset Joulun Lapsen ystäviltä eri puolelta Suomea ja myös Romaniasta ja Moldovasta, missä paketit tänä jouluna jaetaan.

- Kiitämme kaikkia, jotka ovat pakanneet oman lahjansa keräykseen, palvelleet vapaaehtoisina tai tukeneet taloudellisesti. Keräyspisteet on nyt suljettu, mutta lahjansa voi toimittaa suoraan Patmokseen vielä marraskuun ajan, kertoo projektikoordinaattori Ilkka Kujala.

Illan aikana on mahdollisuus antaa lupauslahjansa Operaatio Joulun Lapsi -työhön

- Tällä hetkellä jännitämme maakunnista saapuvien pakettien lukumäärää, mutta samalla painopisteemme on varainkeruussa. Neljä rekallista paketteja on täytettävänä ja taloudellista tukea tarvitaan niin pakettien pakkaamiseen, -täyttämiseen, kuin -kuljetuksiin. Lahjan saamisen jälkeen lapsia kutsutaan Suuri Seikkailu –opetuslapseusohjelmaan ja myös tätä työtä olemme mahdollistamassa, toiminnanjohtaja Pirkko Säilä sanoo.

Kuuntele sunnuntai-iltana Joulun Lapsen –ilta suorana lähetyksenä ja kutsu ystäviäsi myös kuulolle!

Vielä edit palauttaa lahjasi suoraan OJL-varastolle osoitteeseen Hankasuontie 8, Helsinki tai postitse Patmos Lähetyssäätiö, PL 86, 00381 Helsinki.

Anna lahjasi Joulun Lapselle

Lahjoita: Operaatio Joulun Lapsi

Valitse summa: