#jumalansananvapaus -mielenilmaus 20.6. eduskuntatalolla – Katso ohjeet!

jumalansananvapaus_01

Onko Suomessa enää Jumalan
Sanan vapautta?

#jumalansananvapaus
#gudsfriaord

Miksi?

Viime aikainen kehitys Päivi Räsäsen saamien syytteiden ympärillä on räikeä ja huolestuttava esimerkki siitä, että yhteiskuntamme kristillistä arvopohjaa murennetaan monin eri tavoin. On käynnissä kehitys uskonnon- sekä sananvapauden uudelleen määrittelemiseksi. Jos Raamatun siteeraaminen ja yhtä mieltä Raamatun kanssa oleminen muuttuu rikolliseksi, kaikki tunnustuksellinen kristillinen toiminta on vaarassa tulevina vuosikymmeninä.

Sen tähden on äärimmäisen tärkeää, että kristityt kokoontuvat yhtä aikaa osoittamaan mieltään demokratian suomien oikeuksien puitteissa uskonnon- ja sananvapauteen liittyvien perusoikeuksiensa puolesta. Toimettomuus tässä vaiheessa osoittaa kaikille tahoille, että asiasta ei välitetä. 

#jumalansananvapaus on yhteiskristillinen sanan- ja uskonnonpauteen liittyvä mielenilmaus. Tapahtumassa ei markkinoida mitään järjestöä, kirkkokuntaa tai puoluetta, vaan osallistutaan yhteisessä rintamassa puhtaasti Raamatun vapauden puolesta.

#jumalansananvapaus -työryhmään kuuluvat Jani Salokangas, Susanna Kokkonen, Leena Metsämäki ja Pasi Turunen.

Miten osallistut?

Mielenilmaus: Jumalan Sanan vapauden puolesta

Fyysinen paikka: Eduskunnan edusta, Helsinki

Aika: su 20.6.2021 klo 14.00-14.30

Etelä-Suomen avi on tiistaista 15.6.  kumonnut 50 hengen henkilömäärärajoituksen ulkotiloissa tapahtuville kokoontumisille. Tästä johtuen 20.6. mielenilmaukseen ei tarvitse tehdä poliisille ryhmäkohtaisia ilmoituksia, vaan osallistujat voivat tulla paikanpäälle ilman erillistä ryhmäjärjestelyä.

Kokoontumiseen saapuminen

Osallistujat tulevat paikalle itsenäisesti ilman plakaateja ja kylttejä. Tapahtuman aikana noudatetaan ehdottomasti kaikkia virkavallan pyyntöjä ja määräyksiä.

Kokoontumisen sisältö

Kaikki osallistujat saapuvat paikalle ilman plakaateja tai kylttejä. Kaikilla on käsissään vain oma Raamattu, joka tapahtuman kuluessa nostetaan yhdessä ylös rukouksen saattelemana.

Aihe on vain ja ainoastaan Raamatun vapaus. Mitään muuta aihetta ei markkinoida, mainosteta tai nosteta esiin.