Artikkelit

2018-04-12 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1509_7259-PATMOSLAPSET-02-pieni.jpg Ensimmäinen kummikohteeni oli Egypti. Iloitsen siitä, että Mokattamin lapset ovat saaneet tulevaisuuden ja toivon. Päässeet kouluun ja monet heistä ovat valmistuneet ammattiin ja löytäneet itsellensä työn. Vuosien varrella olen halunnut kummiksi muihinkin Patmoksen kohteisiin, tällä hetkellä niitä on... https://www.patmos.fi/arkisto/1509/riitta_saarion_sydameen_mahtuvat_maailman_lapset Patmos article

Riitta Saarion sydämeen mahtuvat maailman lapset

Ensimmäinen kummikohteeni oli Egypti. Iloitsen siitä, että Mokattamin lapset ovat saaneet tulevaisuuden ja toivon. Päässeet kouluun ja monet heistä ovat valmistuneet ammattiin ja löytäneet itsellensä työn. Vuosien varrella olen halunnut kummiksi muihinkin Patmoksen kohteisiin, tällä hetkellä niitä on yhteensä kuusi kohdetta.

Kaikkein rakkaimmaksi on tullut Moldovan tubilapset. Kannan heidän kohtaloaan ja sairauttaan rukouksin ja itkien Herramme eteen. Kiitän sydämestäni Anatolia ja hänen työtovereitaan, jotka joka päivä käyvät tapamassa näitä lapsia ja kertovat ja opettavat heille rakkaasta Vapahtajastamme Jeesuksesta Kristuksesta.

Patmoksen kahden käden rakkauden työ on siunauksellista ja hedelmää tuottavaa. Lapset saavat kuulla tärkeimmän sanoman, sanoman Jeesuksesta, aineellisen avun kanssa. 

Kun vierailin vuonna 2011 Israelissa Limanin koulussa, muistan kuinka työntekijät kohtelivat näitä vammaisia lapsia rakkaudellisesti. Se puhuttelee vieläkin minua.

Mielestäni me palvelemme Jeesusta näissä kärsivissä lapsissa. Sillä kuten Jeesus sanoi: "minkä te teette yhdelle näistä vähimmistä, sen te teette minulle." Ja lisäksi "Sallikaa lasten tulla minun tyköni"

Tule sinäkin "äidiksi" eli kummiksi lapsille ja varmista heille tulevaisuus ja toivo. Lapset tuovat iloa elämään ja tekevät elämän rikkaaksi, sen olen saanut kokea kahden lapsen äitinä ja viiden lapsenlapsen isoäitinä. 

RIITTA SAARIO
Patmoskummi Turusta

Tee hyvä päätös, ryhdy kummiksi. Lue kummiohjelmastamme tästä linkistä.
Kysele lisätietoja lähetystoimistostamme 09-85674 988 / patmos (at) patmos.fi

Voit tukea Lastenavun työtämme myös kertalahjoituksella.

Lahjoita: Lastenapu

Valitse summa: