Artikkelit

2019-02-08 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1725_7760-combi.jpg ISO KIITOS teille ystävät, jotka osallistuitte slummikeskuksen uuden työauton hankintaan. Vanha Volkswagen Kombi meni vaihtoon ja tilalle saatiin käytetty, mutta hyväkuntoinen auto samaa merkkiä kuin edellinen. Kombi maksoi reilut 5.000 euroa. Nyt kelpaa taas ajella slummin kuoppaisia ja mutaisia... https://www.patmos.fi/arkisto/1725/brasiliasta_iso_kiitos_-_uusi_tyokausi_alkoi_vilkkaana Patmos article

Brasiliasta iso kiitos - uusi työkausi alkoi vilkkaana

ISO KIITOS teille ystävät, jotka osallistuitte slummikeskuksen uuden työauton hankintaan. Vanha Volkswagen Kombi meni vaihtoon ja tilalle saatiin käytetty, mutta hyväkuntoinen auto samaa merkkiä kuin edellinen. Kombi maksoi reilut 5.000 euroa. 

Nyt kelpaa taas ajella slummin kuoppaisia ja mutaisia teitä eikä tarvitse pelätä, että ovet putoavat matkan varrelle. Lapsetkin innokkaina hyppäävät mukaan kyytiin. Kombi kuljettaa kaikenlaista: poikia jalkapallotreeneihin, työntekijöitä keskukselle, kaikenlaisia tavaroita ja välineitä, ja on sitä muuttoautonakin käytetty ystävillemme slummissa. Sydämestämme kiitos!

Aktiviteetit alkoivat Slummikeskuksella 

Slummikeskus Taivas starttasi aktiviteetit tällä viikolla. Kaikki ryhmät täyttyivät lapsista ja nuorista. Meillä on edessämme paljon haasteita tänä vuonna. Ryhmäkoot kasvavat ja uusia toimintamuotoja aloitetaan.

Tule mukaan tekemään tästä vuodesta onnistunut! Ilmoittaudu Slummikeskus Taivaan lasten kummiksi ja kutsu mukaan ystäväsikin.

Ilmoittaudu kummiksi

Tue Slummikeskus Taivaan työtä antamalla lahjasi:

Lahjoita: Brasilian lapset (Frotalezan slummin lapset)

Valitse summa: