2018-01-29 https://www.patmos.fi/filebank/blog/authors/fb-share_2_7148-BLOGI_LEO_02.jpg Jokaisen vuoden alussa tapanani on laatia "Hal Lindseyn raportti", jossa sekä tarkastelen mennyttä vuotta ja otan esille sekä suurempia että pienempiä tapahtumia tai kehityskulkuja, joilla uskon olevan profeetallista merkitystä alkaneeseen vuoteen. Tällä viikolla vuorossa on osa yksi... https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1106/hal_lindsey_profeetallinen_katsaus_vuoteen_2017_%281_2%29 Patmos article
Leo Meller
29.1.2018
Leo Meller

Leo Meller Radio Patmoksen päätoimittaja, Patmos Lähetyssäätiön perustaja ja eläkkeellä oleva toiminnanjohtaja (1971-2010). (Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin Patmos-blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä ne välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.)

Hal Lindsey: Profeetallinen katsaus vuoteen 2017 (1/2)

Jokaisen vuoden alussa tapanani on laatia ”Hal Lindseyn raportti”, jossa sekä tarkastelen mennyttä vuotta ja otan esille sekä suurempia että pienempiä tapahtumia tai kehityskulkuja, joilla uskon olevan profeetallista merkitystä alkaneeseen vuoteen.  Tällä viikolla vuorossa on osa yksi raportistani.

 

Kuvatessaan olosuhteita, jotka olisivat vallalla juuri ennen tämän nykyisen aikakauden loppua, Jeesus sanoi: ”Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista” (Matt. 24:6). Laajemmassa mielessä tämä pätee kaikkiin vuosiin. Vuosi 2017 oli kuitenkin erilainen. Se sisälsi sanomia sodista sellaisessa mittakaavassa, jota ei ehkä koskaan aiemmin ole koettu maapallolla.

Näiden uhkien osalta merkittävässä asemassa on erityisesti kaksi valtiota. Eräänä päivänä niistä toinen, tai molemmat, saattaa olla osa liittoumaa, joka Raamatun profetiassa tunnetaan nimellä ”auringon noususta tulevat kuninkaat” (Ilm. 16:12).

Tarkoitan tietysti Kiinaa ja Pohjois-Koreaa.

Euraasian (talous)unionin mukaan kaikkia geopoliittisia riskejä tarkasteltaessa Kiina on tänä vuonna kärjessä. Ensinnäkin heidän sotateollisuutensa yltää stratosfäärisiin mittoihin. Heidän teknologista huippua edustavat uudenaikaiset tehtaansa tekevät työtä kellon ympäri valmistaakseen futuristisia aseita, jotka on erityisesti tarkoitettu tekemään selvää Yhdysvaltojen sotilaallisesta mahdista.

Jotkin näistä aseista – esimerkiksi ballistinen DF-17-ohjus, joka on varustettu hypersoonisella liitolaitteella (hypersonic glide vehicle, HGV) ja jonka avulla ohjus yltää jopa kymmenkertaiseen äänen nopeuteen eli noin 12 360 kilometriin tunnissa – ovat saaneet länsimaiset sotilasjohtajat huolestumaan.

Kiina jopa kehittelee kuumeisesti geenimuunneltuja supersotilaita.

Kuinka vakavissaan Kiina oikeastaan on? Jokin aika sitten Kiinan presidentti Xi Jinping piti kolmen tunnin puheen, jossa hän esitteli Kiinan suunnitelmia nousta maailman herruuteen seuraavien kolmenkymmenen vuoden aikana. Vain tämän hän oli valmis paljastamaan julkisuudessa!

 

On sanomattakin selvää, että vuoden 2017 kansikuvapoika, mitä tulee sotia koskeviin huhuihin ja uhkakuviin, oli Pohjois-Korean fanaattinen diktaattori Kim Jong-un. Viime vuonna Pohjois-Korea testasi mannertenvälisiä ballistisia ohjuksia, jotka pystyisivät lopulta iskemään mihin tahansa kohteeseen Yhdysvalloissa – tai maailmassa.

Kim myös kehui, että Pohjois-Korea oli testannut ensimmäistä vetypommiaan. Alueelta saatu seisminen data viittaa siihen, että hän saattoi puhua totta.

Mutta tätäkin huolestuttavampaa oli se, että joulukuussa Kimin hallinto ilmoitti, että se jatkaa valmistautumista ”ennaltaehkäisevään ydinaseiskuun”. ”Ennaltaehkäisevä” tarkoittaa sitä, että he valmistautuvat laukaisemaan ydinohjuksensa ensimmäisenä.

Tämän seurauksena Tyynenmeren alueen valtiot alkoivat valmistella reaktioitaan ydinasekonfliktin varalta.

Vuoden 2017 alkaessa lähetä loppuaan Japanista alkoi virrata raportteja, joiden mukaan Pohjois-Korea on lataamassa ballistisia ohjuksiaan pernaruttobakteereilla. Jokin aika sitten erään loikkarin verestä löytyneet pernaruttobakteerit näyttävät vahvistavan, että Pohjois-Korea on aloittanut vaarallisen bioaseohjelman.

Miltä tämä kuulostaa ”sanomina sodista”?

 

Vuonna 2017 eurooppalaiset johtajat ovat ehkä viimein alkaneet ymmärtää, kuinka haavoittuvia he ovat niille muslimipakolaisille, joita he ovat toivottaneet tervetulleiksi jo kymmenien vuosien ajan.

Turkin ulkoministeri varoitti kollegoitaan siitä, että he ”ovat alkaneet Euroopan romahduttamisen … pyhät sodat syttyvät pian Euroopassa”.

Tullakseen uudelleenvalituksi Hollannin liberaalin pääministerin täytyi kuulostaa äärinationalistilta! Hän osti eräästä sanomalehdestä kokosivun mainostilan, jossa hän kertoi maahanmuuttajille: ”Käyttäytykää normaalisti tai lähtekää pois… menkää takaisin Turkkiin.” Tämä on täydellinen u-käännös!

Ruotsi näyttää edelleen elävän tosiasioiden kieltämisessä. Maa alkoi ottaa vastaan valtavia määriä muslimeja vuonna 1975. Sen jälkeen väkivaltarikosten määrä on kasvanut 300 %. Vuodesta 2014 lähtien raiskaukset ovat lisääntyneet 1 472 %. Saamme jatkuvasti sähköposteja iäkkäiltä Ruotsin kansalaisilta, jotka kertovat apeina, etteivät enää tunnista omaa maataan – ja pelkäävät mennä ulos iltaisin. Monet heistä poistuvat kodeistaan vain useamman hengen ryhmissä.

Tosiasia on tämä: Sanoivatpa Angela Merkel, Lontoon pormestari tai EU:n johtajat mitä tahansa, suurin osa Euroopan muslimeista EI assimiloidu!

 

Vuoden 2017 huhtikuussa turkkilaiset äänestivät täpärästi perustuslaillisen lisäyksen puolesta, joka kieltää kaikki presidentti Recep Tayyip Erdoğanin valta-asemaan kohdistuvat tarkistukset ja arvioinnit. Ja tämä miehen kohdalla, jolla on jo kauan ollut harhaisia kuvitelmia maailmanlaajuisesta islamilaisesta kalifaatista ja itsestään sen johdossa, tämä jos mikä on vaarallista.

Jo nyt Erdoğan on ryhtynyt toimiin mahdollistaakseen Turkin sotilaallisen läsnäolon Persianlahdella. Jerusalem Post raportoi, että Turkin presidentin seuraava tavoite on Punainenmeri: ”Iranin vetäessä puoleensa maailman huomion Turkki pyrkii vaivihkaa kohti päämääräänsä kehittää sotilaallinen ja tiedustelua harjoittava infrastruktuuri Punaisellemerelle.”

Turkissa tapahtuvat kehityskulut tekee mahdollisesti vieläkin mielenkiintoisemmiksi vuoden 2017 suurin profeetallinen uutinen, jonka mukaan Turkki solmi Venäjän ja Iranin kanssa historiallisen liittouman.

 

Hesekielin kirjan luvussa 38 luetellaan kaikki ne valtiot, jotka eräänä päivänä aloittavat Israelia vastaan suunnatun massiivisen hyökkäyksen. Kaksi näistä valtioista ovat Venäjä ja Persia, nykypäivän Iran. Useat muut luettelossa esiintyvät pienemmät kansakunnat ovat lähtöisin alueilta, jotka tänään kuuluvat Turkille.

