Artikkelit

2020-03-11 https://www.patmos.fi/filebank/articles/tag-list_1980_8302-lofbom_etiopia.jpg Patmoksen tiimi on palannut Etiopiaan suuntautuneelta matkaltaan tällä viikolla. Terveyskasvatusprojekti Lokken kristillisellä Patmos-koululla Hawassan kaupungissa on lähtenyt hyvin käyntiin lastenlääkäri Johanna Kuisma-Löfbomin (kuvassa yllä) johdolla. Koulumme lapset ja katulapsikotiemme lapset ja... https://www.patmos.fi/arkisto/1980/patmosapu_etiopiassa_saa_aikaan_hyvaa_taivaaseen_saakka Patmos article

Patmosapu Etiopiassa saa aikaan hyvää taivaaseen saakkaPatmoksen tiimi on palannut Etiopiaan suuntautuneelta matkaltaan tällä viikolla. Terveyskasvatusprojekti Lokken kristillisellä Patmos-koululla Hawassan kaupungissa on lähtenyt hyvin käyntiin lastenlääkäri Johanna Kuisma-Löfbomin (kuvassa yllä) johdolla.

Koulumme lapset ja katulapsikotiemme lapset ja työntekijät voivat hyvin ja he lähettivät lämpimiä terveisiä kummeille ja kaikille Patmoksen työn ystäville.

Yksi monista ilonaiheista matkallamme oli nähdä Hawassan kristittyjen yliopistonuorten kokoontuminen ja päästä itsekin mukaan heidän voimalliseen ylistyshetkeensä.

Hawassan yliopistolla opiskelee noin 40 000 nuorta.

Noin tuhat opiskelijaa kokoontuu joka perjantai ylistämään ja kuulemaan Raamatun opetusta läheisellä kirkolla. Katsele video sivun lopussa.

Kristillinen yliopistotyö alkoi Etiopiantyömme johtajan Ayalew Taddesen aloitteesta 12 vuotta sitten. Hän kokosi tuntemiaan kristittyjä opiskelijoita rukoilemaan ja tutkimaan Sanaa. Opiskelijat kutsuivat ystäviään ja joukko laajeni. Kaikenkaikkiaan kristittyjen opiskelijoiden piiriin kuuluu tällä hetkellä nelisentuhatta nuorta.

Patmos on myös rahoittanut Raamattujen hankkimista kaikille halukkaille.

Yhä uusia opiskelijoita tulee mukaan. Nuoria tulee uskoon ja heidät kastetaan.

Ylistyksen ja totisen rukouksen ilmapiiri oli todella koskettavaa nähdä. Kiitos Jumalalle, että saamme olla mukana tässä herätyksessä. Rukoillaan, se saa jatkua.

Matkalaisten puolesta
LEENA METSÄMÄKI

Tee hyvä päätös - Ryhdy kummiksi Etiopian lapsille