https://www.patmos.fi/filebank/blog/authors/fb-share_1_7180-PASI_BLOGI_FINAL.jpg Nato ja Venäjä allekirjoittivat 28.Toukokuuta 2002 sopimuksen uudesta yhteistyöneuvostosta. Se allekirjoitettiin Roomassa,jossa tätä nykyä kaikki suuret sopimukset sorvataan. "Naton pääsihteeri GeorgeRobertson luonnehti sitä tuoreeltaan historialliseksi kylmän sodan ajanpäätökseksi"... https://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/276/kuka_viela_uskoo_profetioihin_suomen_miehityksesta_-_venajan_salaiset_suunnitelmat_ja_suomi Patmos article
Pasi Turunen
7.12.2011
Pasi Turunen

Pasi Turunen (TM) on toimittaja, raamatunopettaja ja Patmos Lähetyssäätiön toiminnanjohtaja.

Kuka vielä uskoo profetioihin Suomen miehityksestä? - Venäjän salaiset suunnitelmat ja Suomi.

Nato ja Venäjä allekirjoittivat 28. Toukokuuta 2002 sopimuksen uudesta yhteistyöneuvostosta. Se allekirjoitettiin Roomassa, jossa tätä nykyä kaikki suuret sopimukset sorvataan. "Naton pääsihteeri George Robertson luonnehti sitä tuoreeltaan historialliseksi kylmän sodan ajan päätökseksi" kommentoitiin Suomen Kuvalehden pääkirjoituksessa jo ennakkoon (SK 17.5.2002).

Uutinen tuntui olevan kuin viimeinen naula, ei vain kylmän sodan, vaan myös Suomea koskevien miehitysprofetioiden arkkuun. Uskovien parissa liikkui näet 1980-luvulla runsaasti erilaisia väitettyjä Hengen sanomia siitä, kuinka Venäjä tulee ja miehittää Suomen. Toki näitä profetioita liikkui jo ennen 80-lukuakin. Itse tulin niistä tietoiseksi kuitenkin vasta 1981 tapahtuneen uskoontuloni jälkeen.

Tuolloin elettiin hengellisesti Niilo Yli-Vainion herätyksen viimeisiä päiviä. Maallisesti ja poliittisesti elettiin vielä voimakasta suomettumisen aikaa. Kenties miehitysprofetiat olivat jollakin tavalla ajanhengen ilmaus. Yli-Vainion kuoleman jälkeen odotettiin miehitystä ja uutta herätystä. Ei välttämättä tässä järjestyksessä.

Perestroikan ja glasnostin myötä tapahtui yllättäen NL:n hajoaminen. Muitakin rajuja muutoksia tapahtui itäblokin maissa. Poliittiset uhkakuvat väistyivät.

Jokunen vuosi sitten havahduin ääneen ihmettelemään eräälle työtoverilleni: "Mihin ovat kadonneet kaikki profetiat Suomen miehityksestä?" Arvelen, että kun maailmanpoliittisella näyttämöllä asiat alkoivat mennä juuri päin vastoin kuin "profeetat" olivat ennustaneet - NL ei hyökännyt vaan hajosi ja sen sotilasmahti kuivui kokoon, Berliinin muuri kaatui ja kylmä sota päättyi - meni monelta "profeetalta" sisu kaulaan. On näet muodikasta profetoida niin kauan kuin kaikki menee muutenkin ennustettuun suuntaan.  Perestroikan myötä tuli profetioiden seulomisen aika. Eikä niillä menneinä vuosina ole juurikaan ollut vakavasti ottavaa yleisöä.

Rehellisyyden nimissä on myönnettävä pikku kyynisyyden päässeen pesiytymään omaankin ajatteluun vuosien varrella. Kaiken kukkuraksi tuli tuo NATOn ja Venäjän yhteistyösopimus.

Juuri mainittuna toukokuun päivinä, jolloin paljon kehuttu yhteistyösopimus Roomassa allekirjoitettiin, satuin katselemaan televisiosta (Ruotsin television kanavalta) MOT:n dokumenttiohjelman, jossa käsiteltiin Venäjän ja NATOn salaisia suunnitelmia Suomen varalle 70-luvulla. Kuulemani ja näkemäni toivat mieleeni erityisesti Viktor Klimenkon neljä ja puoli vuotiaan pojan, Aban profetianäyn, jonka Klimenko oli ensimmäisen kerran julkaissut jo vuonna 1985.

Tämä profetianäky on hyvä ensin taustaksi kerrata lyhyesti niin kuin Viktor Klimenko on siitä eri yhteyksissä kertonut. Sen jälkeen tarkastelemme lähemmin YLE:n MOT dokumenttiohjelman sisältöä.


EN VOI ENÄÄ VAIETA

Ollessaan perheensä kanssa lomamatkalla Lausannessa, Sveitsissä 1979 Viktor Klimenko, joka ei tuolloin vielä ollut uskossa, sai todistaa kummallista tapahtumaa. Lapset oli laitettu jo nukkumaan. Yhtäkkiä Klimenko kuulee viereiseen huoneeseen neljä ja puoli vuotiaan poikansa Aban huudon: "Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan!". Klimenko kiiruhti katsomaan mistä mekkala johtui. Poika, joka oli kuin puoliunessa, alkoi kuvailla näkemäänsä eriskummallista unta. Jostain syystä Klimenko kirjoitti kaiken ylös ja kuvaili kummalista keskustelua. 

        9.6.1979 klo 22.15 Lausanne, Sveitsi

        Aba näki unen.

        Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan. (Kuka hyökkäsi Norjaan?) Suomalaiset ja
        minä! Siellä oli korkeat muurit ja muurilla koreita torneja, eikä sinne voi kiivetä.
        (Minulle jäi sellainen mielikuva, että hän kertoi Pohjois-Norjasta.) Ja sitten ne norjalaiset
        taistelivat norjalaisia vastaan. (Miten niin, eikö venäläiset ja suomalaiset?) Ei kun,
        kato kun niillä oli siellä toisella puolella sellaisia "niin kuin venäläisiä". Ja taistelivat
        kauheasti kans keskenään. Suomalaiset on kovia jätkiä. Niitä ei ollut kuin kaksikymmentä
        ja norjalaisia kymmenen (miljoonaa) tuhatta. Niitä oli paljon, mutta suomalaiset on
        kovempia. Ruotsalaiset kyyristelivät siinä välissä. Me hakattiin ne kaikki lyttyyn.
        Ja Jumala auttoi meitä. (Missä Jumala oli?) Se oli pilven päällä ja se tuli sieltä alas
        ja auttoi meitä kun se oli niin kiltti.Ja sitten kaikki olivat kuolleet. Kaikki, lapset
        ja kaikki. (Eikö Suomi taistellut Venäjää vastaan?) Ei, kun venäläiset tulivat tänne
        taistelemaan norjalaisia vastaan. Kaikki maat jotka ovat Venäjän rajalla ovat pahoja.
        Nyt mä haluan katsoa lisää unta.

       (Menin pois ja annoin hänen nukahtaa. Ajattelin palata hetken kuluttua kyselemään lisää.
       Hetken kuluttua herätin hänet. Tuskin hän oli edes nukahtanut. Tuntui kuin hän olisi
       puolihorroksessa ja joku puhuisi hänen suullaan. Oliko tapahtunut jotain uutta?)

       Nyt me hyökätään venäläisten valleille, kun ne on niin inhottavia. Eihän se mitään, isi,
       vaikka sä ootkin venäläinen? Enkä mä enää jaksa kertoa tästä sodasta, enkä halua nähdä
       tätä typerää unta. Mä haluan nukkumaan nyt.

       Hyvää yötä isi kulta.

       (Kirjoitin profetian koneella puhtaaksi ryppyisistä muistiinpanoistani 10. Kesäkuuta 1980,
       eli melko tarkalleen vuotta myöhemmin kun sen kuulin.)

Klimenkon mielestä oli hyvin erikoista, että vajaa viisivuotias poika, joka ei tiennyt sen enempää maantiedosta kuin maailmanpolitiikastakaan, osasi kuvailla tällaisia tapahtumia niin toden tuntuisesti.

Klimenko puhui palavasti poikansa näystä hengellisissä tilaisuuksissa. Vuonna 1985 hän julkaisi profetian ensimmäistä kertaa kirjassa En voi enää vaieta. Vastaanotto ei ollut, päin vastoin kuin Klimenko odotti, järin innostunutta. Klimenko koki joutuvansa enemmän tai vähemmän väärämieliseksi kokemansa kritiikin kohteeksi. Ja kun "omat koirat purivat" kasakka puolustautui sitäkin kiivaammin. Hän uskoi vankkumattomasti saaneensa tehtäväksi välittää varoituksen Suomen kansalle. Aikaa oli hyvin vähän. Vastatuulesta huolimatta hän seisoi profetian takana.


SINETTI

Juuri kun tilanteen luultiin rauhoittuneen Klimenko julkaisi poikansa sanoman uudestaan. Kimmokkeen hän sai 74-vuotiaan Saima Honkosen ihmeellisestä näystä.

Honkonen, joka ei tiennyt Klimenkon perheestä mitään oli 9. Kesäkuuta 1979, siis samana päivänä jolloin Klimenkot olivat lomamatkallaan Lausannessa, kokenut erikoisen ilmestyksen: Hänet oli viety seuraamaan tuntemattoman perheen lomamatkaa Sveitsin Lausanneen. "Sitten kuulin aivan selvästi sanan Lausanne. Sana Lausanne sanottiin aivan selvästi minulle", Honkonen kuvaili. Lisäksi hän osasi kertoa yksityiskohtia, matkan vaiheista, matkareitistä ja tapahtumista, joita Klimenko ei ollut edes julkaissut vuonna 1985 kirjassaan En voi enää vaieta.

Honkonen seurasi näyssä perhettä määränpäähän saakka. Hän kuvaili kuinka hämärässä huoneessa pieni poika yllättäen nousi sängyssään ylös ja alkoi profetoida hyökkäyksestä Norjaan. Isä kykki vieressä ja kirjoitti kaiken ylös. Honkonen näki näyssään kultaisilla kirjaimilla pojan nimenkin: AbA. "Ihmeellisesti se poika puhuikin: - voi että kun norjalainenkin oli kuin venäläinen. Pukeutuu venäläisen vaatteisiin. Ja sitten ne ruotsalaiset kyykkii ja kyyristelee siinä maansa rajalla, omalla puolella, pyssyjen vaiheilla. Tällainen näky on ihmeellinen lapsen suusta" , Saima Honkonen kertoi kasetissa, johon hän oli tallettanut näkykokemuksensa pian sen tapahduttua.  Myöhemmin hän antoi kasetin Klimenkolle.

Viktor Klimenko koki poikansa näyn tulleen sinetöidyksi. Aika oli käymässä vähiin. Näky oli julkaistava vielä kerran Honkoselta saadun uuden yliluonnollisen vahvistuksen saattelemana. Se tapahtui 1992 kirjasessa nimeltä Sinetti. Olin paikalla kirjasen julkaisutilaisuudessa.

Kasakka itse uskoi asiaansa. Moni muu ei. Uudessa ilmapiirissä NL:n sorruttua Venäjällä pelotteluun suhtauduttiin entistä varauksellisemmin. Siinä määrin, että vajaassa kymmenessä vuodessa profetia jälleen joko vaiettiin kuoliaaksi tai yksinkertaisesti unohdettiin. Maailmanpolitiikkahan meni ihan eri suuntaan.

Mutta sitten alkoivat avautua itäblokin salaiset arkistot.


SALAINEN SOTA - LISÄVALOA NATON JA VENÄJÄN SUUNITELMIIN

Prahan sota-arkistot sekä DDR:n kansanarmeijan arkistot avautuivat lopulta tukijoille. Näiden ja eräiden muiden muistioiden myötä on julkisuuteen tullut tietoa, joka antaa aihetta Klimenkon pojan profetian uudelleen arviointiin. Arkistojen kätköstä ovat paljastuneet idän ja lännen kulissientakaiset puuhailut 70-luvulla ja vielä 80-luvullakin pohjolan suhteen.

Suomessa tiedot tulivat julki ensimmäistä kertaa YLE:n MOT ohjelman poliittisen toimittajan Olli Ainolan dokumentissa SALAINEN SOTA (ma 26.3.2001 klo 20:00). Emme ole pelkän muistitiedon varassa, sillä ohjelman sanatarkka käsikirjoitus oli pitkään luettavissa YLE:n internetsivuilta, josta otin sen talteen itselleni. Referoin käsikitjoituksesta seuraavassa Klimenkon pojan näyn kannalta olennaisimmat kokonaisuudet. Korostukset ovat omiani.

Ainola taustoitti aluksi miten osoituksena halukkuudestaan puolustaa Pohjois-Norjan strategisia alueita Neuvostoliiton kuviteltua hyökkäystä vastaan, Pohjois-Atlantin puolustusliitto NATO aloitti syyskuussa 1972 mittavat sotaharjoitukset pohjoisessa. Se harjoitteli kolmatta maailmansotaa, joka kuvitteellisen tilanteen mukaan oli alkanut Neuvostoliiton hyökättyä Suomesta käsin Pohjois-Norjaan!

Sotilasliitto NATOn viimeistellessä esikunnassaan "Strong Express" nimisen harjoituksen yksityiskohtia kolme korkea-arvoista suomalaisupseeria saivat kutsun Neuvostoliiton diplomaattiasuntoon Helsingin Töölöön. Illanvieton päätyttyä puolustusvoimien komentaja kenraali K. O. Leinonen ja pääesikunnan päällikkö kenraaliluutnantti Lauri Sutela poistuivat asunnolta, mutta isännät pyysivät kenraalimajuri Paavo Junttilaa vielä jäämään. He halusivat tehdä "erään ehdotuksen". 

Ruokasali oli siistitty ja pöydälle oli avattu Suomen kartta. Ainolan dokumentti kuvailee koruttomasti, kuinka karttaan "oli piirretty ikään kuin uusi rajaviiva; suurin piirtein Oulu-Kajaani-linjalle". Kenraali Paavo Junttila oli järkyttynyt ehdotuksen kuullessaan, mutta onnistui kätkemään järkytyksensä. Koko ehdotelma kuulosti kuin sodanjulistukselta: "Neuvostoliitto hoitaisi rajaviivan pohjoispuolella olevan alueen eteläisin osan jäädessä Suomen armeijalle". TV-kuvassa kerrontaa siivitti Pohjois-Suomen, koko Lapin läänin, peittävä liehuva punalippu. Suunnitelman mukaan Pohjois-Suomeen tuotaisiin pysyvästi Neuvostoliiton sotakalustoa ja -joukkoja.   

Junttila, Sutela ja Leinonen alistavat ehdotuksen presidentti Urho Kekkosen ratkaistavaksi, joka määräsi keskustelut aloitettavaksi. Huippusalaiset konsultaatiot käynnistyivät huhtikuussa 1972.

Poimin MOT:n käsikirjoituksesta vielä muutaman lyhyen sitaatin, jotka voidaan suoraan liittää Klimenkon pojan Aban profetianäkyyn. Käsikirjoituksessa kerrotaan: 

        "Neuvostoliitto paljastaa aikeensa. Se ei aio jäädä tyynenä odottamaan Naton iskua vaan
        haluaa pitää aloitteen käsissään. Se edellyttää hyökkäystä; yllätyshyökkäystä (...) Aina
        1980-luvun lopulle saakka
Neuvostoliiton ja Varsovan liiton sotasuunnitelmat
        perustuivat strategiseen suurhyökkäykseen (...) Junttilan muistiosta paljastuu
        Neuvostoliiton päämäärä kaikessa alastomuudessaan. Neuvostoliitto pyrki
        varmistamaan, että suomalaiset takaavat sille esteettömän kauttakulun tai jopa
        auttavat sitä, kun se hyökkää Norjaan
(...) Neuvostoliiton sotilasdiplomatian
        päätavoitteena oli saada Neuvostoarmeijalle tukeva jalansija Pohjois-Suomeen.
        Sitä kiinnosti kaapata Lapin puolustus tavalla tai toisella itselleen, jolloin se olisi tuonut
        sinne joukkoja ja sotatarvikkeitaan. Se ei ollut koepallo,  vaan vakava pyrkimys,
        johon se palasi myöhemmin uudelleen
otettuaan sen ensi kerran esille
        vuodenvaihteessa 71-72. Yya-sopimuksen ja puolustamisen kanssa näillä
        ajatuksilla ei ollut oikeasti mitään tekemistä. Neuvostoliitto varautui tekemään
        Suomesta yllätyshyökkäyksen Pohjois-Norjaan.
" (Lihavointi ja alleviivaukset minun)

"Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan," profetoi neljä ja puoli vuotias lapsi, joka ei kulissien takaisesta maailmanpolitiikasta tiennyt yhtään mitään. Aiemmin salaisina pidetyistä asiakirjoista on nyt paljastunut, että Neuvostoliitto oli todellakin valmistellut yllätyshyökkäystä Pohjois-Norjaan ja odotti suomalaisten auttavan tässä hyökkäyksessä!


PROFETIAN ARVIOINTIA

Ajoituksen kannalta on syytä panna merkille, että Aba näki näkynsä vuonna 1979, kun taas Neuvostoliitto oli tehnyt ehdotuksensa Suomen sotilasjohdolle jo 1972. Lauri Sutela, josta oli tullut uusi puolustusvoimien komentaja katkaisi neuvottelut omin lupinensa vuonna 1974. Jos Aban näky on aito, miksi Jumala olisi näyttänyt sen vasta jälkikäteen? Uhkahan oli jo väistynyt. Vai oliko?

Tiedot Venäjän ja Naton puuhista tulivat julki vasta vuosituhannen taitteessa. Neljä ja puoli vuotias lapsi ei voinut tietää mitään siitä minkä Suomessa presidentin lisäksi vain kolme korkea-arvoista upseeria tiesivät. Abahan ei ollut vielä edes syntynyt kun Neuvostoliitto ensimmäisen kerran salaisissa neuvotteluissa ehdotti Suomelle Lapin miehittämistä Pohjois-Norjan valtaamiseksi.

Tärkeä yksityiskohta on myös se, että aika ajoin Neuvostoliitto palasi asiaan ehdottaen muun muassa yhteisiä sotaharjoituksia. Asia oli vasta ensimmäisen kerran otettu esille 1972.

Lisäksi on syytä muistaa - ja tämä on mielestäni ratkaisevaa Aban näyn merkityksen kannalta - dokumentissa esiintyvä maininta siitä, että aina 1980-luvun lopulle saakka, siis NL:n romahtamiseen saakka, suunnitelma strategisesta yllätyshyökkäyksestä oli voimassa. Aban profetianäky vuonna 1979 oli mitä ajankohtaisin vielä ainakin 10 vuotta!


ONKO NÄKY EDELLEEN AJANKOHTAINEN?

Pitäisikö enneminkin kysyä, onko näky jälleen ajankohtainen? Mikä intressi Venäjällä voisi olla Pohjois-Norjassa tänään?

Elokuussa 2008 Venäjän joukot tunkeutuivat voimalla Etelä-Ossetiaan ja Georgiaan synnyttäen kansainvälisen kriisin. Voimannäyttöä pidettiin laajalti lehtiotsikoissa merkkinä Venäjän paluusta kansainväliselle näyttämölle. Yksi monista sotilasoperaation syistä voidaan joko suoraan tai epäsuorasti liittää öljyyn. Georgian kautta kulkeva öljyputki on yksi tärkeä kanava lännen öljynsaannille. Venäjä halusi kenties osoittaa miten helposti se tarvittaessa pääsee häiritsemään lännen tärkeää öljynsaantia.

Merkille pantavaa kehitystä Suomea ajatellen on Venäjän uudistuvan ja iskukykyisimmän sotilaskaluston keskittäminen Venäjän läntisen sotilaspiirin alueelle, Suomenkin itärajalle, koska Venäjälle pohjoisten alueiden ja luoteisrajan strateginen merkitys on viime vuosina kasvanut. Tähän on vaikuttanut yhtäältä pohjoisella alueella sijaitsevat luonnonrikkaudet että NATO.

Maanpuolustuskorkeakoulun tutkijoiden hiljattain julkaiseman raportin mukaan idän ja lännen, NATOn ja Venäjän vastakkainasettelu onkin palannut (jos se milloinkaan on edes hävinnyt). Geopoliittisesti Venäjän sotilasdoktriini lähtee nykyään siitä, ettei Venäjä halua jäädä NATO maiden saartamaksi. Venäjä on toistuvasti varoitellut Suomea NATOon liittymisen "vaaroista". 

Osoituksena sotilaallisen painopistealueen selvästä siirtymisestä Keski-Euroopasta läntiselle suunnalle tutkijat pitävät myös Moskovan ja Leningradin sotilaspiirien yhdistymistä ja näin muodostetun yhteisjohtoportaan esikunnan sijoittamista Pietariin. (Stefan Forss, Lauri Kiianlinna, Pertti Inkinen, Heikki Hult: Venäjän sotilaspoliittinen kehitys ja Suomi. Strategian laitoksen julkaisut, No 47, 2011). 


MITÄ ME TÄHÄN SANOMME?

Mielenkiintoinen yksityiskohta Klimenkon pojan näyssä on, että siinä ei puhuta Neuvostoliitosta, vaan venäläisistä ja Venäjästä. Tämä vastaa paremmin nykyistä poliittista tilannetta Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen, kuin 70- tai 80-luvun tilanteita.

Sietäisikö meidän jälleen vaipua polvilleen Jumalan eteen nostaaksemme rukousmuurin ja pyytääksemme armoa Kansojen Kaitsijalta, että hän antaisi enkeleitä Suomen rajoille. Sillä jos Herra ei huonetta rakenna turhaan vartija valvoo.

Suomen apu on Korkeimman kädessä. Niin kuin aina ennenkin. "Jumala auttoi meitä," sanoi Aba. "Se oli pilven päällä ja se tuli sieltä alas ja auttoi meitä kun se oli niin kiltti."

Jeesus, tule pian!

 

 

Kommentoi "Kuka vielä uskoo profetioihin Suomen miehityksestä? - Venäjän salaiset suunnitelmat ja Suomi."

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 _____  __  __  _____   _____  _  _  
 / ___|| \ \\/ // | __ \\  | ___|| | | | || 
| // __   \ ` // | | \ || | ||__  | |/\| || 
| \\_\ ||  | ||  | |__/ || | ||__  | /\ || 
 \____//   |_||  |_____//  |_____|| |_// \_|| 
 `---`   `-`'  -----`  `-----` `-`  `-` 
                         
 
 

33 kommenttia "Kuka vielä uskoo profetioihin Suomen miehityksestä? - Venäjän salaiset suunnitelmat ja Suomi."

Sivu 1/3

kiitollinen sisar 7.12.2011 19.22

Kiitos, kun otat asian esille. Tällä tavoin asia pysyy tuoreena ja herättelee rukoilemaan rajojen ja rauhan puolesta. Tunnen henkilöitä jopa pastorin, jotka pitävät hysteerisinä tämän tyyppisiä keskusteluja Venäjän suunnitelmista, siksi on rohkaisevaa lukea kertomaasi. On jo aika unesta herätä ja ottaa oma paikkani muurinaukossa ja viedä asia rukousaiheena rukousryhmään.

mixxo 7.12.2011 23.34

Kyllä nämä ovat mielenkiintoisia asioita. Itänaapuri ei kuulemani mukaan ole Suomen rajoja aina kunnioittanut muutenkaan.. Lentokalustoa käynyt Suomen puolella menneinä vuosikymmeninä. Tällaista puhutaan. Turvamme on kuitenkin Hänessä, Jumalalla joka on taivaassa (vrt. Dan.).

