Artikkelit

2019-09-20 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1853_8069-Hizbollah.jpg Kuva: iStockphoto / alexkueni PATMOS PROJEKTIT OVAT APUSI TARPEESSA. Hiljattain Israel siirsi suuren määrän puolustusvoimien joukkojaan maan pohjoisrajalle Iranin ohjaileman Hizbollahin ilmoitettua valmistelevansa iskua useisiin Israelin strategisiin kohteisiin. Arviolta 150 000 Hizbollahin rakettia... https://www.patmos.fi/arkisto/1853/tama_on_hatahuuto_jumalan_israelista Patmos article

Tämä on hätähuuto Jumalan Israelista

Kuva: iStockphoto / alexkueni

PATMOS PROJEKTIT OVAT APUSI TARPEESSA.

Hiljattain Israel siirsi suuren määrän puolustusvoimien joukkojaan maan pohjoisrajalle Iranin ohjaileman Hizbollahin ilmoitettua valmistelevansa iskua useisiin Israelin strategisiin kohteisiin.

Arviolta 150 000 Hizbollahin rakettia on valmiina laukaistavaksi Israeliin. Terroristijärjestön ja Israelin puolustusvoimien välillä myös on rajan yli ollut laukaustenvaihtoa. Varotoimena Israel kehotti Libanonin vastaisella rajalla asuvia kansalaisiaan ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin avaamaan pommisuojat ja valmistautumaan Hizbollahin iskuun sekä mahdollisuuksien mukaan poistumaan kilometrien päähän pohjoisrajan tuntumasta etelämmäs. Samaan aikaan palestiinalaisten johtaja Mahmoud Abbas kutsui palestiinalaisten televisiossa miljoonaa marttyyria marssimaan Jerusalemiin!

Patmos on Jumalan johdatuksessa näitä tilanteita ennakoiden ollut tukemassa ja varustamassa Pohjoisen-Israelin sairaaloita näiden valmistautuessa pelastamaan elämää mikäli kriisi puhkeaa. Juuri nyt tarvitaan suomalaisten kristittyjen apua.

Siionin Poikien sairaala ja SOS-asema

Bnai Zionin sairaala joutui taisteluiden etulinjaan, kun Haifaan hyökättiin Libanonin toisen sodan aikana vuonna 2006. Valtavaa lääkinnällistä apua tarjottiin Hizbollahin rakettihyökkäysten kohteiksi joutuneille yli 500:lle fyysisesti ja henkisesti vammautuneelle uhrille.

Viimeinen tämän 34 päivää kestäneen sodan aikana ammuttu raketti putosi vain muutaman metrin päähän sairaalasta. Tämä osoitti selvästi, kuinka haavoittuvainen sairaalan sijainti oli vihollisen raketeille, ja korosti tarvetta suojattujen ja turvallisten laitosten rakentamiseen.

Sotien aikana sairaalan täytyy hoitaa vihamielisyyksissä haavoittuneita uhreja ja tarjota samanaikaisesti lääkinnällistä apua sadoille sairaalassa oleville potilaille sekä kaikille niille, jotka hakeutuvat rauhanajan kiireelliseen hoitoon.

Lisäksi sairaala on virallinen sotilassairaala ja jatkuvassa valmiudessa hoitamaan taisteluissa haavoittuneita sotilaita. Sairaala rakennettiin vuoden 1980-luvun rakennussääntöjen mukaan, eikä siellä ole raketteja ja muita aseita tai maanjäristyksiä ja tulipaloja kestävää teho-osastoa.

Osana tulevaisuuden varalle tehtyjä valmisteluja on rakennettava sellaisia suojattuja ja vahvistettuja rakennuksia ja laitoksia, jotka kykenevät sotien tai luonnonmullistusten aikana tarjoamaan Haifan asukkaille kaikki tarvittavat ratkaisut.

Patmos/IsraelApu on suomalaisena osapuolena mukana näissä projekteissa. Uhkaava tilanne pohjoisrajalla ajankohtaistaa jälleen uhriemme tarpeellisuuden. Kiitos, jos – kun – voit kysellä Jumalan ohjaus-ta ja toimia sen mukaisesti heti, kun se on sinulle mahdollista

Siionin Poikien akuutit tarvekohteet

Suojattu teho-osasto: Bnai Zionin suojattu teho-osasto ydinaseita, biologisia aseita ja kemiallisia hyökkäyksiä vastaan tulee olemaan kooltaan noin 1 000 neliömetrin suuruinen, ja se edustaa viimeisintä tekniikkaa – käsittäen 30 vuodepaikkaa, 2 traumahuonetta ja 6 täyden palvelun klinikkaa. Täällä terroristihyökkäysten uhrit saavat ensiavun. Sen jälkeen kun heidän tilansa on vakiintunut, heidät siirretään suojattuun sairaalayksikköön, jossa heille annetaan jatkohoitoa.

Maanalainen sairaanhoitoyksikkö: Maanalainen sairaanhoitoyksikkö tulee sisältämään 90 vuodepaikkaa, ja se tarjoaa kaikkea tarvittavaa hoitoa. Yksikössä on muun muassa hoitotoimenpidehuoneita, lääkärihuoneita, lääkevarastoja jne.

Suojattu teho-osasto ja maanalainen sairaanhoitoyksikkö yhdistetään toisiinsa, ja ne tarjoavat täydellisen ratkaisun tarpeeseemme tarjota lääkinnällistä hoitoa kaikkina aikoina ja kaikenlaisiin uhkiin.

Tarve on todellinen ja välitön!

Näiden rakennusten rahoittamiseksi sairaalamme on käynnistänyt 10 miljoonan dollarin suuruisen, maailmanlaajuisen varojenkeruukamppanjan

AUTATHAN NYT

Lue alla olevan julkaisumme. Saako se vaikuttaa sinussa antamista? Israelilta kaikkoavat ystävät. Rikkaat antavat palestiinalaisille. Voisitko ajatella antavasi Jeesuksen perheelle?

Leo Meller

Anna äänesi Israelin olemassaolon puolesta. Rukouksin. Uhreillasi.

Lahjoita

Valitse summa:
 

Lue uusin julkaisumme tästä: