Artikkelit

2019-08-19 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1828_8021-itamar2_keskikoko.jpg Uusi koulurakennus, johon tarvitaan vielä toiseen kerrokseen "Beit Midrash" Tooran opiskelua varten. Itamarin yhteisöön Israelin sydänmaalla ollaan rakentamassa uutta koulua ja kampusta yläkouluikäisille pojille. Patmos on tukenut projektia, kuin myös teini-ikäisten erityisohjelmia... https://www.patmos.fi/arkisto/1828/jumalan_ohjelmassa_hanen_maassaan Patmos article

Jumalan ohjelmassa Hänen maassaan

Uusi koulurakennus, johon tarvitaan vielä toiseen kerrokseen ”Beit Midrash” Tooran opiskelua varten.

Itamarin yhteisöön Israelin sydänmaalla ollaan rakentamassa uutta koulua ja kampusta yläkouluikäisille pojille. Patmos on tukenut projektia, kuin myös teini-ikäisten erityisohjelmia Itamarissa, jossa terrori-iskuissa on menehtynyt yli 20 henkeä – monet opettajia ja koululaisia.

Rakennustöissä oltiin kesällä puolessa välissä: 30 luokkahuonetta valmiina ja asuntola puolitiessä. Syksyyn mennessä työt voitaisiin viedä loppuun, kunhan kokoon saadaan 3 miljoonaa sekeliä, Israelin valtion luvattua antaa vastaava summa kuin yhteisö saa hankittua. Osallistuimme haasteeseen 15 000 eurolla.

Asuntola valmistumassa poikien koulun yhteyteen. Opiskelijat tulevat ympäri Israelia.

Näin rabbi Moshe Goldsmith kiittää Patmosta: 

Rabbi Moshe ”Kolmen meren kukkulalla”, jolla seisoessaan Abraham sai Jumalalta lupauksen maasta.

"Rakkaat Patmos-ystävät! Haluamme teidän tietävän, että jokainen Itamarin ystävä, joka osallistuu työhön kanssamme, on yksi olennainen rakennuskivi maamme lunastamisessa!

Kun hiljattain vietimme Av-kuun 9:nnen päivän vakavaa juhlaa muistaen temppeliemme tuhoa, voimme lohduttautua tosiasialla, että olemme palanneet raamatullisille Juudean ja Samarian vuorille, ja meidän täytyy kiittää ja kunnioittaa maailmankaikkeuden Kuningasta, kun Hän on siunannut meitä niin paljon, että saamme elää tänä merkittävänä aikana! Jumala on antanut meille niin ihmeellisen perinnön.

Tuhon korjaaminen vaatii lujaa työtä, kun jälleenrakennamme maata. On niin paljon tehtävää tässä ja nyt. Meidän täytyy syöksyä eteenpäin työssämme Siionin tähden. Tämä epäilemättä edelleen vaikuttaa historialliseen, elämää muuttavaan edistykseen maamme kehityksessä. Mikä tulee väistämättä johtamaan siihen, mitä olemme rukoilleet 2000 vuoden ajan – kolmannen temppelimme jälleen rakentamiseen!

Teidän pysyvä tukenne on menestyksemme selkäranka. Ääretön kiitos, kun seisotte veljienne ja sisartenne rinnalla täällä Israelin Itamarissa! Ihanaa kesää teille kaikille.

Siunauksin Maasta, rabbi Moshe Goldsmith."

Anna lahjasi Itamarin työlle Israeliin

Lahjoita

Valitse summa: