https://www.patmos.fi/filebank/blog/authors/fb-share_13_6161-blog_-vieraskyna.jpg Suomi siirtyi tänään, 1. maaliskuuta 2017, lopullisesti Lootin päiviin. Kollega Luukas kirjasi Jeesuksen sanat, joiden mukaan maailman meno, ennen Hänen paluutaan, muistuttaisi Lootin päiviä. (Luuk.17:28-32) Raamattuun voi luottaa, koska siihen kirjatut profetiat ovat joko jo toteutuneet, toteutuvat... https://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/969/pekka_reinikainen_lootin_paivat Patmos article
Vieraskynä
11.3.2017
Vieraskynä

Patmosblogi julkaisee vierailevien kirjoittajien mielenkiintoisia tekstejä Vieraskynä -palstan nimikkeellä. Kaikki kirjoittajat vastaavat itse tekstinsä sisällöstä.

Pekka Reinikainen: Lootin päivät


Suomi siirtyi tänään, 1. maaliskuuta 2017, lopullisesti Lootin päiviin. Kollega Luukas kirjasi Jeesuksen sanat, joiden mukaan maailman meno, ennen Hänen paluutaan, muistuttaisi Lootin päiviä. (Luuk.17:28-32)

Raamattuun voi luottaa, koska siihen kirjatut profetiat ovat joko jo toteutuneet, toteutuvat parhaillaan tai tulevat toteutumaan. Tämä osoittaa kiistattomasti, että Raamattu on Jumalan antama ilmoitus ihmisille. Ei ole toista kirjaa, joka läpäisee tämän testin!

Mikä oli Sodoman synti?

Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut. (Hes.16:49) Tähän kun vielä lisätään seksiin perustuva ihmiskauppa, lasten hyväksikäyttö ja median seksillä kyllästämä yhteiskunta, niin saadaan kaiken kattava nykymaailman kuvaus. Kaikki käy. Lapset katselevat pornoa ja heitä innostetaan ”kokeilemaan seksuaalista suuntautumistaan” jne. Ihannemaassamme Ruotsissa päiväkodeissa ei sanota enää han eller hon vaan hen ja lapsiparat eivät hädissään tiedä mistä ovesta mennä, vaan toivovat transtoiletteja.

Helsingissä vihitään 1.3 ensimmäiset samaa sukupuolta olevat parit

Arkkipiispan apokryfisen viisastelun villitsemä pappi vihkii samaa sukupuolta olevia pareja. Salamavalot välkkyvät ja TV-kamerat pyörivät, maallistunut media riemuitsee ja Kotimaa ja Kirkko ja kaupunki kehuvat.

Piispaa on vaikeampi erottaa kuin paavia

Piispaa, joka on kykenemätön kaitsemaan pappiaan ei ole helppo erottaa maallisessa tuomioistuimessa, koska kirkko on antanut päätösvallan avioliittokysymyksessä Arkadianmäelle.

Miten tähän on tultu?

Parisuhdelaki astui voimaan tasan 15 vuotta sitten. Ei ole liioiteltua todeta, että sen äitinä toimi Setan entinen puheenjohtaja Tarja Halonen, joka presidenttikautensa päätteeksi liittyi kirkkoon.

Vain muutaman äänen tähden

Arkkipiispa Kari Mäkinen valittiin virkaansa 8 äänen enemmistön turvin. Hän on ollut mediassa hyvin aktiivinen mielipidemuokkaaja ja muuntanut ilmapiiriä myönteiseksi samaa sukupuolta olevien avioliitolle täysin piittaamatta Piispainkokouksen päätöksistä. Hänen ulostulonsa epäilemättä vaikutti eduskunnan päätökseen, missä 7 ääntä ratkaisi avioliittokysymyksen loppuvuonna 2014. Monet nimikristityt poliitikot perustelivat äänestyskäyttäytymistään arkkipiispan näkemyksillä.

Vain muutaman henkilön tähden

On perusteltua kysyä, kuinka moni samaa sukupuolta oleva pari on käynyt rukoiltavana tai aikoo vihityttää itsensä kirkossa. Puhutaanko kymmenistä vai sadoista? Pitääkö Raamattu kirjoittaa uudelleen heidän takiaan vai riittäisikö maistraatissa käynti ja rukous sen päälle?

Kirkollinen ”demokratia”

Arkkipiispa on kirkon hirmuhallitsija, sillä hän on lakiasäätävän elimen eli Kirkolliskokouksen puheenjohtaja, toimeenpanevan elimen eli Kirkkohallituksen puheenjohtaja ja riitoja ratkaisevan oikeuslaitoksen eli Piispainkokouksen puheenjohtaja. Tämä rooli tuli räikeästi näkyviin, kun Kari Mäkinen teetti marraskuussa 2010 Kirkolliskokouksella laittoman päätöksen rukouksesta samaa sukupuolta olevien parien puolesta. Koska monet edustajat vaativat määräenemmistöä, Mäkinen suoritti hallinnollisen silmänkääntötempun ja haki puhemiesneuvostolta, jonka puheenjohtajana hän myös toimii, päätöksen äänestysjärjestyksestä yksinkertaisella enemmistöllä puhemiesneuvoston yksinkertaisella enemmistöpäätöksellä!

Rahaa ei säästetä

Kirkolliskokoksessa päätettiin taannoin myös 200 000 euron käyttämisestä parisuhdeasiaa käsitteleviin seminaareihin. Vastustin rahan tuhlausta, mutta hävisin äänestyksen. Myöhemmin ilmeni, että rahaa tähän hyödyttömään näytelmään ja sen tuloksena kyhättyyn samanmielisten pamflettiin saatiin kulumaan puoli miljoonaa euroa!

Paavin perässä

Syyskuussa 2013 paavi pyysi anteeksi homoseksuaaleilta. Heinäkuussa 2014 Vatikaanissa mielellään vieraileva arkkipiispamme teki samoin. Samana kesänä Irakissa tapahtuneesta kirkkojen polttamisesta ja kristittyjen vainosta en huomannut arkkipiispan lausuneen mitään. Jos Herra on lähettänyt kymmenet tuhannet Lähi-idän sotaa pakenevat muslimit tänne kuulemaan evankeliumin, arkkipiispan puheet sabotoivat tämän mahdollisuuden.

Kirkot jakautuvat

Samaa sukupuolta olevien parien vihkiminen hajottaa kirkkoja kautta maailman. Eräät piispat ovat iloinneet tästä, sillä kun uskovat lähtevät, he pääsevät johtamaan ”kristillisiä perinneyhdistyksiä”, joissa puheet tuomiosta voidaan deletoida ja saarnata vain armosta sekä harrastaa joogaa, meditaatiota ja mindfulnessia (eli buddhismia), jossa torjutaan parannuksen teon tarpeellisuus.

Onko uskovien ulossavustaminen päämäärä Suomessakin?

Nykyisessä Kirkolliskokouksessa tuskin saadaan yli 75% äänisaalilla muutosta vihkimiskäytäntöön. Arkkipiispa voi tietysti taas yrittää hallinnollisella kikkailulla tai teologisella taikatempulla muuttaa äänestysjärjestystä yksinkertaiseksi enemmistöksi. Tämä voi osoittautautua hankalaksi, varsinkin kun Piispainkokous, ainakin toistaiseksi vastustaa asiaa.

Tähtäin lienee asetettu seuraavaan Kirkolliskokoukseen

ja se toimii niin, että ärsytetään perinteiset uskovat eroamaan kirkosta ja näin saadaan valituksi uusi uljas nimikristittyjen lainsäädäntökokous. Ei siis pidä erota kirkosta ja jättää sitä susille.

Miten perinteiset kristityt suututetaan?

Ensimmäinen askel on toukokuun 2017 Kirkolliskokoukseen tuotu aloite samaa sukupuolta olevien vihkimisestä. Avoimesti antikristillinen Helsingin Sanomat julkaisee myös mielellään asiaa ajavia artikkeleita, kuten 25. helmikuuta lehdessä ollut piispojen Irja Askolan ja Björn Vikströmin kynäily, jossa teologinen tuumailu oli lähes samaa tasoa kuin peruskoululaisen aineessa. Helsingin Sanomat lisäsi painetta porilaisen kirkolliskokousedustajan ja papin purkauksella seuraavana päivänä. Tunnepitoisessa artikkelissa käytettiin kaikki argumentit taivaan ja maan väliltä, ja pappi tehosti sanottavaansa: ”Tuntuu, että perhana, nyt tämä riittää”. Mikä riittää? – Jumalan Sanan mukainen toiminta tietysti!

Tämän farssin loppunäytös nähdään Turun tuomiokirkossa

Missä kaksi Lootin päivien pääarkkitehtia kohtaavat. Kari Mäkinen haastattelee Tarja Halosta 19. toukokuuta 2017 Kirkkopäivien kohokohtana.

 

 Patmos Lähetyssäätiön toimituksen kommentti:

 Pekka Reinikaisen blogi "Lootin päivät" julkaistiin ensin seurakuntalainen.fi sivustolla 01 03 2017. Julkaistaan tässä tekijän luvalla.

 

Kommentoi "Pekka Reinikainen: Lootin päivät"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 _  _  __  __  ______   ___   _____  
| | | || \ \\/ // |   \\  / _ \\  / ___|| 
| |/\| ||  \ ` // | -- // | / \ || | // __  
| /\ ||  | ||  | -- \\ | \_/ || | \\_\ || 
|_// \_||  |_||  |______//  \___//  \____// 
`-`  `-`  `-`'  `------`  `---`   `---`  
                         
 
 

14 kommenttia "Pekka Reinikainen: Lootin päivät"

anneli 12.3.2017 18.25

Hyvä Pekka Reinikainen . Uni näkyni on toteutunut jossa sanottiin joku aika sitten ,että
Turun tuomiokirkosta puuttuu risti.

PH 12.3.2017 18.25

Kiitos Pekka! On hyvä muistaa nämä kokoamasi asiat. Hirveitä ne ovat.

Halosesta ja Askolasta mieleen tullutta 12.3.2017 18.25

Tyhmyyksissäni - ja säälistä, väärin perustein - aikanaan tulin äänestäneeksi Tarja Halosta presidentiksi. Sitä olen katunut monet kerrat. En silloin osannut kuvitella hänen poliittisia päämääriänsä enkä sen seurauksia Suomelle ja - maamme kristillisyydelle. Ehkäpä hölmöilyni johtuivat oman kristillisyyteni eksyksissä olevasta vaiheesta.

Olen tässä joitakin vuosia sitten alkanut ymmärtää, miksi naiselle ei todellakaan sovellu pappeus eikä maan johtaminenkaan (vaikka muut johtotehtävät voivat onnistua ihan hyvin). Olen kuunnellut puheita/saarnoja/opetuksia, joissa on puhuttu esimerkiksi naisen vääränlaisesta empatiasta ja muusta tunneherkkyydestä, joka on ehkä osasyynä siihen, että usein harhaopit leviävät seurakuntiin juuri naisen kautta. Lisäksi historiassa on olemassa esimerkkejä siitä, että nainen maansa johtajana on vienyt sen enemmän tai vähemmän perikatoon.

Saa nähdä, kuinka kauan feminismillä riittää kannattajia. Joka tapauksessa useat tavalliset heteronaiset ovat hylänneet liikkeen kokonaan, sillä se on muuttunut lähinnä seksuaalivähemmistöjen etujärjestöksi ja on muutenkin alkanut käyttäytyä alkuperäiselle ideologialle haitallisella tavalla.

Kuten jotkut ennalta varoittivat, on Suomi tosiaan mennyt kaikin tavoin vain alaspäin naispappeuden sallimisen jälkeen. Askolan tempaukset ovat kuin piste iin päälle (alaikäisen pojan kukittaminen Vuoden homona).

Halosen presidenttiys on puolestaan voinut lisätä tasa-arvoa näennäisesti mutta ei todellisuudessa. Maallistunut ja moraalisesti rappioitunut media ottaa yhä edelleen kaiken hyödyn irti SETAn entisen puheenjohtajan presidenttiydestä pyrkiessään edistämään arvoliberalismia.

IlkkaT.O. 12.3.2017 18.25

Reformaation 500-vuotisjuhlinta Ev.kirkossa on saanut valitettavan kliimaksin, uuden Jumalan sanan tulkinnan homosuhteesta. Määrätyssä mielessä ajoitus oli täydellinen, vuosi 2017, Suomi100v. ja Reformaation 500v. juhla. En onnittele näiden Raamatun sanan uus-tulkintojen totetumista.
Arkkipiispa ja Helsingin piispa iloitsevat uus-tulkinnasta perversioiden harrastamisesta kirkon sisällä: "Kirkko on avoin kaikille". Tänään voivat homoseksuaalit unelmoida lihallisesta kliimaksistaan kirkon seinien sisäpuolella, hyväksyttyinä sukupuolivähemmistöjen edustajina. Arkkipiispa Mäkisen läsnäolollaan kunnioittama Tom of Finland-elokuvan kutsuvierasesitys ja piispa Irja Askolan ala-ikäisen "Mr. Gay Finland"-voittajan palkitseminen hakevat vertaistaan kirkon historiassa. Ehkäpä heidän ajatuksissaan 500 seuraavaa vuotta kirkossa ovat 'niitä iloisempia, parempia aikoja', jossa jokainen saa kirkon siunauksella toteuttaa omia him..eikun elämäntapaansa hyväksyttyinä erilaisissa, tasa-arvoisissa avioliitoissa: "Jumala siunaa, siunaa, siunaa..."
"Sitä saa mitä tilaa"-sloganin raamatullinen sisältö on kirkolta hukassa, jakautuminen edessä. "Papin huulten pitää tallettaman tieto"; mitä tietoa em. pappisviran haltijoiden mielipiteet edustavat? Moraalikäsityksiä Raamatun perustalta nousevasta etiikasta? Raamattu kertoo kyllin selvästi: valhetta, valheen hengen palvelijoina. Moni on seuraava heidän irstauksiaan. Laittomuus, Saatanan kapina Jumalaa vastaan ylpeydessään on meneillään olevan luopumuksen lähde. Eduskunta jumalattomuudessaan - poislukien uskovat edustajat - kertovat uskoville, mikä on oikein ja mikä ei.
"Vartija, mikä hetki yöstä on?"

Ola Brenner 12.3.2017 18.25

Epäuskon ja kapinan henki tiivistyvät tällaisiin ajatus rakennelmien joissa mustaa sanotaan valkoiseksi, miestä naiseksi, himoa kutsutaan rakkaudeksi, luonnoton luonnolliseksi ja lopuksi valhe muuttuu totuudeksi. Kun ihminen vieraantuu Luojastaan, hänen käsityksensä itseensä ja kanssaihmisiin vääristyvät, jonka lopputulosta ei olla varmaan edes vielä nähty. Room.1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa. Näyttämö alkaa olla loppusuoralla, älkäämme seiskö huuli pyöreänä, kädet taskussa.

Peter 12.3.2017 18.25

Toivoin tätä lukiessani näkeväni pahaa unta.Aamulla herätessäni voisin kertoa tästä vaimolleni.On lauantai 11.03. AD 2017 ja olen hereillä .Absurdi teatteri on todellista ei valitettavasti vain unta.

Annikki Salo 12.3.2017 18.25

Pekka Reinikainen muistuttaa meitä tärkeästä asiasta. Olemme todella Jeesuksen puheen mukaan Lootin päivissä, josta Raamattu puhuu jo vuosisatoja sitten: "Maa on saastunut asukaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. Sen tähden kirous kalvaa maata ja sen asukkaat syystänsä kärsivät." (Jes.24:5,6).
Mutta meille täällä halveksituille uskoville Raamattu sanoo: " Maan äärestä kuulemme ylistysvirret: "Ihana on vanhurskaan osa!" (Jes.24:16).
Jeesus sanoo rakkaasti myös aikamme uskoville: "Mutta minkä Minä sanon teille, sen Minä sanon kaikille:"Valvokaa!" (Mrk.13:37).
"Ja Henki ja morsian sanovat:"Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon:"Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi." (Ilm.22:17).

7779 25.3.2017 18.05

Hei Pekka Reinikainen ja Patmos ry.
Tässä sinulle ystävä tietoa Trumpista.
*NEW* KING SAUL (TEMPORARY KING)
https://www.youtube.com/watch?v=wFhmlSmxyfo
1 Samuel 8:7 New International Version
And the LORD told him: "Listen to all that the people are saying to you; it is not you they have rejected, but they have rejected me as their king

THE KING THATS IN OFFICE NOW WILL BE THERE TEMPORARY!

ja tässä tietoa paavista ja o bamasta.
http://injesuschrististand.blogspot.fi/2013/08/a-revelation-of-lord-about-movies-and.html
" And so The LORD gave me the following words to relay across: “These Are The Last Days And The Anti-Christ Is Barack Obama And The False Prophet Is Pope Francis; These Are The First Beast And Second Beast Respectively That Were Mentioned In The Bible To Appear In The Last Days”. As I said these, The LORD made me know that amongst the audience were very staunch followers of Pope Francis including members of his congregation. " Ilmestyskirja 13.

Armi Määttä 25.3.2017 18.05

Siunausta. Varjelusta ja Jumalan yliluonnollista voimaa Sinulle,joka olet kuin huutavan ääni erämaassa.

Annikki Salo 25.3.2017 18.05

Luopumus kirkossamme tapahtuu vauhdilla, kuten Raamattu ilmoittaa. "Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niin kuin sodomalaiset, he eivät niitä salaa. Voi heitä! Itsellensä he pahaa tekevät. Sanokaa hurskaasta, että hänen käy hyvin, sillä he saavat nauttia tekojensa hedelmiä." (Jes.3:9,10).
"Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen. Katso, Minä tulen pian, ja Minun palkkani on Minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan." (Ilm.22:11,12).

Eeva 25.3.2017 18.05

Kyllä tämä meininki on todellakin surullista. Ei auta kuin rukoilla, että Jumala varjelee maatamme kaikesta pahasta/rangaistuksesta.
Rukoillaan erikoisesti lasten ja nuorten puolesta, etteivät sokaistuisi tästä "pakkosyötöstä", mitä media ja monet muut tahot syytävät. Helposti luonnotonta aletaan pitää luonnollisena, ja Raamatun sanaan uskovat leimataan omituisiksi.

Peter 25.3.2017 18.05

Uusinta tietoa genderideologien laboratoriosta: 71 seksuaalista identiteettiä ! Voila,onpa arkkitehdeillä työtä . Tasa-arvon vaatimien 71 wc sijoittaminen yleisiin rakennuksiin,siinäpä pohdittavaa.Luku 71 ei ole mikään oma heittoni , vaan erään "asiantuntijan" (tohtori/professori) kirjoituksesta lainattu.

Mikki 25.3.2017 18.05

Tossa taannoin Markku Vuorinen kirjoitti äänestämisen vaikeudesta näillä sivuilla. Kirjoitin jo sinne tästä: vajaan 40 elinvuoteni aikana olen äänestänyt monissa vaaleissa mutta nyt kuntavaaleissa sekä tulevissa eduskuntavaaleissa ehdokkaan valinta tulee olemaan erityisen vaikeaa koska ihan oikeasti hirvittää tän yhteiskunnan nykytila. Nykytila jonka takia ainakaan itse en uskalla enkä halua hankkia lapsia. Tän homoavioliitto-asian lisäksi eduskunta on jyräämässä läpi eutanasiaa. Meillä on työttömiä ja köyhiä jotka on jätetty oman onnensa nojaan samaan aikaan kun rahaa työnnetään maahanmuuttajille, mielenterveysongelmat, lasten kasvatuksen puute ja yllättäen jopa valtiollisen ylen uutisoima huumeiden käytön lisääntyminen ovat sellaisia uhkatekijöitä että sisäisen turvallisuuden uhkia on mahdoton ennakoida. Kun itse on oikeuslaitoksessa töissä, tajuaa hyvin selkeästi miten halveksivasti suomalaiset suhtautuvat heteroavioliittoon ja miten avomielisesti avoliittoon ja lapsen hankkimiseen kenen tahansa kanssa.
En pitänyt Trumpista sen enempää kuin Clintonistakaan vaalikampanjan aikana mut nyt tuntuu siltä, että Trump saattaa kyetä murtamaan tekopyhyyden ja kaksinaismoralismiin muuria kaudellaan, kunnon kuritus tekee Euroopalle hyvää. Pahoittelen, että kommenttini oli näin poliittinen. Jos tää julkaistaan, haluan kiittää Patmoslaisia siitä, että olette pitäneet linjanne

Marja 25.3.2017 18.05

Täyttä totta ! Kuinka alas on ev lut kirkko vajonnut-Tuntuu että piispolla-etenkin Mäkinen ja Askola-ei ole muuta tekemistä kuin ajaa homoseksuaalien asiaa-eipä olisi koskaan uskonut että tämänkin päivän näkee.Eipä tosiaan Mäkinen &Askola ole juuri kommentoineet julkisesti eutanasiasta ym jotka tuntisivat olevan kirkon tehtäviä ,puhumattakaan evankeliumin julistuksesta. Mäkinen vain kehoittaa pappejaan taistelemaan sen puolesta ,että homoja vihitään tulevaisuudessa kirkossa kun hänen tulisi kehoittaa kirkkoaan julistamaan evankeliumia ja Raamatun sanaa ja kertoa parannuksesta.Ihmettelen että tälläinen sallitaan-onko arkkipiispalla näin suuri valta. Monet muutkin piispat ovat lähteneet tähän mukaan samoin papit...niin surullista-johdattavat ihmisiä kadotukseen. Tätähän ei saisi sanoa-eikö ev.lut kirkossa kielletä synnistä puhuminen kun se loukkaa ihmisiä ja aiheuttaa pelkoa ja pahaa mieltä.
Kyllä toisaalta tuntuu että kirkko hajoaisi ja Kristuksen Kirkko jossa Raamattuun uskovat ,saisivat julistaa evankeliumia riemurinnnoin ja kutsua ihmisiä Jeesuksen yhteyteen.