Artikkelit

2019-01-17 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1715_7728-Riku_Rinne_rajattu.jpg Vuonna 2018 olen syvästi kiitollisena kiertänyt ympäri Suomea. Olen voinut katsoa taaksepäin ja nähdä sen ihmeen, mitä tapahtui 30 vuotta sitten, kun menin ensimmäiselle kouluvierailulleni, ottaen vapaata insinöörityöstäni. Sydämeni syttyi liekkeihin lasten ja nuorten puolesta. Jumalan antama näky... https://www.patmos.fi/arkisto/1715/riku_rinne_-_30_vuotta_koulu-_ja_nuoristotyota Patmos article

Riku Rinne - 30 vuotta koulu- ja nuoristotyötä

Vuonna 2018 olen syvästi kiitollisena kiertänyt ympäri Suomea. Olen voinut katsoa taaksepäin ja nähdä sen ihmeen, mitä tapahtui 30 vuotta sitten, kun menin ensimmäiselle kouluvierailulleni, ottaen vapaata insinöörityöstäni. Sydämeni syttyi liekkeihin lasten ja nuorten puolesta. Jumalan antama näky lapsista ja nuorista valtasi minut täysin. Vuosi vuodelta ymmärsin, että tämä on se tehtävä, mikä on minulle uskottu.

Yritin ensin selvitä Jumalan valtakunnan tehtävistä insinöörinä, mutta vapaa-aika ei enää riittänyt. Työtä vain oli niin paljon, etten mitenkään pystynyt kahteen vaativaan tehtävään samanaikaisesti. Oli tehtävä valinta: insinöörityö vai Jumalan valtakunnan tehtävät. Nyt astut sinä, ystäväni, mukaan suunnitelmaan.

Ensi vuonna tulee 25 vuotta siitä, kun jätin insinöörityöni ja jättäydyin Patmos Lähetyssäätiön kautta toimivan kannatusrenkaan varaan perheeni kanssa. Jumala olikin tarkoittanut, ettei minun ole pystyttävä tähän kaikkeen yksin. Hän oli valinnut satoja sydämiä, joille hän on puhunut ja tulee puhumaan. Hän ei jätä tätä valtavan suurta tehtävää, jossa kohdataan tuhansia lapsia ja nuoria joka vuosi Suomen kouluissa, yksin minun käsiini. Jeesus on kutsunut rakkauden armeijan apuun. Hän on kutsunut, SINUT, ystäväni ja tukijani. Rakastamaan ja taistelemaan.

Minusta tuntuu kuin olisin aloittanut tämän Jumalan antaman tehtävän eilen. Sisäinen liekkini palaa täydessä roihussa. Ja tiedätkö mitä? Nyt kun tämä Jumalan sytyttämä liekki palaa 30 vuoden kokemuksella ja kaikella, mitä olen vuosien aikana oppinut ja kasvanut Jumalan palvelijana, niin mahdollisuutemme ovat vielä suuremmat.

Tässä minä olen edelleen. Lähetä minut. Rukoile puolestani. Lahjoita rakkauden lahjasi tälle arvokkaalle työlle, jota voimme yhdessä tehdä.

Liity Riku Rinteen lähettäjäperheeseen tästä

Tue Riku Rinteen koulu- ja nuorisotyötä. 

Lahjoita: Riku Rinne Come Home koulu- ja nuorisotyö

Valitse summa: