Artikkelit

2019-02-07 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1724_7759-9649176067_07a921d7eb_z.jpg Tapahtuma juhlistaa 100-vuotiasta Suomen lähetysneuvostoa Suomen lähetysneuvosto (SLN) järjestää yhteistyökumppaneineen Yhteinen missio -lähetyskonferenssin 11.-13.10.2019 Tampereen Teopoliksella. Tapahtuman tavoitteena on rohkaista ja innostaa kristittyjä eri kirkkokunnista toimimaan yhdessä... https://www.patmos.fi/arkisto/1724/yhteinen_missio_-konferenssi_kutsuu_lahetystyon_haasteiden_ja_ilojen_aarelle Patmos article

Yhteinen missio -konferenssi kutsuu lähetystyön haasteiden ja ilojen äärelle

Tapahtuma juhlistaa 100-vuotiasta Suomen lähetysneuvostoa

Suomen lähetysneuvosto (SLN) järjestää yhteistyökumppaneineen Yhteinen missio -lähetyskonferenssin 11.-13.10.2019 Tampereen Teopoliksella. Tapahtuman tavoitteena on rohkaista ja innostaa kristittyjä eri kirkkokunnista toimimaan yhdessä Jeesuksen antaman tehtävän äärellä. Konferenssi myös juhlistaa SLN:n 100-vuotista historiaa.

Tapahtumassa tarkastellaan lähetystyön haasteita globaalisti ja koko suomalaisen lähetystyön rintamalla. Myös kotimaan evankelioimistyön näkökulma halutaan pitää esillä ymmärtäen lähetys- ja evankelioimistyö yhtenä kokonaisuutena. Puhujina ovat mm. Kirkkojen maailmanneuvoston Maailmanlähetyksen ja evankelioimisen komission johtaja Risto Jukko, Fida Internationalin pitkäaikainen lähetystyöntekijä Päivi Tuokkola sekä Helsingin Saalem -seurakunnan arabityön pastori Muayad Namrood.

Perjantain ohjelma on suunnattu erityisesti lähetystyön parissa työskenteleville. Kaikille avoin lauantaipäivä sisältää raamattuopetusta, työpajoja ja kaupungille jalkautumista. Tapahtuma huipentuu Kalevan kirkossa lauantaina 12.10. klo 19 pidettävään SLN:n 100-vuotisjuhlaan, jossa puhuu evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispa Tapio Luoma. Sunnuntaina hajaannutaan Tampereen seudun seurakuntien jumalanpalveluksiin.

Yhteinen missio -konferenssia ovat mukana järjestämässä Suomen Ekumeeninen Neuvosto (SEN), Suomen Evankelinen Allianssi (SEA) sekä Suomen vapaakristillinen neuvosto (SVKN). Tapahtuma on samalla jatkoa SLN:n lähetysneuvotteluille, joita on järjestetty noin kymmenen vuoden välein. SLN:n jäseninä on 30 lähetysjärjestöä.

Lisätietoja:
Timo Keskitalo
SLN:n puheenjohtaja
timo.keskitalo (at) patmos.fi
0400 647 429

Sari Nuutinen
SLN:n sihteeri
info (at) lahetysneuvosto.fi

Tapahtuman taustaa: www.lahetysneuvosto.fi/?x103997=215294
Tietoa SLN:n toiminnasta: www.lahetysneuvosto.fi