Artikkelit

2019-01-10 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1706_7722-slummikeskus_joulu.jpg Slummikeskuksen kausi päättyi suureen koko perheen joulujuhlaan, joka pidettiin 21.12. Juhlan teemana oli Jeesus on valo. Valmistelimme juhlaan koristeita, ohjelman ja ruokapuolen. Juhlassa perheitä siunattiin jouluruokakassilla, jonka sisältö maksaa noin 10 euroa. Kassi sisälsi tavallisen ruuan... https://www.patmos.fi/arkisto/1706/slummikeskuksen_joulujuhla_ja_vuoden_2019_suunnitelmat Patmos article

Slummikeskuksen joulujuhla ja vuoden 2019 suunnitelmat

 

Slummikeskuksen kausi päättyi suureen koko perheen joulujuhlaan, joka pidettiin 21.12. Juhlan teemana oli Jeesus on valo. Valmistelimme juhlaan koristeita, ohjelman ja ruokapuolen. Juhlassa perheitä siunattiin jouluruokakassilla, jonka sisältö maksaa noin 10 euroa. Kassi sisälsi tavallisen ruuan lisäksi jouluisempia herkkuja, kuten kakkua, keksejä, rusinoita ja pähkinöitä.

Olimme haastaneet ihmisiä Suomessa osallistumaan tähän lahjaan, joka varmasti siunasi monta perhettä ja sai heillekin joulumieltä kotiin. Juhlan jälkeen me työntekijätkin siirryimme ansaitulle joulutauolle levähtämään ja viettämään aikaa perheen kanssa.

Oma perheeni Suomessa halusi siunata meitä ja kustantaa meille joululoman Suomeen. Olemme niin kiitollisia ja onnellisia, että pääsimme näkemään perhettä ja sukulaisia ja erityisesti, että isovanhemmat pääsevät nauttimaan Josiaksen seurasta, hän kun kasvaa ja muuttuu niin hurjaa vauhtia. Vietämme Suomessa vajaat kolme viikkoa ennen paluuta takaisin Brasiliaan.

Vuodelle 2019 suunnittelemme kalenteriimme normaalien aktiviteettien ylläpitämisen lisäksi joitakin uusia toimintamuotoja. Valmistelun alla on pari kurssia nuorille, joista minä ja Bene otamme vastuun. Suunnitteilla on englannin kielen kurssi sekä jokin ammatillinen kurssi, jonka Bene pystyisi ammattitaidollaan opettamaan.

Tammikuussa Brasilian lapset ovat lomalla koulusta, joten uuden kauden aloittaa tammikuun puolessa välissä lomaraamattukoulu, joka kestää viikon ja on täynnä sekä hauskoja aktiviteettejä lapsille ja nuorille että etenkin Jumalan Sanan opetusta innostavin keinoin.

Innolla odotamme uuden vuoden 2019 tuomia haasteita.

Anni ja Bene Rodrigues

Tee hyvä päätös, ilmoittaudu kummiksi Brasilian lapsille

Tee kertalahjoitus Slummikeskus Taivaan työlle

Lahjoita: Brasilian lapset (Frotalezan slummin lapset)

Valitse summa: