Artikkelit

https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1382_6753-abuJoosef04.jpg Terveiset täältä Pyhästä maasta. Abu Joosefin Keskus on Beit Jalan vanhankaupungin sydän. Tämä kylä ympäröi Beetlehemin kaupunkia, Jeesuksen syntymäpaikkaa. Pyhiinvaeltajat ovat matkustaneet Beetlehemiin jo satojen vuosien ajan nähdäkseen Jeesuksen syntymäkirkon. Tämän päivän turismi on hyvin tärkeää... https://www.patmos.fi/arkisto/1382/abu_joosefin_talo_-_patmoslasten_keidas_beetlehemissa Patmos article

Abu Joosefin talo - Patmoslasten keidas Beetlehemissä

Terveiset täältä Pyhästä maasta. Abu Joosefin Keskus on Beit Jalan vanhankaupungin sydän. Tämä kylä ympäröi Beetlehemin kaupunkia, Jeesuksen syntymäpaikkaa.

Pyhiinvaeltajat ovat matkustaneet Beetlehemiin jo satojen vuosien ajan nähdäkseen Jeesuksen syntymäkirkon. Tämän päivän turismi on hyvin tärkeää alueen taloudelle. Matkustajat käyvät Seimen aukiolla olevan Syntymäkirkon lisäksi monilla muilla kristinuskon pyhillä paikoilla.

Oli suurenmoista tulla jälleen kotiin ja tuntea samanlaista innostusta kuin matkailija Pyhässä maassa. Lentokoneesta poistuvaa tervehtivät kuuma aurinko ja pölyiset tuulet sekä paikallisten hyörinä ja pyörinä. Kaiken lisäksi matkaaja saa olla niin lähellä niin monia pyhiä paikkoja.

Ennen kaikkea on suurenmoista tulla kotiin ja kuulla lasten naurun kaikuvan Keskuksessa.

Abu Joosefin Keskuksen lapset ottivat minut vastaan tervetulosuukoin.

Suomessa minulla oli suuri ikävä kotiani ja Pyhää maata. On toki ollut vaikeaa asettua tänne ja olla täällä nyt ilman edesmennyttä puolisoani Mikkoa. Olen tässä kodissa nyt ensimmäistä kertaa ilman häntä. Se ei ole ollut helppoa.

Jeesus antaa esimerkin siitä, miten suhtautua lapsiin:

"Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä." Mark. 10:16

 

Minulla on ollut kiirettä saada valmiiksi lain vaatimat asiakirjat hänen jälkeensä ja varmistaa, että kaikesta on huolehdittu. Olen onnellinen siitä, että kotona on lämmin ja mukava tunnelma. Tunnen Mikon olevan lähelläni, ja lasten äänet antavat minulle rauhaa ja tuovat lämmintä tunnelmaa taloon.

Uusia opettajia ja lapsia

Avattuamme Keskuksen jälleen olemme pyrkineet auttamaan mahdollisimman monia kristittyjä naisia ja heidän perheitään. Olen ollut hyvin iloinen tavatessani uusia opettajia.

Pauline alkoi työskennellä täällä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Hän ja hänen aviopuolisonsa ovat joutuneet käymään läpi suuria vaikeuksia. Heillä on neljä lasta, joista nuorin on 3-vuotias tyttö, joka tulee Keskukseemme siksi aikaa, kun perheen kolme poikaa käyvät koulua.

On ollut ilo tavata Antone. Poika puhui ensimmäiset sanansa kolmevuotiaana ja hänen käytöksensä on ollut hyvin erilaista kuin muiden lasten. Tämä kummastutti opettajia. He eivät tienneet, onko poika autistinen vai muuten lapsi, jolla oli erityisiä tarpeita. Olen iloinen nähdessäni, miten toimelias hän on. Hän on hiljainen, mutta mukava poika.

On mukava viettää aikaa myös Eliyan kanssa. Hän kärsii kotona vanhempiensa eripuraisista väleistä ja on hieman yliaktiivinen. Vietän aikaa hänen kanssaan ja yritän analysoida hänen tilannettaan löytääkseni tapoja auttaa häntä. Suhteemme on rakentunut nopeasti lyhyessä ajassa.

Nuoret opettajat ja lapset tottuvat pikkuhiljaa Keskukseen rytmiin.

Saamme päivittäin tiedusteluja perheiltä, jotka haluaisivat meidän huolehtivan lapsistaan. Elämässäni on tapahtunut paljon, mutta olen iloinen siitä, että voin jatkaa työtä lasten ja opettajien kanssa.


Kiitän teitä, rakkaat lähettäjät ja kummit, esirukouksesta Abu Joosefin Keskuksen lasten ja henkilökunnan puolesta.

Kiitos, että olette rukoilleet minun ja perheeni sekä Keskuksen opettajien, lasten ja heidän perheidensä puolesta. Olen niin kiitollinen, että kaikista haasteista ja vaikeuksista huolimatta voin olla täällä heidän kanssaan.

On suurenmoista saada tuntea Jeesuksen siunaus ja rukouksen voima omassa sekä Abu Joosefin Keskuksen perheiden elämässä.

Rakkain terveisin Pyhästä maasta.

NIMEH LOUHIVUORI
Abu Joosefin talo, Beit Jala.

Kysy lisää Abu Joosefin talon lapsityöstä. Tule kummiksi tai liity esirukoilijaksi lähettiperheeseen. Tiedustele lisää lähetystoimistostamme patmos (at) patmos.fi tai soita 09-85674988.

VOIT MYÖS TUKEA KERTALAHJALLASI
ABU JOOSEFI KESKUSTA.

Kohde

Kohde: *
Summa: *

Maksajan tiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Minulle ei vielä tule ilmaista patmospostia, haluan jatkossa postia:
Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan