Huumeiden orjuudessa elänyt Basem löysi Jeesuksen

Patmoksen arabityön lähetti Mohamad Sharieh alkoi kuulla eri tahoilta eräästä nuoresta miehestä, joka aiheutti paljon ongelmia alueella, jossa he tekivät työtä. Monet ihmiset pelkäsivät miestä, koska hän oli tehnyt paljon pahoja asioita ja ollut jopa vankilassa kaksi vuotta. Hänen nimensä oli Basem (nimi muutettu).

Mohamad siunaa seurakunnassa miestä

Paljon rukoiltuaan Mohamed päätti tavata tämän miehen kahvikupin äärellä. Basem oli todella yllättynyt tapaamisesta, ja kysyi Mohamedilta: ”Miksi halusit tavata minut?” Mohamed vastasi, että oli kuulut hänestä ja halusi puhua hänen kanssaan.

Basem kertoi Mohamadille elämästään ja siitä kuinka hänen lapsuutensa oli ollut hyvin vaikea, koska oli syntynyt ja kasvanut pakolaiskylässä. Pakolaiskylästä päästyä mies oli joutunut huonoon seuraan ja ajautunut käyttämään huumeita paetakseen todellisuutta. Basem oli koditon ja usein hänellä ei ollut varaa edes ruokaan.

Mohamad jatkoi tapaamisiaan Basemin kanssa, kertoi hänelle evankeliumin ja vei hänet myös seurakuntaan.

Basem alkoi kiinnostua evankeliumista ja halusi kuulla lisää Jumalasta, joka lähetti Mohamadin hänen luokseen. Kohta hän kysyikin Mohamadilta: ”Kuinka voin kuulua tälle Jumalalle? Rakastan häntä.” Mohamad johdatti Basemin Herran luokse ja nyt Basem palvelee seurakunnassa jakaen ihmisille ruokaa ja siivoten seurakunnan tiloja.

Patmos-lähetti Mohamad Sharieh tekee työtä arabien keskuudessa eri puolilla maailmaa.

Rukoilkaa ystävät tämän nuoren kristityn puolesta. Pyydetään myös, että Jumala auttaisi Basemia saamaan kodin, jotta hän pääsisi takaisin normaaliin elämään.

Ilmoittautumalla Mohamad Shariehin lähettäjäksi tuet arabien parissa tehtävää työtä eri puolilla maailmaa ja viet evankeliumia eteenpäin. 

Tule lähettäjäksi