Artikkelit

https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1347_6620-armenia_pulkkamaki.jpg Harbertin lapset ovat juuri nyt Tzahkatzorin vuoristossa talvileirillä. Lunta on paljon ja pakkasta noin 10 astetta. Patmoslähetti Anneli Turja ja paikalliset työntekijät järjestävät lapsille monia aktiviteetteja, ulkoilua ja mäenlaskua, askartelua ja tietysti hengelliset ohjelmaillat ovat tärkeitä. https://www.patmos.fi/arkisto/1347/armenian_vammaisten_lasten_talvileiri_tsahkazorin_vuoristossa Patmos article

Armenian vammaisten lasten talvileiri Tsahkazorin vuoristossa

Harbertin lapset ovat juuri nyt Tzahkatzorin vuoristossa talvileirillä. Lunta on paljon ja pakkasta noin 10 astetta. Patmoslähetti Anneli Turja ja paikalliset työntekijät järjestävät lapsille monia aktiviteetteja, ulkoilua ja mäenlaskua, askartelua ja tietysti hengelliset ohjelmaillat ovat tärkeitä. Lapset ovat innoissaan ja ovat lähettäneet paljon rakkaita terveisiä ja kertoneet, miten kiitollisia he ovat kummeille, kun ovat päässeet talvileirille.

Harbertin lasten elämässä yksi vuoden kohokohtia ovat leirit. Talvella lapset pääsevät vuoristossa olevaan Tsahkazorin leirikeskukseen. Leirityö on osa Patmos Lähetyssäätiön Lastenavun kummiohjelmaa. Näille suurimmaksi osaksi liikuntavammaisille lapsille voimme erityisvalmisteluilla järjestää mahdollisuuden päästä mäkeen. Lapset, jotka eivät pysty liikkumaan normaalisti, saavat leirillä erilaisia elämyksiä ja motorisia harjoitteita.

-  Rukoilemme lasten kanssa aamuisin. Eräänä aamuna rukoilimme, että meillä kaikilla olisi rakkautta ja keskustelimme Hengen hedelmästä, miten tärkeää on, että meillä on rakkaus, rauha, ilo ja itsehillintä. Tämä rakkaus nousi päällimmäiseksi ja keskustelimme siitä pitkään. Kuinka meidän tulee kunnioittaa, rakastaa ja auttaa toisiamme.

Kun nämä lapset sisäistävät raamatun sanoman yksinkertaisella tavalla, se näkyy käytännössä. Leirillä olemme pyytäneet anteeksi toisiltamme, jos olemme sanoneet rumasti.

Nyt meillä on meneillään Laupias Samarialaisen harjoittelu. Käytämme luovuutta näiden lasten kanssa, ja esitämme kuvaelman muodossa Jeesuksen kertoman vertauksen leirikeskuksen henkilökunnalle ja niille leiriläisille, jotka ovat tulleet muualta.

Meillä oli harjoitus, jossa harjoittelimme kuvaelman jo kertaalleen. Minua kosketti, kun tämä kertomuksemme Laupias Samarialainen meni haavoittuneen luo ja sitoi hänen haavansa, vuodatti öljyä ja viiniä haavoihinsa ja pani hänet juhtansa selkään.

Pyhä Henki oli koskettavalla tavalla läsnä tuossa tilanteessa. Lapsetkin ymmärsivät, kuka on meidän lähimmäisemme. Se, joka rakastaa Jeesusta, auttaa ja nostaa haavoittuneen, kertoo Patmoksen lähetti, fysioterapeutti Anneli Turja Armeniasta. Yhdessä lasten kanssa Anneli tahtoo kiittää kaikkia suomalaisia kummeja:

-  Kaikki leirillä olevat lapset ovat olleet mäessä. Olemme iloinneet ja ajattelemme, että on suuri etuoikeus ja suuri Jumalan armo, että saamme olla täällä joka vuosi. Kiitos teille kaikille siellä Suomessa.

LAHJASI ARMENIAN VAMMAISTEN LASTEN LEIRITOIMINNALLE

Kohde

Kohde: *
Summa: *

Maksajan tiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Minulle ei vielä tule ilmaista patmospostia, haluan jatkossa postia:
Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan