Artikkelit

2018-10-10 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1634_7548-Israel_pieni_etusivu.jpg Kuva: All Over Press KAKSI PLUS YKSI on Patmos Israel/ElämänAvun suurprojekti Israelin uuden vuoden merkeissä. Yhdellä lahjalla rakennat rahastoa, jonka tulos jaetaan Jumalan maan kipeimmissä tarpeissa oleville. Syyskuun 10., 2018 on Israelin uusi vuosi. Voisivatko syyskuun kymmenyksesi kohdistua... https://www.patmos.fi/arkisto/1634/auta_israelin_lasten_pelastukseksi Patmos article

Auta: Israelin lasten pelastukseksi

Kuva: All Over Press

KAKSI PLUS YKSI on Patmos Israel/ElämänAvun suurprojekti Israelin uuden vuoden merkeissä. Yhdellä lahjalla rakennat rahastoa, jonka tulos jaetaan Jumalan maan kipeimmissä tarpeissa oleville. Syyskuun 10., 2018 on Israelin uusi vuosi. Voisivatko syyskuun kymmenyksesi kohdistua ElämänApuna Israelille tuolloin?

Lahjoita

Valitse summa:

 

1. Israelin lasten pelastukseksi

JOKA kolmas lapsi Israelissa elää köyhyydessä! Tämä merkitsee 837 000 lasta. Näistä lapsista joka kahdeksas ei jaksa vastustaa alkoholin, huumeitten, rikosten, prostituution haasteita.

Ellei muutoksen mahdollisuus tule pelastuksena uhanalaisten lasten elämään – niin, vain Jumala yksin näkee ja tietää miten heidän käy.

Kerran vuodessa Patmos|IsraelApu kerää roposia pelastaaksemme edes yhden lapsen hengen ja antaaksemme hänelle tulevaisuuden. Tämä on se aika vuodesta.

Syksyn 2018 patmosohjelmassa Israelin lasten ja nuorten elämäksi Summit instituutti on arvokkaimpia yhteistoimintakohteitamme. Toinen kohteestamme David Wilkersonin työnäyn ja työtoverien synnyttämä toiminta nuorison pelastamiseksi, Karmelin laella toimiva Voiton Talo. Lue lisää näistä IsraelAvun julkaisusta alla.

2. Holokaustista selviytyneiden avuksi

50 000 holokaustista selviytynyttä elää suuressa köyhyydessä. Nyt on heidän viimeinen mahdollisuutensa - Viimeinen sukupolvi elää nyt. Estovapaasti puhutaan heistä pelastuksen ihmeenä: he jäivät eloon natsien holokaustissa

Onko oikein, että he pelastuivat holokaustista kerjätäkseen nyt?

Ensimmäisen kerran kuulin holokaustin eloonjääneitten keskuudessa tapahtuvasta kristillisestä pelastustyöstä kun luin ICEJ:n - Kansainvälisen kristillisen suurlähetystyön -raporttia.

Luin suomalaisesta avustustyöntekijästäkin, joka muistaakseni Wienissä suoritti ainoalaatuista laupeuden työtä. ICEJ:n työ jatkuu ja on kasvanut ja ansaitsee tukea.

Patmos Lähetyssäätiön Israel|ElämänAvun piirissä tänä vuonna osa Kaksi plus yksi aktiota suuntaa sinun apuasi myös näille holokaustista pelastuneille nyt ikuisuuden rajan edessä eläville vanhuksille. Onko oikein, että he kerjäävät päivän elantoansa?

Auta – olemme sen velkaa! Vuoden lopulla kerromme tämän aktiviteetin tuloksista.

LEO MELLER

Mikä on kaksi plus yksi aktio?

Lue laajemmin tästä: