Artikkelit

2019-06-03 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1788_7961-radio_patmos_keskikoko_1.jpg Suomalaisten sydämistä – sieluista – soditaan. Kansakunnan ajatusmaailmaa aivopestään uskomaan valheen olevan totuutta ja kääntäen. Raamattu kehottaa varjelemaan sydäntä ylitse kaiken – mutta myös pitämään tarjolla elämän pelastavaa Sanaa. Radio Patmoksen 24/7-viestintä täsmäosuu kymmeniintuhansiin... https://www.patmos.fi/arkisto/1788/radio_patmos_tuo_sanan_sydamiin Patmos article

Radio Patmos tuo sanan sydämiin

Suomalaisten sydämistä – sieluista – soditaan. Kansakunnan ajatusmaailmaa aivopestään uskomaan valheen olevan totuutta ja kääntäen. Raamattu kehottaa varjelemaan sydäntä ylitse kaiken – mutta myös pitämään tarjolla elämän pelastavaa Sanaa. Radio Patmoksen 24/7-viestintä täsmäosuu kymmeniintuhansiin sydämiin pelastuksen ja pyhityksen elämää muuttavalla viestivoimalla.

KAIKKIVALTIAALLA ainoalla Jumalalla on maan päällä ihmisiä, joihin pätee tämä Pyhän Raamatun sana: ”Meidän kansalaisuutemme on taivaissa ... Hän muuttaa ... sillä voimalla, jolla hän myös kykenee alistamaan kaiken valtaansa” (Filippiläiskirje 3:17–21).

Puolitoista tuhatta vuotta sitten Rooman jumalattomuuden keskellä eli neljätoistavuotias nuorukainen nimeltä Benedictus Nursialainen. Nuorukainen vaihtoi Rooman menot aution paikan yksinäisyyteen. Siellä häneen liittyi samanmielisiä Jumalaan rakastuneita. Syntyi luostarikunta, jota varten Benedictus kirjoitti ohjeistuksia, joista kuuluisin on tämä fraasi:
Rukoile ja tee työtä.

VIIME viikkojen aikana on ollut havaittavissa Suomen kristikunnassa kaikki tunnustuskuntarajat ylittävää aktiviteettia rukouksen ja tekemisen tasoilla. Valtakunnan ykkössanomalehdestä kirkollisiin medioihin on otsikoitu ”kansallismielisen oikeistokonservatiivisen kristillisyyden” noususta.

Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja, tri Juha Ahvio arvioi tapahtuvaa näin: ”Jo pitkään länsimaissa käyty kulttuurisota kovenee entisestään valtavirtaisen eliitin pyrkiessä kaikin tavoin lannistamaan ja ajamaan nurkkaan raamatullisesti ja kansallismielisesti ajattelevat uskovat. Samalla on oltava selvillä siitäkin, että suomalaiset raamatulliset uskovat ovat nyt todella heräämässä.”

”RUKOILE ja tee työtä!” Tämä Pyhän Hengen herätyshuuto on kuulunut tänä keväänä Suomen niemellä. Se kuuluu edelleen! Radio Patmos on saanut palvella ja palvelee edelleen koko Suomen Siionia lahjomattomana totuuden todistajana. Halki kesän ja syksyn aina vuoden 2019 loppuun saakka kansallamme on majakka, joka säteilee sitä voimaa, ”jolla hän myös kykenee alistamaan kaiken valtaansa”. Jeesuksen Nimessä pyydän: pidä tämä ääni kuuluvana radiouhrisi muodossa.

Radio Patmoksen tähänastisen historian suurimmalla teholla olemme kevätkuukausina todistaneet totuudesta Suomen kansalle. On rukoiltu, ja radioääni on saanut voitelunsa. Nyt on ”työn tekemisen” aika – taloudellisen radiouhrisi tarve on suunnattoman suuri.

Leo Meller

50 euroa sinulta nyt varmistaa radiotulevaisuuden

Lahjoita: Radio Patmos / Radio Patmos International

Valitse summa: