Artikkelit

2019-10-10 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1871_8094-fellemon1.jpg Kiitos teidän rakkaudellisen apumme, saamme kolkuttaa Jeesuksen syntymäkaupungin ja lähialueiden asukkaiden oville vieden apua ja evankeliumia. "Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka... https://www.patmos.fi/arkisto/1871/rakkaudentekoja_pyhalla_maalla Patmos article

Rakkaudentekoja Pyhällä maalla

Kiitos teidän rakkaudellisen apumme, saamme kolkuttaa Jeesuksen syntymäkaupungin ja lähialueiden asukkaiden oville vieden apua ja evankeliumia.

”Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka Jumala on tehnyt, ei alkua eikä loppua.” (Saarn. 3:11)

Rakkaat ystävät ja lähettäjät!

Menneen kesän toimintajakso oli työssämme todella siunattu! Kesäkuukausien aikana tiimimme oli erittäin aktiivinen kiertäessään tekemässä hyvää ja jakamassa hyvää uutista monille. 

Koulureppuprojekti 

Jaoimme hiljattain 120 koulureppua, jotka olivat täynnä tarvikkeita niille lapsille, jotka tulevat köyhistä perheistä. Eräs tapauskoulureppuprojektin tiimoilta nousee erityisesti mieleeni. Eräs Joosef (Joseph)-niminen poika ei tiennyt, että hänen nimensä mainitaan Raamatussa, joten avasimme Raamatun ja aloimme lukea hänelle Vanhan testamentin kertomusta Joosefista. Korostimme sitä, että Jumala oli Joosefin kanssa ja antoi hänen menestyä elämässään. Pikku Joosef oli innoissaan ja jatkoi kertomuksen lukemista omin päin. Rukoilemme, että hän saa jatkossakin uskoa ja rohkaisua Jumalan sanasta!

Rami Fellemon antamassa koululaisille lahjapaketteja: koulurepun, jossa koulutarvikkeita ja Lasten Raamattu. Rukoilkaa kanssamme siunausta lapsille ja heidän perheilleen.

JEO:n avustustyö

Avustustiimimme jatkaa edelleen Jumalan rakkauden osoittamista käytännön tavoin. Kävimme erään epätoivoisen perheen luona, jonka isä on erittäin masentunut. Tilanne on vaikuttanut koko perheeseen ja vaikuttanut heidän sisäiseen rauhaansa. Rukoilimme tämän isän ja hänen perheensä kanssa ja rohkaisimme häntä etsimään päivittäin apua Jumalan sanasta, jotta hän pääsisi masennuksen yli. Muutamien viikkojen päästä kävimme perheen luona uudelleen ja tunsimme suuren muutoksen perheessä. Jumala on vaikuttanut isään, kun hän on lukenut Raamattua päivittäin. Isä oli myös alkanut kertoa lapsilleen siitä, mitä oli lukenut. Koko perhe oli iloinen Herran rauhasta, joka nyt täyttää talon. Ylistys Jumalalle!

Kiitämme teitä esirukoilijamme ja tukijamme uskollisuudesta, joka mahdollistaa työmme ja auttaa meitä tekemään hyvää.

Opetuslapseutustyö

Kun opetuslapseutustiimimme tapaa ihmisiä, jotka haluavat oppia tietämään enemmän Kristuksesta, me rukoilemme, että heidän fyysisiin ja käytännön tarpeisiinsa vastattaisiin. Usein nämä tarpeet voivat tulla muuriksi avuntarvitsijan ja Jumalan väliin. On siunaus, kun saamme nähdä uskon kasvavan vaikeuksista ja haasteista huolimatta. Hazem on nuori mies, jota käymme usein katsomassa sairaalassa. Hän rohkaisee meitä lukiessaan Raamattua. Hän arvostaa sitä, että Kristuksen ruumis huolehtii hänestä, sillä hän on yksinäinen kaupungissa, jossa ei ole muita kristittyjä. Rukoilettehan, että Herra edelleenkin tekee työtään
Hazemin elämässä ja parantaa hänet myös fyysisesti.

Connect Cafe -työ

Olemme siunattuja myös Beetlehemissä sijaitsevan kahvilatyömme kautta. Se on paikka, jota käytämme tapaamisiin niiden ihmisten kanssa, jotka haluavat tietää enemmän Kristuksesta. Siitä on tullut turvapaikkamme, jossa ihmiset voivat vapaasti ja ilman minkäänlaista pelkoa oppia enemmän Jeesuksesta ja jossa tiimiläisemme voivat rukoilla heidän puolestaan. Joka viikko yli 15 henkilöä käy säännöllisesti kahdenkeskisissä ja ryhmätapaamisissa kasvaakseen hengellisesti! Jatkattehan rukousta tämän paikan varjeltumisen puolesta sekä Jumalan siunausta niille, jotka käyvät siellä.

Kiitoksemme

Kuten aina, olen ikuisesti kiitollinen Jumalalle Hänen siunauksestaan ja huolenpidostaan. Olen myös kiitollinen kaikille Patmoksessa ja kaikille lähettäjillemme rakkaudestanne, esirukouksistanne ja taloudellisesta tuestanne. Rukoilen, että Hänen suunnitelmansa toteutuvat tulevanakin työkautenamme.

RAMI FELLEMON & JEO-TIIMI

Liittymällä Rami Fellemonin lähettäjäperheeseen tuet Pyhällä maalla tehtävää työtä:

Liity Ramin lähettäjäperheeseen