Artikkelit

https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1346_6625-RP_petri_pieni.jpg ON SANOTTU, että Raamattu on kuin altaallinen vettä. Se on juuri sopivan mittainen, niin että pieni lapsi voi turvallisesti leikkiä siinä – mutta samalla se on niin valtaisa, että täysi-ikäinen norsu voi polskutella ja sukellella siinä. Eli: vastasyntynyt kristitty lukiessaan Raamattua käsittää Sanan... https://www.patmos.fi/arkisto/1346/radioraamattukoulu_alkaa Patmos article

Radioraamattukoulu alkaa

ON SANOTTU, että Raamattu on kuin altaallinen vettä. Se on juuri sopivan mittainen, niin että pieni lapsi voi turvallisesti leikkiä siinä – mutta samalla se on niin valtaisa, että täysi-ikäinen norsu voi polskutella ja sukellella siinä. Eli: vastasyntynyt kristitty lukiessaan Raamattua käsittää Sanan syvimmän sanoman. Raamattu sisältää myös äärettömiä totuuden maailmoja, joita yksikään ihminen ei koko elämänsä mittaisen tutkimustyönsä tuloksena pysty tyydyttävästi kartoittamaan. Raamattu on Jumalan kirja. Jumala on sanellut Raamatun ja tehnyt siitä kirjaston, jonka tutkiminen Pyhän Hengen valaisussa auttaa kartoittamaan kaiken ihmisen tarvitseman jumalallisen totuuden. Radioraamattukoulu Radio Patmoksen aalloilla tarjoaa suomalaisille elävän mahdollisuuden uppoutua Raamatun ilmoitukseen. Radioraamattukoulun johtajaksi on valittu teologian maisteri Petri Mäkilä. Tulevina kuukausina seuraamme Petrin raporttien välityksellä Radioraamattukoulun edistymistä. Se tulee – ole valmiina!

Petri Mäkilä on kokenut tekijä Patmos Lähetyssäätiön saroilla. Hän on työskennellyt raamatunopettajana, radiopastorina, toimittajana ja ulkolähetyksen tukitehtävissä. Petri säilytti kiinteän työyhteyden Patmoksen mediaan palvellessaan helsinkiläisen Lähetysseurakunnan johtavana pastorina. Hän palasi kokotoimiseen työyhteyteen Patmoksessa jakaen aikaansa ulkolähetyskenttien ja monipuolisen opetuskutsumuksen kesken. Nyt veljemme on merkittävässä prosessissa. Rukoile Petri Mäkilän puolesta. Radioraamattukoulussa on juuri kasvuun, josta Suomen Siion on hyötyvä suuresti.