Artikkelit

https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1375_6723-egypti_terrori_02.jpg Juuri koulujen kesälomien alla ja muslimien Ramadan-paastokuukauden alkaessa huomenna, Egyptin kristityt ovat joutuneet terrrori-iskun kohteeksi, kun tänään kahta koptikristittyjen perheiden lapsia kuljettanutta bussia vastaan tehtiin aseellinen hyökkäys. Sotilasuniformuissa olleet naamioidut miehet... https://www.patmos.fi/arkisto/1375/kristityt_lapset_terrori-iskun_kohteina_egyptissa Patmos article

Kristityt lapset terrori-iskun kohteina Egyptissä

Juuri koulujen kesälomien alla ja muslimien Ramadan-paastokuukauden alkaessa huomenna, Egyptin kristityt ovat joutuneet terrrori-iskun kohteeksi, kun tänään kahta koptikristittyjen perheiden lapsia kuljettanutta bussia vastaan tehtiin aseellinen hyökkäys. Sotilasuniformuissa olleet naamioidut miehet avasivat tulen busseja vastaan.

35 kuoli, useita haavoittui. Lapset olivat kotoisin Ylä-Egyptin köyhistä perheistä ja olivat matkalla Pyhän Samuelin luostariin rukoilemaan ja viettämään vapaa-aikaa.

Työtoverimme, Dr. Samuel Pyhän Simonin Patmossairaalasta, Kairosta pyysi välittämään rukouspyynnön Egyptin kristittyjen puolesta. He maksavat uskostaan todella korkeaa hintaa.

Joulukuusta tähän päivään terrorin uhreina on kuollut yli sata koptikristittyä.

Ohessa kuva bussista, jossa olleista lapsista vain kolme selvisi hengissä.

Dr. Samuelin raportti kuullaan sunnuntai-iltana klo 21 Kaksin käsin maailmaan ohjelmassa.

Kiitos rukouksesta ystäviemme ja työtovereittemme puolesta  Kairossa ja Egyptissä, jossa työmme jatkuminen on vainottujen Lähi-idän kristittyjen puolesta puhumista.