KA 8.12.2011 7.17

TV:ssa on ollut muutamsn kerran dokumentteja Suomessa tehdyistä maa-alueiden kaupoista venäläisille.Kyse on ymmärtääkseni merkittävistä alueista. Syytä on rukoilla Suomen puolesta.

Kiitos 8.12.2011 10.20

Niinpä, itsekin olen saanut sydämelleni rukoilla lisää rukoilijoita muurinaukkoon Suomen rajojen joka metrille!!!!!!!
Saisimme Jumalan mielenmukaisen presidentin, joka ymmärtää viedä Suomea Jumalan siunauksen tielle.
Asia on varmasti ajankohtainen ja tärkeä, kiitos kun olet ottanut asian uudelleen esille.

patmosfani 8.12.2011 14.35

Kiitos taas hyvästä ja rukoilijoita herättävästä kirjoituksestasi,enkeleitä elämääsi

KIMMO PULKKANEN 8.12.2011 20.51

olen saanut nämä sanat vuosi sitten NYT ON AIKA JULISTAA HERRAMME JEESUKSEN TULEMUSTA JEESUS TULEE PIAN totisesti elämme lopun aikoja suomen kansan täytyisi ymmätää ja rukoilla HERRA ARMAHDA SUOMEN KANSAA .

68 9.12.2011 0.25

TÄMÄ KAIKKI SAATTAA OLLA LÄHEMPÄNÄ KUIN USKOMMEKAAN, MUTTA KAIKELLA ON AIKANSA JA TAPAHTUMAT ON KORKEEMMASSA KÄDESSÄ

viisaampi 9.12.2011 11.49

Eihän nämä asiat tyhjästä tule.
Muistan, kun vuosia sitten vanha, jo edesmennyt sisar kertoi, että Lieksan kohdalla, venäjän rajan tuolla puolella vähän ennen venäjän hyökkäystä, kuului tyynellä ilmalla ryske ja kolistus.
Hän, kuten muutama muu, epäilivät, että naapurilla ei ole hyvä mielessä.
Mutta monikaan ei uskonut tällaiseen ja jopa pientä ivailuakin saivat kokea ajatustensa takia.
No, kuitenkin pahin toteutui ja jos Herra ei olisi taistellut puolellamme, huonosti olisi käynyt.
Tekstistä tuli muuten mieleeni Kaarlo Syvännön toimittama "Tukholman Profetia".
Siun kaikille, olemme tänäänkin yhtä askelta lähempänä niitä sijoja, joita Jeesus meni meille valmistamaan.

eero t 10.12.2011 1.21

Shalom, Pasi ja Patmoslaiset!
Olin Tukholmassa vuosia ennen kuin NL:n ydinsukellusvene ajoi karille Ruotsin aluevesillä. Olin eräässä Helluntaikirkossa, kun tuli profetia, jossa kehotettiin rukoilemaan, ´sillä Ruotsi on vaarassa´! Hämmästyin, kun kaikki, n. 300-500 ihmistä menivät polvilleen kuin yhteisestä sopimuksesta. Ajattelin:"Nyt ne tekee sen verran parannusta, että taas säästävät nahkansa, kuten jo pari vuosisataa." Niin tapahtuikin, ja minusta ihme oli vielä suurempi, kuin tuhannet parantumisihmeet! Minua ei vakuuttanut sekään, että NL ei myöntänyt ydinsäteilyn tulevan sukellusveneestä, vaan ruotsalaisten kelloista!!
Kun sitten NL hajosi ja moni puhui melko pilkallisesti Suomea koskevista priofetioista, niin sydämessäni koin melko omituisia fiiliksiä. Niihin aikoihin olin tutkinut Aamoksen kirjaa, jonka profetiosta osa oli toteutunut kahden vuoden päästä, jotkut myöhemmin, toiset ei vieläkään. Myös Niiniven tuho siirtyi 40 pv:stä lähes parin vuosisadan päähän, kun ihmiset tekivät parannuksen.
Melkoinen joukko Suomessakin ruikoili, ettei tapahtuisi sitä, mistä Pasin mainitsemissa profetioissa varotettiin. Kuitenkin usein - jo ennen tiistain linnanjuhlien sodomistien meininkejä - olin ajatellut, että oliko syntiä rukoilla rauhaa, kun mielenmuutoksesta ei ole tietoakaan. Kuitenkin koen, että on kiva olla elossa ja taivasmatkalla! Kiitos Jeesus!

Joukosta 10.12.2011 15.24

Venäjän "kaksipäinen kotka" käyttää varmaankin kaikki tilaisuudet laajentaakseen "Imperiumin" maallista vaikutusvaltaa.
Miksi Suomi johdonmukaisesti kieltäytyy allekirjoittamasta sopimusta alkuperäiskansojen oikeuteen omaanmaahansa?
Onko Presidentillämme ja hallituksella,syvempää näkemystä asiaintilaan? Tarjoaisimmeko tuon sopimuksen allekirjoituksella "Imperiumille" ikäänkuin "avoimet ovet" käyttää sitä valtaa jota se tahtoo; Laillisin keinoin? Tässä esitetty on vain mahdollisuus pohtia asiaa "monilta eri näkökannoilta tarkasteltuna, eikä siten mikään poliittinen kannanotto!

kimmo 10.12.2011 20.41

noin 30v sitten sain kokea että tämä suomen kansa joutuu lähtemään karkuun täältä ja kukaan ei halua ottaa meitä vastaan ja haluankysyä onko tälläinen mahdollista olemmehan 1 juutalainen kadoksissa oleva sukukunta .suomen kansa todella tarvitsee esirukousta .

Isolt 11.12.2011 7.00

Russia has been a threat to Finland throuout history. How could it be any different now? Joseph Stalin' daughter Svetlana revealed her fathers plans to occupy Scandinavian countries. The plans are still there, only God's protection has kept Finland free.

Uskova sisar 11.12.2011 15.14

Kiitos,veli,kun pidät asiaa esillä.Kyllä meidän uskovien on otettava vakavasti tällaista tietoa vastaan,ja aloitettava rukoukset maamme itsenäisyyden ja vapauden puolesta.Isämme ovat taistelleet meille vapaan Suomen ja meidän tehtävämme on kiittää Jumalaa omasta rakkaasta maastamme,rukoilla,pitää esirukouksia,että saamme turvallisesti elää tässä rakkaassa maassamme.Rukoillaan Jumalaa Jeesuksen nimessä,että Hän pitää enkelivartionsa Suomen itärajalla,ja että me uskovat heräämme todella ottamaan Jumalan Pyhän Hengen voiman vastaan ja tottelemaan Häntä kaikessa!!Herran tulo on lähempänä kuin aavistammekaan!

Anjuska 11.12.2011 22.05

Tervehdys!
Olen minäkin lukenut kirjoista ja kuunnellut kasetteja 80-luvulla mainitusta aiheesta.
Joinakin viitteinä tuon profetian toteutumisen aikaan olisi sos.dem:ien vahva vaikutusvalta Suomessa. Ruoka maksaa siihen aikaan ns. miehen päiväpalkan eli on erittäin kallista. Siihen suuntaanhan ollaan menossa.
Rikkailla on ruokaa, mutta pitävät sen itsellään.
Miehittäjälle sanotan, että "viiniin ja öljyyn älä koske!"

MUMMI 12.12.2011 13.16

Kiitos Pasi.
Asia on varmaan ajankohtaisempi nyt kuin joku vuosi taaksepäin. Minkä vuoksi Venäjä tuo lisää uutta sotakalustoa meidän itärajallemme, ellei sillä ole jälleen ketunhäntä kainalossa Suomea kohtaan. Meidän on pystytettävä vahva rukousmuuri rajoillemme. Herra Suomea varjelkoon.