Artikkelit

2019-01-04 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1703_7702-Moldovan_lapsia_ruokapoydassa.jpg Ylösnousemuksensa jälkeen Jeesus oli kiinnostunut opetuslastensa hyvinvoinnista ja kysyi näiltä: "lapset, onko teillä mitään syötävää?" (Joh: 21:5) Jeesuksen rakkaus tämän päivän ihmisiä kohtaan on edelleen yhtä lailla rakkaudellinen, ja Hän kutsuu meidät valmistamaan aterian niille, joilla... https://www.patmos.fi/arkisto/1703/talta_nayttaa_jeesuksen_valmistama_ruokapoyta Patmos article

Tältä näyttää Jeesuksen valmistama ruokapöytä

Ylösnousemuksensa jälkeen Jeesus oli kiinnostunut opetuslastensa hyvinvoinnista ja kysyi näiltä: ”lapset, onko teillä mitään syötävää?” (Joh: 21:5)

Jeesuksen rakkaus tämän päivän ihmisiä kohtaan on edelleen yhtä lailla rakkaudellinen, ja Hän kutsuu meidät valmistamaan aterian niille, joilla ei ole itse mahdollisuuksia pitää huolta itsestään. Näitä lähimmäisiä on köyhissä kylissä, slummeissa, kaduilla - kaikkialla.

Kummiapu toimii vuonna 2019 seuraavissa maissa: Israel, Libanon, Egypti, Etiopia, BrasiliaMoldova ja Romania.

Tuettavat lapset ovat eri-ikäisiä koululaisia, katulapsikotien lapsia, tubilaitoksissa ja vammaisten lasten erityislaitoksissa asuvia lapsia sekä slummien lapsia.

Mitä sitten maksaa Jeesuksen valmistama ateria?

Evankeliumi, jota kummilapsemme kuulevat, ei tietenkään maksa mitään, mutta lasten ajalliseen auttamiseen tarvitaan varoja. Tulokset puhuvat puolestaan: sadat lapset tulevat autetuiksi joka päivä. 

Jos kummiapua ei olisi, lapset eivät pääsisi kouluun, jotkut olisivat kodittomia, monilla ei olisi ruokaa, ei lääkehoitoa – summa summarum: ei turvallista lapsuutta ja toivoa tulevaisuudesta.

Lämmin kiitos jokaiselle Patmos Lähetyssäätiön esirukoilevalle ja lahjoittavalle tukijalle, kummille, lähettäjälle ja vapaaehtoistyössä ahertaneelle.

Yhdessä me olemme Patmos – ja kutsumme lapsia Jeesuksen kanssa valmistettuun ruokapöytään.

Kuvassa olevat lapset ovat saaneet kummiavun kautta jouluaterian Kishinevin tuberkuloosisairaalassa, Euroopan köyhimmässä maassa, Moldovassa.

KIITOS SINULLE, Patmos-ystävä, Jeesuksen rakkaudella varustetusta ja Hänen nimessään annetusta avusta – tänäkin alkavana vuonna 2019!

PIRKKO SÄILÄ
Kenttäkehitysjohtaja 

Tule kummiksi - lue lisää.