Artikkelit

2018-10-11 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1630_6999-helsinki-synagogue-facade.jpg "Antisemitismi on Suomessa arkipäivää", kertoo Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja, Yaron Nadbornik Kirkko ja Kaupunki –lehden haastattelussa. K&K uutisoi Helsingin juutalaisen yhteisön kampanjasta otsikolla "Herjoja, kananmunia ja Hitler-tarroja – Helsingin juutalainen... https://www.patmos.fi/arkisto/1630/patmos_mukana_helsingin_juutalaisen_seurakunnan_turvakerayksessa_-_auta%21 Patmos article

Patmos mukana Helsingin juutalaisen seurakunnan turvakeräyksessä - Auta!

”Antisemitismi on Suomessa arkipäivää”, kertoo Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja, Yaron Nadbornik Kirkko ja Kaupunki –lehden haastattelussa. K&K uutisoi Helsingin juutalaisen yhteisön kampanjasta otsikolla ”Herjoja, kananmunia ja Hitler-tarroja – Helsingin juutalainen seurakunta kerää varoja kattaakseen turvatoimien kulut (Kirkko ja Kaupunki, 16.11.2017).

Suomi on ainoa Pohjoismaa, joka ei osallistu säännöllisellä tuella juutalaisen seurakunnan turvakuluihin ja siksi Helsingin juutalaisen seurakunnan turvallisuuteen tarvitsemat kulut ovat nousseet jo 200 000 euroon vuodessa. Tähän seurakunta tarvitsee ystäviensä apua.

Patmos Lähetyssäätiö osallistui viime vuonna menestyksekkäästi toteutettuun Turvakeräykseen. Tänä vuonna juutalainen seurakunta otti jälleen yhteyttä ja pyysi Patmosta mukaan. Patmoksen hallitus päätti oitis osallistua. 

HJSRK:n kirjeessä säätiöltämme pyydetään 15 000 EURON lahjoitusta keräykseen. Voidaksemme täyttää sitoumuksemme juutalaiselle seurakunnalle, tarvitsemme Patmos-ystävien tukea. 

Patmos Lähetyssäätiön juutalaistyö auttaa laajalti Israelissa ja diasporassa. Myös Suomen juutalaisen seurakunnan tukeminen on meille tärkeätä ja siksi pyydämme ystäviämme mukaan.

Tee lahjoitus alla olevalla lahjoituslomakkeella Kiireisimpään tarpeeseen. Kiitos.  

OSALLISTU LAHJALLASI PATMOKSEN HELSINGIN JUUTALAISEN SEURAKUNNAN TURVATOIMIEN KULUIHIN. VOIDAKSEMME TÄYTTÄÄ SITOUMUKSEMME, TARVITSEMME APUASI.

Lahjoita: Kiireisin tarve

Valitse summa: