Artikkelit

2019-08-07 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1821_7998-pkorea_ryhma.jpg "Minun sieluni janoaa kuivassa ja nääntyvässä vedettömässä maassa." Psalmi 63:2 Patmosryhmän opas Kim, Erkki O. Auranen, rouva Choi, Marja Rantanen, Reijo Telaranta YKSI päätarkoitus Patmoksen työryhmän alkukesän matkalla Pohjois-Koreaan oli tapaaminen humanitaarista työtä valvovan ja... https://www.patmos.fi/arkisto/1821/tyoyhteys_syntynyt_pohjois-korean_elamaksi Patmos article

Työyhteys syntynyt Pohjois-Korean elämäksi

"Minun sieluni janoaa kuivassa ja nääntyvässä vedettömässä maassa." Psalmi 63:2 

Patmosryhmän opas Kim, Erkki O. Auranen, rouva Choi, Marja Rantanen, Reijo Telaranta

YKSI päätarkoitus Patmoksen työryhmän alkukesän matkalla Pohjois-Koreaan oli tapaaminen humanitaarista työtä valvovan ja avustavan järjestön KECCA:n edustajan kanssa. 

Järjestön johtaja oli poissa maasta. Tapaaminen järjestyi ilta-aterian merkeissä KECCA:n Skandinavian osaston johtajan rouva Choin kanssa. 

Rouva Choi totesi viranomaisten rekisteröineen Patmos Lähetyssäätiön maassa toimivaksi järjestöksi. Asiakirjat olivat kunnossa. Patmoksen ensimmäinen avustuserä ruokaa ja maatalouden tarvitsemia pumppuja ja peltojen peitemuovia oli huomioitu kiitoksella.

Patmos on sydämellisesti tervetullut työskentelemään Pohjois-Koreassa. 

Erityisesti lasten ravitsemustason parantaminen on välitön tarve. Samalla on pyrittävä kehittämään maataloutta. Myös terveydenhuollon haasteet olivat esillä. KECCA toimii välittäjänä avustusjärjestöjen ja maan hallituksen välillä ja neuvoo kulloinkin kipeimmistä avustustarpeista.

PYSÄHDYIMME. Oli jälleen hetki ja paikka, jossa saimme todistaa patmoslahjan tulleen perille ja olevan käytössä. Vuosien sateettomuus oli kuivattanut kerran vuolaana virranneen joen vedet lammikoiksi. Mutta! Rantavedessä oli Patmoksen lahjoittama pumppu: vesi nousi lammikosta ja kiipesi suihkutettavaksi kuivuneille savisille peltolänteille. Oi, jos meillä olisi puolisataa pumppua ja pitkiä letkuja – mitä tapahtuisikaan tälle pohjoiselle alueelle!

Lue lisää Patmoksen KoreaAvun julkaisusta

KUULETKO ihmisiä rakastavan ja säälivän Luojan äänen hengessäsi? Kuuletko kehotuksen pelastaa elämää? Anna, ole niin hyvä. 

Lahjoita: Pohjois-Korean apu

Valitse summa: