Artikkelit

https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1403_6834-lapset_futis.jpg Tunnelma Jangurussussa oli painava ja pelokas. Kesäraamis-tapahtumaamme edeltävällä viikolla alueella tapettiin seitsemän nuorta miestä. Yksi näistä surmatuista oli alueella asuvan eläkkeellä olevan poliisin veljenpoika. Tämän seurauksena alueella oli paljon poliiseja ja monesti he hyvin... https://www.patmos.fi/arkisto/1403/babylonian_ja_janggurussun_valit_ovat_virallisesti_poikki_ja_ruumis_on_varoitus Patmos article

Babylonian ja Janggurussun välit ovat virallisesti poikki ja ruumis on varoitus

Pojat pelaavat jalkapalloa.

Tunnelma Jangurussussa oli painava ja pelokas. Kesäraamis-tapahtumaamme edeltävällä viikolla alueella tapettiin seitsemän nuorta miestä. Yksi näistä surmatuista oli alueella asuvan eläkkeellä olevan poliisin veljenpoika. Tämän seurauksena alueella oli paljon poliiseja ja monesti he hyvin kovakouraisesti tutkivat perheiden koteja ja seurasivat erityisesti nuorten miesten ja poikien menemisiä.

Perjantaina ennen lauantain kesäraamattuleirin kokousta koristelimme ja rakensimme tapahtuman ”raameja” ja keskukselta lähdettyämme alueen pääkadun sivustalle yhtäkkiä alkuiltapäivästä heitetään päätön ruumis. Leijaa lennättävät pojat löytävät ensin päättömän ruumiin ja myöhemmin irtonaisen pään aidasta. Alue täyttyy poliiseista. Läheisen slummialueen Babylonian ja Jangurussuun välit ovat nyt virallisesti poikki ja ruumis on varoitus. Lauantaina keskuksemme edustalla on vain viisi lasta, ne ruumiin löytäneet pojat. Alamme valmistella kokousta ja lapset vähitellen ilmestyvät yksi kerrallaan, kaikki odottavat hiljaisina, ja myöhemmin jännite laukeaa aika levottomaksikin. Koemme kuitenkin erityisen voimakkaasti, kuinka tärkeää nyt juuri meidän on olla täällä.

Silja ja lapset kesäraamattuleirillä.

Viikon aikana sata lasta osallistui päivittäisiin aamun raamiksiin ja iltapäivien työpajoihin. Oli ihanaa nähdä, kuinka Pyhä Henki teki työtään lasten ja teinien elämissä. Viikko oli raskas niin henkisesti kuin fyysisestikin mutta myös todella antoisa.

Kiitos, kun rukoilette lastemme ja nuortemme turvallisuuden puolesta ja työmme puolesta täällä. Kiitämme myös perheenä esirukouksestanne.

Patmoslähetit Silja ja Ronaldo Lima Brasiliasta

Silja ja Ronaldo työskentelevät Taivas-slummikeskuksessa Brasilian Fortalezassa. Heidän työnsä tukemisesta voit lukea lisää täältä.