Artikkelit

https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1355_6647-FriendshipFirst_banneri.jpg AL-MASSIRA - EVANKELIUMIN KERTOMISEN VÄLINE Kun maahanmuuttaja-aalto iski Euroopan rannoille syksyllä 2015, ryhdyttiin kiireesti etsimään evankelioimis- ja opetusmateriaalia. Yksi oivallinen väline tähän tilanteeseen on arabiankielinen video-opetuspaketti Al Massira. Arabit kertovat evankeliumin... https://www.patmos.fi/arkisto/1355/kaksi_koulutuskurssia_toukokuussa_-_ilmoittaudu_nyt%21 Patmos article

Kaksi koulutuskurssia toukokuussa - ilmoittaudu nyt!

AL-MASSIRA - EVANKELIUMIN KERTOMISEN VÄLINE

Kun maahanmuuttaja-aalto iski Euroopan rannoille syksyllä 2015, ryhdyttiin kiireesti etsimään evankelioimis- ja opetusmateriaalia. Yksi oivallinen väline tähän tilanteeseen on arabiankielinen video-opetuspaketti Al Massira. Arabit kertovat evankeliumin arabeille. Tekstitys on englanniksi. Pian materiaali on saatavilla myös farsinkielisellä ääniraidalla ja suomenkielisellä tekstityksellä.

Nyt tavoitteena on kouluttaa suomalaisia ohjaamaan Al Massira ryhmiä. Ideana on löytää Jeesus Messias tuttujen patriarkkojen elämäntarinoiden kautta. Videon katsomisen lisäksi tarkoitus on syödä yhdessä ja keskustella leppoisasti videon herättämistä kysymyksistä. Kokoontumisia on kaikkiaan 13.

Me suomalaisina voimme tarjota muslimiystäville kotoisan ympäristön missä he voivat lähteä löytöretkelle Jeesuksen matkaan. Al Massira on arabiaa ja tarkoittaa matkaa, joka kuljetaan yhdessä.

Lataa tarkempi kurssiesite tästä linkistä.

Kurssin käytyäsi saat videot ja opaskirjan käyttöösi.

Maanantai 29. 5. klo 10.00-18.00 ja Tiistai 30.5. klo 09.00-18.00
Paikka: Alppilan kirkko, Kotkankatu 2, 00510 Helsinki
ILMOITTAUTUMINEN 15.5 mennessä: https://www.lyyti.in/Al_Massira

FRIENDSHIP FIRST - MUSLIMILÄHIMMÄISEN YMMÄRTÄMINEN  - HUOM! KURSSI PERUTTU.

Friendship first –kurssi on tarkoitettu tavallisille kristityille. Kurssilla tutustumme muslimin tapaan ajatella ja hahmottaa maailma. Tarkoitus on purkaa ennakkoluuloja ja vihamielisyyttä, jotta tavallinen kristitty voisi aidosti ystävystyä tavallisen muslimin kanssa. Emme voi kertoa evankeliumia muslimille, jos pidämme häntä vihollisenamme.

Evankeliumin ja Jeesuksen opettaman lähimmäisyyden tähden meidän pitää oppia olemaan ystäviä. Ystävyys merkitsee ymmärtämistä ja myös epämiellyttävien asioiden kohtaamista. Näitä asioita harjoittelemme tällä kurssilla. Kuuden illan kurssi haastaa meidät prosessoimaan asenteitamme ja valmistaa meitä kohtamaan muslimeja.

Kurssiin sisältyy työkirja, jonka saat omaksesi.

AIKA: Kurssi järjestetään kuutena iltana tiistaisin alkaen 9.5. klo 18.00-20.00 ja päättyen 13.6.
PAIKKA: Patmos-talo, Pajuniityntie 1, Helsinki (Etelä-Haaga)
ILMOITTAUTUMISET:  3.5. mennessä kurssisihteeri Raili Vilhuselle: raili.vilhunen (at) patmos.fi tai puh: 09-85674988.
Ohjaajana pastori TIMO KESKITALO.

Kurssin HINTA ON 30€. Hintaan sisältyy opetuksen lisäksi jokaiselle osallistujalle kurssimateriaalina jaettava harjoituskirja suomeksi.

Lisätietoja tästä linkistä.

Kurssin tarjoaa Patmos Lähetyssäätiö.

HUOM! KURSSI PERUTTU.