Artikkelit

2018-11-12 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1661_7614-idan_kentta_etusivu.jpg Kaksi kertaa vuodessa Patmos Lähetyssäätiön Venäjän ja IVY-maiden ja Romanian juutalaistyön vastaavat kokoontuvat yhteiseen kokoukseen, summitiin. Tämän syksyn kokous pidettiin Kishinevissä, Moldovan pääkaupungissa 5.-7.11. Etsimme Jumalan tahtoa työn suhteen. On hyvin tärkeätä tavata työmme eri... https://www.patmos.fi/arkisto/1661/idan_juutalaistyon_kenttavastaavat_kokoontuivat_moldovassa Patmos article

Idän juutalaistyön kenttävastaavat kokoontuivat Moldovassa

Kaksi kertaa vuodessa Patmos Lähetyssäätiön Venäjän ja IVY-maiden ja Romanian juutalaistyön vastaavat kokoontuvat yhteiseen kokoukseen, summitiin. Tämän syksyn kokous pidettiin Kishinevissä, Moldovan pääkaupungissa 5.-7.11.

Etsimme Jumalan tahtoa työn suhteen. On hyvin tärkeätä tavata työmme eri kenttien vastaavia, ja paneutua heidän kanssaan työn vaikeuksiin, iloihin ja työnäkyihin. Voimme puhua tarpeista ja tarkistaa linjauksia työssä. Tutkimme yhdessä Jumalan sanaa ja rukoilemme yhdessä.

Tälläkin kertaa saimme lähes kaikista työkohteistamme edustajat kokoukseen, lukuun ottamatta Keski-Aasian työntekijäämme. Venäjältä kokoukseen osallistui Nonna Borisova, Valko-Venäjältä Viktor Lapatsin, Romaniasta pastori Batausu ja Dorina Iacob. Moldovan työstämme paikallisesti vastaa pastori Jura Majevski. Pohjois-Moldovaa edusti pastori Igor Bodnar Beltsystä. Myös Transnistrian eri kaupungeista oli edustajia paikalla: Benderystä Mihail Slobodtshikov ja Rybnitsasta Mihail Borovets.

Kaikki työkohteemme mukaan lukien, työssämme on useampia tuhansia juutalaisia. Seurakuntatyötä, lasten kokouksia, nuorten kokouksia, sapattikokouksia. Työssämme on mukana myös paljon juutalaisvanhuksia, joita kohtaamme heidän kodeissaan.

Juutalaistyössä ominaista on se, että nuoret ja perheelliset muuttavat pois. Meillä on samaan aikaan ilo ja haikeus, kun siunaamme heitä Israeliin. He jatkavat Herran omina Israelissa ja sitten heillä on ilo siellä.

Työmme on täysin riippuvaista Patmos-ystävistä, teidän lahjoituksistanne ja esirukouksistanne. Kiitos, kun olette kanssamme.

HANNELE SUORTTI
Venäjän ja IVY-maiden ja Romanian juutalaistyön kentistä vastaava Patmos-lähetti

Kun haluat antaa rakkaudenlahjasi Venäjän, IVY:n ja Romanian juutalaistyölle, voit tehdä sen tästä. 

Lahjoita: IVY ja Venäjä: Suortti Hannele / Andres Koskelainen (juutalaistyö)

Valitse summa: