Artikkelit

2019-08-30 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1836_8048-Fellemon_lapset.jpg Beetlehemin nuoret iloitsevat evankeliumista. Toukokuun aikana kävimme yli 150 kodissa. Yksistään kuukauden viimeisellä viikolla jaoimme evankeliumia yli 25 uudessa työmme piirissä olevassa kodissa. Kun saavumme jonkun kotiin, odotamme kuulevamme ihmisten ongelmista, mutta tulemme myös Kristuksen... https://www.patmos.fi/arkisto/1836/evankeliumi_menee_eteenpain_pyhalla_maalla Patmos article

Evankeliumi menee eteenpäin Pyhällä maalla

Beetlehemin nuoret iloitsevat evankeliumista.

Toukokuun aikana kävimme yli 150 kodissa. Yksistään kuukauden viimeisellä viikolla jaoimme evankeliumia yli 25 uudessa työmme piirissä olevassa kodissa. Kun saavumme jonkun kotiin, odotamme kuulevamme ihmisten ongelmista, mutta tulemme myös Kristuksen voimassa, joka voi voittaa nuo ongelmat.

Kun alamme kertoa siitä, miten Jeesus paransi sairaita ja vapautti ihmisiä heidän synneistään, meitä pyydetään heti rukoilemaan ihmisten puolesta. Rukoilimme monien puolesta ja Pyhä Henki kosketti heitä, kun he uskoivat, että Jumala voi puuttua heidän tilanteeseensa.

Näiden kuukausien aikana olemme nähneet Jumalan parantavan ihmisiä. Tapasimme naisen, joka kärsi selkä- ja hartiakivuista. Hän pyysi meitä rukoilemaan poikansa puolesta, joten teimme niin Jeesuksen nimessä. Nainen otti ilolla vastaan rukouksen ja uskoo siihen, että Jeesus parantaa hänet ja tekee suurenmoisia asioita hänen elämässään.

Erään toisen naisen usko syttyi uudelleen sen jälkeen, kun hän oli rukoillut ihmettä terveysongelmiinsa. Hän antoi elämänsä Jeesukselle huolimatta kohtaamistaan haasteista. Ylistetään Häntä näistä ihmeistä!

Olipa tilanne mikä tahansa, voimme aina nähdä Jumalan puuttuvan siihen. Näemme, että kukaan ei ole Hänen tavoittamattomissaan.

Tapasimme myös erään iäkkäämmän miehen ja hänen vaimonsa, joilla ei ollut juuri ruokaa kotonaan, joten siunasimme heitä ruokapaketilla ja kerroimme Jumalan huolenpidosta päivittäisessä elämässämme.

Mies ei ollut varma, onko hänen suhteensa Jumalaan oikea, koska hän ei voi suoriutua päivittäisistä rukouksista ja rituaaleista korkean ikänsä johdosta. Vakuutimme hänelle, että Jumalan sana sanoo Hänen hyväksyvän ja rakastavan meitä sellaisina kuin olemme, koska Jumala katsoo sydämeen ja kutsuu kaikkia etsimään Häntä hengessä ja totuudessa.

Eräs nainen, joka menetti hiljattain miehensä ja poikansa sai kokea lohdutusta ja tunsi Herran rakkauden, kun olimme rukoilleet hänen kanssaan.

Tulkaa, Beetlehemin lapset, Jeesuksen luokse. Vanhempia kutsutaan kuuntelemaan Ääniraamattua.

Evankelioiva materiaali

Jumala käyttää Ääniraamattuja niiden ihmisten evankelioimiseen, jotka ovat Sanan nälkäisiä. Jaamme näitä suurenmoisia työkaluja niille, jotka haluavat opiskella Jumalan sanaa ja elää sen mukaan elämänsä jokaisena päivänä.

Eräs koptikristitty pappi oli hyvin iloinen saadessaan Ääniraamatun, jossa on rohkaisevia kertomuksia arabiankielisen Uuden ja Vanhan testamentin lisäksi. Hän antoi yhden myös nuorille, joita hän opetuslapseuttaa, jotta he voivat kuunnella Jumalan Sanaa ja pitää sitä sydämen ohjenuorana päivittäisessä elämässään.

On myös rohkaisevaa nähdä, kun ihmiset uppoutuvat Jumalan sanaan ravitakseen hengellistä nälkäänsä.

Elämme ja teemme palvelutyötä sellaisen kulttuurin parissa, jossa usko ilmenee enimmäkseen perinteiden ja muodollisuuksien noudattamisena eikä henkilökohtaisena suhteena Jeesukseen. Näin ollen omalla Raamatulla on äärettömän suuri merkitys. 

Kiitoksemme

Ylistäkää Jumalaa näistä kaikista siunauksista, jotka ovat lähtöisin Hänestä!

Kiitos Patmokselle ja teille ystävät tuestanne, jolla on ollut suunnattoman suuri merkitys sekä palvelutyöllemme että ihmisille Pyhässä maassa. Rukoilemme, että te tulette siunatuiksi samalla tavalla kuin olette itse siunanneet meitä.

Rami Fellemon

Liittymällä Rami Fellemonin lähettäjäperheeseen tuet Pyhälä maalla tehtävää työtä:

Liity Ramin lähettäjäperheeseen