Artikkelit

2018-05-11 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1522_7313-synagoga_hki.jpg Tärkeästä vetoomuksesta Helsingin juutalaisen seurakunnan turvallisuuden puolesta puuttu vielä vain reilu 100 nimeä! Jos et ole osallistunut niin käy allekirjoittamssa tästä linkistä: Vetoomus Suomen hallitukselle Helsingin juutalaisen seurakunnan turvallisuuden puolesta. Kerro vetoomuksesta... https://www.patmos.fi/arkisto/1522/vetoomuksesta_suomen_hallitukselle_puuttuu_enaa_vain_reilu_100_nimea_-_auta%21 Patmos article

Vetoomuksesta Suomen hallitukselle puuttuu enää vain reilu 100 nimeä - Auta!

Tärkeästä vetoomuksesta Helsingin juutalaisen seurakunnan turvallisuuden puolesta puuttu vielä vain reilu 100 nimeä! 

Jos et ole osallistunut niin käy allekirjoittamssa tästä linkistä: Vetoomus Suomen hallitukselle Helsingin juutalaisen seurakunnan turvallisuuden puolesta

Kerro vetoomuksesta  ystävillesi, niin saamme 7000 nimeä kasaan. Sen jälkeen vetoomus luovutetaan. 

Vetoomuksen sisältö alla: 

Vetoomus Suomen hallitukselle Helsingin juutalaisen seurakunnan turvallisuuden puolesta. 

Helsingin juutalainen seurakunta elää jatkuvien uhkausten keskellä.

Allekirjoita tämä adressi, jotta saisimme Suomen viranomaiset heräämään ja tukemaan Helsingin juutalaista seurakuntaa sen korkeissa turvallisuuskuluissa. Suomi on ainoa pohjoismaa, joka ei tue säännöllisesti juutalaista seurakuntaa taloudellisesti turvallisuuskuluissa. Tähän on aika saada muutos.

Ole nimelläsi tukemassa tätä vetoomusta, jonka esitämme Suomen pääministerille ja Valtionneuvoston muille ministereille juutalaisen seurakunnan ja juutalaisen koulun turvallisuuden parantamiseksi.

LINKKEJÄ JA LISÄLUKEMISTOA artikkeleihin, joissa kuvataan Helsingin juutalaisen seurakunnan kokemia uhkauksia:

Helsingin juutalainen seurakunta elää jatkuvassa uusnatsien häiriköinnin pelossa – päiväkoti ja koulu toimivat turvaovien takana, jäsenmaksuista yli puolet menee turvatoimiin. (HS 28.11.2017)

Juutalaiset ahtaalla Helsingissä - uusnatsit ja Israelin vastustajat häiritsevät synagogaa (Helsingin uutiset 23.11.2017)

Helsingin synagogan turvamenot rajussa kasvussa: "Juutalaisvastaisia tarroja ja graffiteja, huutelua ja fyysistä häirintää (KSML 22.11.2017)

 

ALLEKIRJOITA NYT!

KERRO YSTÄVILLESI!