Artikkelit

2019-10-24 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1880_8116-haku_paalla2.jpg Haemme positiivisella asenteella varustettua tiimipelaajaa, jolla numerot pysyvät hallussa ja tarjotin kädessä TOIMISTOTYÖNTEKIJÄKSI. Olet luonteeltasi positiivinen ja omaat motivoituneen asenteen työntekoa kohtaan - unohtamatta tehokasta työotetta. Omaksut nopeasti uusia asioita, eikä päreesi pala... https://www.patmos.fi/arkisto/1880/haemme_toimistotyontekijaa Patmos article

Haemme toimistotyöntekijää

Haemme positiivisella asenteella varustettua tiimipelaajaa, jolla numerot pysyvät hallussa ja tarjotin kädessä TOIMISTOTYÖNTEKIJÄKSI.

Olet luonteeltasi positiivinen ja omaat motivoituneen asenteen työntekoa kohtaan - unohtamatta tehokasta työotetta. Omaksut nopeasti uusia asioita, eikä päreesi pala hektisemmässäkään tilanteessa.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisista toimiston rutiinitehtävistä. Hoidat Kuvan ja Sanan myyntiä ja markkinointia yhdessä muiden kanssa. Työpäiväsi ovat erilaisia ja monenlaiset projektit tuovat vaihtelua toimenkuvaasi.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, kansainvälisesti orientoituneen toimintaympäristön ja mahdollisuuden osallistua Jeesuksen lähetyskäskyn täyttämiseen kanssamme.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:
• Taloushallinnon yleiset toimenpiteet kuten laskuttaminen ja saatavien seuranta
• Myynnin ja markkinoinnin tukitoimenpiteet
• Toimiston rutiinitehtävät, kuten postinkäsittely ja puhelinvaihde
• Työmme tukijoiden palveleminen puhelimitse ja sähköpostilla
• Kokousjärjestelyistä huolehtiminen, neuvotteluhuoneen koordinoinnista ja tarjoilusta vastaaminen

Toivomme sinulta:
• Office365-tuotteiden (Word, Outlook, Excel, Powerpoint) hallintaa
• Priorisointikykyä, itseohjautuvuutta ja järjestelmällisyyttä
• Kykyä hallita monia kokonaisuuksia samanaikaisesti
• Myönteistä ja innostunutta asennetta
• Sitoutumista Patmoksen toiminnan periaatteisiin

Työsi alkaa heti, kun se on sinulle mahdollista.

Lähetä työhakemuksesi referensseineen ja palkkatoivomuksineen 3.11. mennessä sähköpostilla hallintojohtaja Pekka Haapasaarelle pekka.haapasaari (at) patmos.fi.

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖ on vuonna 1971 perustettu suomalaisin lahjoitusvaroin toimiva kristillinen lähetysjärjestö, joka tekee lähetys- ja kehitysaputyötä useassa maassa. Seisomme Israelin rinnalla, autamme lapsia kummiohjelman kautta, viemme evankeliumia saavuttamattomille kansoille. Suomessa Raamatun opetusta ja mediatyötä (Radio Patmos), sekä koulu- ja nuorisotyötä (Come Home). Korostamme evankeliumin muuttumattomuutta ja tunnustamme Raamatun erehtymättömänä Jumalan Sanana. Evankeliumin viestinnässä käytämme kaikkia nykytekniikan tuomia mahdollisuuksia.