Artikkelit

2019-01-22 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1713_7724-fellemon.jpg Mikä ilo saada JEO-työn kautta kertoa hyviä uutisia Jeesuksen syntymäkaupungin asukkaille ja auttaa heitä, kiitos teidän esirukoustenne ja tukenne. "Anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden isä, antaisi meille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan ja... https://www.patmos.fi/arkisto/1713/laupeudentyota_jeesuksen_syntymakaupungissa Patmos article

Laupeudentyötä Jeesuksen syntymäkaupungissa


Mikä ilo saada JEO-työn kautta kertoa hyviä uutisia Jeesuksen syntymäkaupungin asukkaille ja auttaa heitä, kiitos teidän esirukoustenne ja tukenne.

"Anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden isä, antaisi meille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan ja valaisisi meidän sydämemme silmät, että tietäisimme, mikä on se toivo, johon hän on meidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään."
(Ef. 1:17-18, muk.)

Vuosi 2018 kului todella nopeasti. Yrittäessäni laskea kiitosaiheitamme joudun toteamaan, että niitä on loputtomasti! Jumala on ollut viime vuoden aikana niin uskollinen sekä minulle henkilökohtaisesti kuin myös perheelleni.

Täyttäessäni viime syksynä 41 vuotta pyysin Herraa siunaamaan minua hengellisesti yhä enemmän jatkaessani Hänen palveluksessaan niin isänä ja aviopuolisona kuin myös JEO:n palvelutyön johtajana. Olemme erittäin kiitollisia niistä monista mahdollisuuksista, joita Jumala on avannut työllemme, ja joita Hän edelleen avaa päivittäin työkentällä minulle ja tiimilleni. Kun ajattelen elämämme nopeaa kulkua muistan Efesolaiskirjeen jakeen 5:16: ”Ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.” Aika on todellakin paha, mutta Jumala on todellakin hyvä. Joten kiitän Häntä kaikesta, mitä Hän meille antaa, erityisesti patmosystävistämme. Kiitämme teitä kaikesta siitä suurenmoisesta työstä, jota teette auttaaksemme meitä ja siitä, että uskotte meidän näkyymme.

Työmme päätavoite täällä Pyhässä maassa on todellakin saada nähdä, että yhä useammat nuoret tulisivat Kristuksen luo ja että paikallinen seurakunta kukoistaisi. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan teidän rukouksianne ja taloudellista tukeanne, jotta voisimme laajentaa paikallisten näkyä tavoittaa enemmän ihmisiä.

Beduiiniyhteisöjen tavoittaminen

Äskettäin avustustyötiimimme sai siunata beduiiniyhteisöjä, jotka ovat hajallaan Pyhän maan eteläisillä alueilla. Kävimme useissa teltoissa ja siunasimme ihmisiä Jeesuksen nimessä myös elintarvikepakkauksin, joihin kuului mm. öljyä, papuja, jauhoja ja muita peruselintarvikkeita vastataksemme perheiden ruokatarpeisiin. Näitä ihmisiä käyvät katsomassa erittäin harvat heidän alueensa ulkopuolelta, joten olimme kiitollisia saadessamme osoittaa heille Jeesuksen Kristuksen rakkautta hyvin käytännöllisellä tavalla. Sain iloita myös antaessani kirjan Lasten Ystävästä, Jeesuksesta, eräälle nuorelle teinille, joka osasi lukea. He käyvät kouluissa ja opiskelevat, joten tämä on hyvä tilaisuus jakaa heille evankeliumia sekä käytännön rakkauden teoin että luettavan materiaalin avulla.

Tässä maassa on noin 300 000 arabimuslimibeduiinia. Suurta osaa heistä ei ole vielä saatu tavoitettua evankeliumilla. Tehokas tapa tavoittaa beduiineja on tehdä se luottamukselle ja totuudelle perustuvan ystävyyden kautta!

Connect Cafen toiminta

Jatkamme edelleen ystävyyden ja rakkaudellisen ilmapiirin luomista myös Connect Cafe -työssämme, joka tavoittaa erityisesti nuoria. Nyt enemmän kuin koskaan saamme nähdä monien koulu- ja yliopistoikäisten poikien ja tyttöjen käyvän kahvilassa. Jaoimme heille lahjana kirjanmerkin, jossa on raamatunjae. Pidimme esillä myös joulua ja sen syntykertomusta, jotta kaikki erilaisista elämän lähtökohdista olevat ihmiset tulisivat ymmärtämään, kuka Jeesus on. Kiitetään Jumalaa tästä paikasta, joka on tänä päivänä siunauksena niin monille.

Liity Rami Fellemonin lähettäjäperheeseen tästä

Anna lahjasi Rami Fellemonin ja Connect-kahvilan työlle:

Lahjoita: Fellemon Rami (Connect -kahvila, Beetlehem)

Valitse summa: