Artikkelit

2019-01-23 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1716_7729-moldovanapu.jpg Olemme kiitollisia kaikille teille MoldovanAvun keräykseemme osallistuneille. Tavaroiden vastaanottaminen on päättynyt ja keräyksessä on uusi vaihe: kuljetuskustannusten kattaminen. Tavaraa on tullut runsaasti ja avustusrekka lähtee matkaan heti, kun kaikki humanitaarinen apu on lajiteltu ja... https://www.patmos.fi/arkisto/1716/autatko_etta_tama_nakyma_toteutuu Patmos article

Autatko, että tämä näkymä toteutuu?

Olemme kiitollisia kaikille teille MoldovanAvun keräykseemme osallistuneille. Tavaroiden vastaanottaminen on päättynyt ja keräyksessä on uusi vaihe: kuljetuskustannusten kattaminen.

Tavaraa on tullut runsaasti ja avustusrekka lähtee matkaan heti, kun kaikki humanitaarinen apu on lajiteltu ja tullidokumentit valmistettu ja tarkistettu.

Pyydämme apuasi nyt kuljetuskustannusten kattamiseen. Rekkakuljetuksen kustannukset ovat 3300 euroa ja sen lisäksi paikallisesti kuljetuskustannukset Moldovassa apua jaetaan eri kaupunkeihin ja myös Transnistrian alueelle.

Jotta apumme saavuttaisi Moldovan juutalaisvanhukset ja tuberkuloosilaitosten lapset raamatullisessa mitassa ”kukkuraisena ja pudistettuna”, olemme kiitollisia tästä toisen vaiheen avusta keräyksessämme.

Kiitos myös rukouksestasi tämän työvaiheen puolesta ja Moldovan juutalaisten ja tuberkuloosilaitosten lasten puolesta.

PIRKKO SÄILÄ

Anna lahjasi MoldovanAvun keräyksen kuljetuskustannuksiin

Lahjoita: Kiireisin tarve

Valitse summa: