https://www.patmos.fi/filebank/blog/authors/fb-share_10_5026-juha_kasvo.jpg Mistä on kysymys viime aikoina jatkuvasti otsikoissa olleessa niin sanotussa Trump ja Venäjä -skandaalissa? Onko Donald Trump todella Venäjän ja Vladimir Putinin kauko-ohjauksessa, kuten niin kutsutun laatumediankin aihetta käsitelleissä artikkeleissa on kuluneiden kuukausien aikana tuon tuostakin... https://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/1014/onko_usa_n_presidentti_donald_trump_venajan_satkynukke Patmos article
Juha Ahvio
16.6.2017
Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

Onko USA:n presidentti Donald Trump Venäjän sätkynukke?

Mistä on kysymys viime aikoina jatkuvasti otsikoissa olleessa niin sanotussa Trump ja Venäjä -skandaalissa? Onko Donald Trump todella Venäjän ja Vladimir Putinin kauko-ohjauksessa, kuten niin kutsutun laatumediankin aihetta käsitelleissä artikkeleissa on kuluneiden kuukausien aikana tuon tuostakin annettu ymmärtää? Vai onko todellisuus tässäkin tarua ihmeellisempi siten, että todelliset Venäjän asiamiehet USA:ssa ovat vuosikymmenien aikana löytyneet ja yhä edelleen löytyvät kokonaan toisaalta?

Millainen geostrateginen suunnitelma Putinin Venäjää USA:n osalta ohjaa ja miten presidentti Trumpin tosiasiallisesti suuntaama ja harjoittama politiikka asemoituu tähän? Mistä loppujen lopuksi on kyse sekä USA:ssa että Euroopassa tällä hetkellä käytävässä globalistien ja kansallismielisten patrioottien välisestä kamppailusta ja miten toisaalta Trumpin USA:n pyrkimykset ja toisaalta Putinin Venäjän pyrkimykset sijoittuvat tähän isoon kokonaiskuvaan?

Ja ennen kaikkea: miksi näiden ja muiden tämänkaltaisten kysymysten ja niihin tarjottujen vastausten tulee kiinnostaa ylipäätään kristittyjä ja etenkin juuri nyt meitä suomalaisia kristittyjä?  

Näihin oleellista laatua oleviin kysymyksiin otan perusteltua kantaa puheessani Onko USA:n presidentti Trump Venäjän sätkynukke? Mistä globalistien ja patrioottien välisessä kamppailussa on todella kyse?, jonka pidän maanantaina 19.6. Helsingissä Patmos-talon Savenvalajan pajassa, osoitteessa Pajuniityntie 1. Tilaisuus alkaa klo 18.00.

Puhe on kuunneltavissa reaaliaikaisesti myös Radio Patmoksen taajuuksilla. Puheäänite tulee olemaan hankittavissa Kuvan ja Sanan verkkokaupasta.

Tervetuloa kuuntelemaan paikan päälle ja Radio Patmoksen taajuuksille!    

 

Kommentoi "Onko USA:n presidentti Donald Trump Venäjän sätkynukke?"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 _____   ___   ______  _  _  ______  
 |__ //  / _ \\  /_____// | || | || |   \\ 
  / //  | / \ || `____ ` | || | || | -- // 
 / //__  | \_/ || /___//  | \\_/ || | -- \\ 
 /_____||  \___//  `__ `   \____// |______// 
 `-----`  `---`  /_//    `---`  `------` 
           `-`             
 
 

26 kommenttia "Onko USA:n presidentti Donald Trump Venäjän sätkynukke?"

Sivu 1/2

Bux 16.6.2017 22.21

Sätkynukkejuttune sijaan Ahvio olisi voinut kommentoida mieluummin perussuomalaisten hajoamista ja sitä, että Timo Soinin mukaan nyt perssuomalaisten ”kaapanneiden” keskusteluissa rehotti ”antirkistillinen retorikkaa”. Kumpi porukka nyt edustaa kotia, uskontoa ja isänmaata, uuvatit vai hallapersut?

Eija 18.6.2017 18.12

Ei voi kuin ihmetellä tätä Ahvion intoa puolustella Trumpia. Miksi Trump sitten yrittää koko ajan hankaloittaa presidenttikampanjansa Venäjä-yhteyksien tutkintaa, jos on puhtaat jauhot pussissa? Ja miksi FBI-johtaja Comey piti erottaa? Ainakaan Comeylla ei ollut mitään hyvää sanottavaa Trumpista mm. hänen painostusyritystensä vuoksi.

Lisäksi Trumpin käytös on kaikenkaikkiaan muokkamista, vaikkapa esim. Euroopan vierailullaan tönimisineen muistaakseni NATO-kokouksen yhteydessä. Hän on myös myös hyvin kypsymättömällä tavalla valmis vastahyökkäyksiin kaikkia arvostelijoitaan kohtaan.

Trumpin kansansuosio on hyvin alhainen ja monet republikaanipolitikotkaan eivät pidä hänestä. Taannoiset suuret asekaupatkin Saudi-Arabian kanssa taisivat olla pelkkää silmänlumetta, jolla populisti yritti saada suosiota työllisyyden nimissä (muistaakseni se oli Yle, joka uutisoi asiasta).

Mutta mielenkiintoista on seurata, miten pahasti Ahvio vielä juuttuu suohon Trump-sympatioissaan.

Heikki Kari 19.6.2017 7.16

Ihmettelen Juha Ahvion yksisilmäistä politikointia. Ei osaa muuta kun ylistää Trumpin tekemisiä. Kehottaisin Ahviota pysymään Kristuskeskeisessä sanomassa. Ei taatusti näille Ahvion kirjoituksille missään muualla ole sijaa kun Patmoksen piirissä. On sitä sarjaa josta käytetään nimitystä " turhat tohtorit, turhat dosentit"
Heikki Kari

Anna 19.6.2017 21.40

Tänään 19.6 2017 klo 13.55 Juha Ahvion puhe on edessäpäin, jota toki mielenkiinnolla odotan.
Aiemmassa Pariisin ilmastosopimusta käsittelevän bloginsa kommenttiosiossa hän sai kahdessa ensimäisesä kommentissa ihmettelyä, että hän ei kommentoi Trumpin Venäjä-kytköksiä. Jäljempänä olevassa, samaa asiaa koskevassa kommentissa todetaan: "Tuo on selvästi kokonaan eri blogikirjoituksen vaativa aihepiiri."
Nyt saamme mitä olemme toivoneet, joten puhetta odottaen ja puhujaa siunaten. Anna

Kyyros 19.6.2017 21.40

Kuuntelin Patmos-radiosta Juha Ahvion puheen,jossa hän kiisti,että Trumpilla olisi Venäjä yhteyksiä.Mitä ajatuksia puhe herätti?

Kalle Hänninen 19.6.2017 21.40

Kiitos Jumalalle ja Juha Ahviolle terveestä valaisevasta puheesta Radio Patmoksessa 19.6.2017, klo 18.00, aiheella; Onko USA:n presidentti Donald Trump Venäjän sätkynukke?
Odotin kiinnostuneena illan puhetta ja en sen sisällössä pettynyt. Juha Ahvio ”puhkoi” lukuisia median ja yleisen mielipiteen esille tuomia ”valhe pelote ilmapalloja”, oikaisten sekulaarin median lukuisia valheita ja kääntäen katseen todellisiin ”pahiksiin”. Joita ovat mm. Obama entinen USA.n presidentti esikuntineen, mukaan lukien presidentinvaalit hävinnyt liberaalipuolueen Hilary Clinton yms.
Jumala nosti USA.n presidentiksi henkilön, jota eivät voi ohjailla mitkään ”suuren rahan” tapaiset tahot, koska Trump ei ole paikastaan presidenttinä ”maksamassa” kellekään, kun on itse paikkansa Jumalan avulla saavuttanut.
Moni, niin uskon, on ”kompastunut” Trumpin kohdalla, tämän ”henkilöön” ja kun se ei meille käy, eksymme sitten vastustamaan tätä, kun emme näe asioiden taakse, suurempaan ”kuvaan”, että voisimme asiat ymmärtää oikein.
Toivottavasti moni oli kuuntelemassa tämän kyseisen ohjelman ja sai siitä lisäselvyyttä asettaa maailman tapahtumat oikeille paikoilleen, tai sitten joku löysi uuden ajatusrakenteen asiassa ja valheet saivat väistyä pois totuuden tieltä hänen omaksi ja lähimmäisten parhaaksi. Siunausta!

. 20.6.2017 5.41

Patmos on Trumpin sätkynukke.

Raimo Kivioja 20.6.2017 11.21

Mitä yhteistä on Johan Bäckmanilla, elähtäneillä entisillä stalinisteilla, Euroopan äärioikeistolla ja Juha Ahviolla?

Kaikille Donald Trump tuntuu merkitsevän jotakin erinomaista. He ovat kaikki Moskovan sätkynukkeja!

Raimo Kivioj

minna 20.6.2017 13.04

Ahviota seuraa huomioitavan suuri joukko myös antikannattajia. Tietolähteestä kannattaa pitää kiinni, kun sellaisen löytää. Googlaa ensin Patmos, niin pysyt ajan/Ahvion tasalla/tasolla. Hallapersutkin saa pisteitä minulta.

Mervi 20.6.2017 14.17

Kiitos Juha. Totuus on todella vapauttavaa. Yhdyn myös täysin Kalle Hännisen kommentteihin. Osasit tuoda asiat hyvin esiin.

Erkki Hänninen 20.6.2017 20.16

Donald Trump on USA:lle paras mahdollinen presidentti.

Network 20.6.2017 20.16

Eija, kommentistasi näkee heti, ettet seuraa maailman uutisia muualta kuin Iltasanomista, tai muista aikakauslehdistä, jotka ovat hyvin yksioikoisesti ottaneet kielteisen kannan kaikkeen mitä Trump tai Trumpin kannattajat tekivät tai sanoivat. Kristitty joka etsii totuutta, tai ymmärtää, missä ajassa eletään, ymmärtää myös mistä todella on kyse. Kyse on kristillisen elämäntavan ja kulttuurin häpäisemisestä, pois kitkemisestä ja vastustamisesta. Vaikka se on kaiken terveen länsimaisen kulttuurin ja järjestyksen perusta. Näyttää tosiaan siltä, että Heikki Kari ja Raimo Kivioja ovat pelkästään vastakkaisen elämänfilosofian kannattajia, eivätkä edes halua kuulla mistä tässä on kysymys.

Eija 20.6.2017 22.33

Networkille tiedoksi, että uskon tosiaan enemmän moniin ns. maallisen medioihin kuin poliittisen agitaattorin Juha Ahvion mielipiteisiin. En pidä edes hänen mielipiteitään kovinkaan kristillisinä. Valitettavasti monille Patmoksen kannattajille Juha Ahvio ja Leo Miller ovat ainoita tietolähteitä, joihin he uskovat. Kovin jää suppeaksi maailmankuva.

Raimo Kivioja 20.6.2017 22.33

Lukekaa nyt ihmeessä Vuorisaarna! Ja kysykää sitten itseltänne: "Mitä kristillistä Trumpissa on?"

Raimo Kivioja

Network 21.6.2017 6.25

Eija ja R.K. Sori, tässä kohtaa on pakko tunnustaa, etten kuullut lainkaan Juha Ahvion puhetta. Muutamia muita sensijaan olen kuullut. Mutta kyse ei olekaan pelkästä Ahvion puheesta, vaan kokonaiskuviosta. Seuraan tätä aikaa, ja sen myötä Trumpiakin. Maailman henki ei voi hyväksyä Trumpia siksi, koska hän puolustaa kristillisiä arvoja, eikä häpeä sitä. Maailman henki ei sitä siedä! On ollut todella surullista seurata, etteivät puolivillaiset uskikset ja muut nimikristityt tajua missä kohdassa profeetallisia aikoja eletään. Eivätkä he kammo herjaamista julkisuudessakaan. Uskallan sanoa, että olen kokenut johdatusta rukoilla Usan rohkean presidentin psta jo pidempään. Siihen minun Raamattuni lisäksi kehoittaa. Usko tulee monella tavalla, saattaa tulla Vuorisaarnastakin.