Artikkelit

2017-01-27 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1333_6569-kubassek_romania_01.jpg Romanian talvessa on kuollut ihmisiä kylmyyteen. Romanian kylissä köyhyyden ja pimeyden keskelle valon tuovat kristityt työtoverimme, jotka jakavat apua puolestamme. Yhteistyöjärjestömme ovat Avoimet ovet Medgidiassa Mustan meren alueella ja People to People Luoteis-Romaniassa, lähellä Unkarin rajaa. https://www.patmos.fi/arkisto/1333/talviapua_romanian_kyliin Patmos article

Talviapua Romanian kyliin

Romanian talvessa on kuollut ihmisiä kylmyyteen. Romanian kylissä köyhyyden ja pimeyden keskelle valon tuovat kristityt työtoverimme, jotka jakavat apua puolestamme. Yhteistyöjärjestömme ovat Avoimet ovet Medgidiassa Mustan meren alueella ja People to People Luoteis-Romaniassa, lähellä Unkarin rajaa.
Tarve: 10 000 euroa polttopuiden ja ruoka-avun muodossa.

Ohessa HARDI ja BETI KUVASSEKIN koskettava raportti sanoin ja kuvin Medgidiasta:

TERVEHDYS SINULLE ja ylistys ja kunnia Kaikkivaltiaalle, joka on meidät tähän hetkeen johdattanut. Kuinka etuoikeutettuja olemmekaan saadessamme olla osana Herramme lunastustyötä!

Hän on valtuuttanut meidät Pyhällä Hengellään viemään eteenpän pelastussunnitelmaansa.                  

Tervehdimme sinua täältä Romaniasta, missä osallistumalla työhömme olet ollut pelastamassa sieluja synnin ja pimeyden ruhtinaan kahleista.

Kuullessaan Romaniasta monet ihmiset ajattelevat ensimmäisenä Kreivi Draculaa, vampyyrejä ja ihmissusia, tämä kiitos Romanian synkän historian sekä Hollywood-elokuvien.

Vaikka Romanian väitetään olevan 90% kristitty maa, todellisuudessa tämä on hengellisesti hyvin pimeä maa.

"Kiitos sinulle Patmostyön tukija, että olet ollut osoittamassa Isän rakkautta Medgidian köyhimmille. Ankaran myrskyn hautaamassa maassa sinun lahjoituksesi ruokki ja vaatetti heidät, joilla ei mitään." 

-- Hardi ja Beti Kubassek        

 

Romaniassa on paljon alueita, joissa harrastetaan noituutta. Vain niillä paikkakunnilla, joissa toimivat evankelisten kristittyjen seurakunnat, on Jumalan tuoma valo päässyt paistamaan.

Avoimet ovet tekee Patmos Lähetyssäätiön tukemana työtä monilla pimeyden hallitsemilla alueilla tuoden evankeliumin valoa ja aineellista apua.

Valo loistaa kirkkaimmin pimeydessä ja meidät on kutsuttu olemaan maailman valo. Voimme loistaa monella eri tavalla ja Jeesus kuvasikin meille monia upeita tapoja Hänen valostaan: hän paransi sairaita, ruokki nälkäisiä, puhui hyvyydellä kärsiville.

Hän ei ainoastaan sanonut olevansa tie, totuus ja elämä, vaan hän näytti esimerkillään seuraajillensa, miten meidän tulee loistaa Hänen seuraajinaan.  

KIITOS SINULLE Patmostyön tukija, että olet ollut osoittamassa Isän rakkautta Medgidian köyhimmille. Ankaran myrskyn hautaamassa maassa sinun lahjoituksesi ruokki ja vaatetti heidät, joilla ei mitään.  

Vapaaehtoistyöntekijät rukoilivat yhdessä apua tarvitsevien kanssa samalla, kun veivät lämmintä ruokaa heidän koteihinsa.

Avustuskeskukseen saapuneet märät ja kylmettyneet jalat lähtivät sieltä Patmoksen kautta lahjoitetuin lämpimin ja kuivin kengin.

Jokainen sai mukaansa kassillisen vaatetta ja ruokaa. Vaikka meillä ei ollut täyttä ratkaisua heidän kodittomuuteensa eikä kaikilla ei ollut enää kotia mihin palata, he saivat kuitenkin lämmintä päällensä. 

HETKITTÄIN TUNTUU siltä, että tämä ihmisten epätoivoinen tilanne musertaa meidät. Ilman teidän rukouksianne ja käytännön apuanne emme pystyisi jatkaa tätä avustustyötä.

Siunatkoon Jumala teitä jokaista uskollista tukijaa ja rukoustaistelijaa matkallanne tähän alkaneeseen uuteen vuoteen 2017.  

Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä,
                                     saamme aikanaan korjata sadon. GAL. 6:9

Vilpittömästi kiitollisena

Hardi & Beti Kubassek
Avoimet Ovet Romania

ANNA LAHJA, JOKA LÄMMITTÄÄ!

TALVIAVUN RAKKAUDENLAHJAASI TARVITAAN NYT
MOLDOVASSA, ROMANIASSA JA VIROSSA.

Lahjoita

Valitse summa:

Poliisihallitus on 23.1.2017 myöntänyt Patmos Lähetyssäätiölle luvan RA/2017/73 rahankeräykseen ajalle 23.1.2017-31.12.2021 Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat on tarkoitus käyttää mainittuna aikana Patmos Lähetyssäätiön toimintaan kotimaassa ja lähetyskentillä