Artikkelit

2018-02-16 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1491_7167-water_for_life_01.jpg "... minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda..." "Haluan kiittää Patmos Lähetyssäätiötä teidän runsaasta lahjastanne Vettä Elämälle -projektiin. Kumppanuutenne tuo avun lukemattomille ihmisille!" Ihminen voi normaalioloissa selvitä noin 100 tuntia ilman vettä. Afrikan... https://www.patmos.fi/arkisto/1491/patmos-ystavat_toivat_puhdasta_vetta_afrikan_kuivuusalueiden_lapsille_ja_perheille%21 Patmos article

Patmos-ystävät toivat puhdasta vettä Afrikan kuivuusalueiden lapsille ja perheille!

"... minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda..."

"Haluan kiittää Patmos Lähetyssäätiötä teidän runsaasta lahjastanne Vettä Elämälle -projektiin. Kumppanuutenne tuo avun lukemattomille ihmisille!" 

Ihminen voi normaalioloissa selvitä noin 100 tuntia ilman vettä. Afrikan kuumuudessa normaalioloja ei tunneta. Patmos Lähetyssäätiö vetosi työn ystäviin Afrikan kuivuusalueilla elämästään taistelevien lähimmäisten hyväksi syys-talvella 2017. Keräyksen yhtenä tavoitteena oli hankkia kuivuuden runtelemilla alueilla eläville perheille elämälle ja selviytymiselle välttämätöntä puhdasta juomavettä. 

Afrikan nälkä- ja kuivuusalueiden ongelma ei ole ainoastaan veden puute, vaan puhtaan juomakelpoisen veden puute. Perheet ja lapset turvautuvat hädissään jopa kuralätäköistä löytyvään veteen. Seurauksena ovat taudit ja kuolema.

Patmos-ystävien Lahjoituksen turvin nyt lukuisat perheet, kaiken kaikkiaan tuhannet ihmiset saavat selviytymiseen välttämätöntä puhdasta vettä - ihmeellistä kyllä - vaikka saastuneesta kuravedestä!

Patmoksen lahjoituksella hankittavat, nykyaikaiseen dialyysiteknologiaan perustuvat suodattimet (Hollow Membrane Filter Technology) ovat kestäviä, helppokäyttöisiä ja tutkitusti tehokkaita. Ne kykenevät suodattamaan 99.99999%:sti kaikki haitalliset mikrobit ja bakteerit vedestä kuin vedestä. 

Yhteistyöjärjestömme on arvostettu ja luotettu kristillinen James and Betty Robisonin johtama Life Outreach International (LOI), joka on vuosien aikana muun muassa porannut tuhansittain kaivoja vesipulasta kärsivien yhteisöjen tarpeisiin.

Alueille, joihin ei olosuhteista johtuen ole mahdollista porata kaivoja, LOI toimittaa edellä mainittuja suodattimia.

KATSO VIDEO TÄSTÄ LINKISTÄ

Järjestön koordinaattori Vaughn Peak kiitti Patmos-ystäviä lahjoituksesta joulukuussa 2017 lähettämässään sähköpostiviestissä:

"James ja Betty Robisonin sekä koko Life Outreach International -perheen puolesta haluan kiittää Patmos Lähetyssäätiötä teidän runsaasta lahjastanne Vettä Elämälle -projektiin. Kumppanuutenne tuo avun lukemattomille ihmisille!"

Katso oheisen linkin takaa löytyvästä videosta, kuinka LOI:n  lähetysjohtaja Ralph Done demonstroi tällaisten suodattimien helppokäyttöistä ja tehokasta toimintaa.

Patmos-ystävien rakkaudenlahja merkitsee lapsille ja perheille kirjaimellisesti ELÄMÄÄ kuoleman keskelle.

Kiitos, että vastasit avunpyyntöön ja olit mukana tuomassa avun Afrikan kuivuusalueen ihmisille Jeesuksen nimessä! Sinun lahjallasi on merkitystä! 

Tämän sivun kuvat: Life Outreach International  / Water For Life. 

 

LUE mitä muuta Patmos Lähetyssäätiö tekee Afrikan elämäksi. 

TUTUSTU PATMOKSEN KUMMIOHJELMAAN TÄSTÄ LINKISTÄ 

Kysy lisätietoja lähetystoimistostamme 09-85674988 / patmos (at) patmos.fi.