Artikkelit

2019-08-19 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1829_8024-Eddie_G_1.jpg Matka Puolaan kahdeksan Holokaustista selviytyneet -seuran jäsenen kanssa Patmos Lähetyssäätiön tukeman messiaanisen Armo ja Totuus -seurakunnan evankelista Eddie Golder organisoi matkan Puolaan toukokuussa tarkoituksena viettää tiivis opetuslapseuttamisjakso kahdeksan Holokaustista selviytyneet –... https://www.patmos.fi/arkisto/1829/evankeliumin_kuulemista_seitseman_paivan_ajan Patmos article

Evankeliumin kuulemista seitsemän päivän ajan

  

Matka Puolaan kahdeksan Holokaustista selviytyneet -seuran jäsenen kanssa

Patmos Lähetyssäätiön tukeman messiaanisen Armo ja Totuus -seurakunnan evankelista Eddie Golder organisoi matkan Puolaan toukokuussa tarkoituksena viettää tiivis opetuslapseuttamisjakso kahdeksan Holokaustista selviytyneet – seuran jäsenen kanssa. Osa heistä on ensimmäisen tai toisen sukupolven holokaustista selviytyneitä, Toisen maailman sodan veteraaneja ja niitä, jotka olivat ghetto vankeja. Puolan kristityt, joilla on erityinen halu evankelioida juutalaisia, ovat avanneet majatalonsa majoittaakseen tämän ryhmän. 

Ihmiset, jotka kutsuttiin, olivat niitä, joita Eddie on opetuslapseuttanut jo jonkun aikaa ja päätarkoitus tälle matkalle oli opiskella Jumalan sanaa intensiivisesti sekä viettää aikaa yhdessä toisten kristittyjen kanssa.

Jokainen aamu alkoi hartaushetkellä ja rukouksella, jonka jälkeen ryhmä lähti katsomaan nähtävyyksiä. Iltapäivät olivat omistettu Nehemian kirjan opiskeluun. Siitä syntyi elävää keskustelua osallistujien ja Eddien välillä. Joka ilta illallisen jälkeen oli varattu aikaa yhdessä olemiselle ja ystävät paikallisseurakunnista liittyivät mukaan laulamaan ylistyslauluja ja kertomaan todistuksiaan ryhmälle. Israelista tulleet selviytyjät jakoivat tarinoitaan holokaustista. 

Ryhmällä oli tilaisuus osallistua yhden paikallisseurakunnan tilaisuuteen. Heitä kosketti vastaanottavainen ilmapiiri ja he todistivat, että tämän kaltaiset tapaamiset toivat heitä vielä lähemmäs Jumalaa, jota nämä ihmiset palvelevat.
Matka oli tärkeä ja elämää muuttava osallistujille. Eddie jatkaa heidän opetuslapseuttamistaan tarjoten tilaisuuksia katumukseen ja sovinnon löytämiseen Jumalan kanssa.

Armo ja Totuus seurakunta haluaa kiittää majatalon omistajia Puolassa heidän vieraanvaraisuudestaan ja heidän osoittamastaan rakkaudesta juutalaisia kohtaan, varsinkin Holokaustista selviytyneille.