Kuinka Hesekiel pystyi näkemään tämän erittäin epätodennäköisen valtioliiton jo  2600 vuotta sitten, kun se vielä kymmenenkin vuotta sitten  näyttäytyi täysin absurdilta? (Tämä on tietenkin retorinen kysymys. Me kaikki tiedämme, miten tämä on mahdollista: ikiaikojen Jumala hallitsee myös tulevaisuutta!)

Venäjä ja Iran ovat perinteisiä vihollisia. Kaksi vuotta sitten Venäjä ja Turkki olivat  toistensa kurkussa.  Nyt Turkki on hämmästyttävän nopeasti yhdenmukaistanut aktiivista toimintaansa Venäjän ja Iranin kanssa.

Maallisesti katsottuna tämä on uskomatonta. Profeetallisesti katsottuna se oli vääjäämätöntä.  Näin  täytyy tapahtua, ettei Raamatun profetia raukeaisi tyhjiin.

 

Vuosi 2017 päättyi siihen, kun Iranin kansalaiset lähtivät jälleen kerran kaduille protestoidakseen despoottista hallitusta vastaan. Se, mikä alkoi mielenosoituksina mullahien taloudellista sortoa vastaan, on nyt kehittynyt kapinaksi, joka kohdistuu heidän sekaantumiseensa Syyrian, Libanonin ja Jemenin sisäisiin asioihin. Kaduilla ihmiset ovat huutaneet: ”Kuolema Hizbollahille!”

Miksi? Koska juuri sinne heidän rahansa menevät. Sen jälkeen kun presidentti Obaman Iranin kanssa solmima ydinasesopimus poisti kaikki sanktiot ja salli iranilaisten alkaa myydä täysimittaisesti öljyään ja kaasuaan, rahaa on suorastaan tulvinut Iraniin. Heidän rahakirstujensa olisi pitänyt alkaa vuotaa yli äyräidensä. Mutta näin ei ole tapahtunut.

Sitä mukaa kuin rahaa virtaa sisään, Iran käyttää sitä armeijansa kehittämiseen, Hamasin aseistamiseen Israelia vastaan, Hizbollahin aseistamiseen Libanonissa ja huthien aseistamiseen Jemenissä. Nyt he haluavat rakentaa ohjustehtaita Syyriaan. Toisin sanoen Iranin öljyn ja kaasun myynnistä saamat rahat eivät ole auttaneet Iranin kansaa. Sen sijaan Iran on rahoittanut Irania hallitsevien mullahien vallanhimoisia ulkomaan seikkailuja.

 

Vuonna 2017 Yhdysvallat taisteli yhä Afganistanissa. Miksi? Koska käymme sotaa talibaneja, al-Qaidaa ja Isistä vastaan, jotka kaikki taistelevat edelleen Afganistanissa. Ja kuten 9/11 todisti, Afganistan on tärkeä Amerikan kotimaan turvallisuudelle.

Vuonna 2017 Isis saatiin lyötyä suurimmaksi osaksi perinteisillä taistelukentillä. Suurin osa sen Irakissa ja Syyriassa sijaitsevista tukikohdista saatiin vallattua takaisin. Mutta Isisin haamut eivät ole hävinneet minnekään. Ne jatkavat kummitteluaan maapallolla.

Vuonna 2017 Isisin ”virallisesti hyväksymät operaatiot” jatkuivat Australiassa, Bangladeshissa, Belgiassa, Egyptissä, Ranskassa, Saksassa, Indonesiassa, Iranissa, Israelissa, Italiassa, Jordaniassa, Keniassa, Venäjällä, Espanjassa, Ruotsissa, Tunisiassa, Turkissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Isis menetti valtavasti vuonna 2017, mutta se ei ole hävinnyt minnekään.

 

Lopuksi vuosi 2017 toi mukanaan samanlaista kuohuntaa ja maailman lausumia tuomioita, jotka ovat olleet luonteenomaisia Israelin koko historialle. Palestiinalaiset ovat mellakoineet Temppelivuorelle sijoitettujen metallinpaljastimien vuoksi, ja eräs YK:n virasto on syyttänyt Israelia ”apartheidia harjoittavaksi hallinnoksi”.

Kun Donald Trumpista tuli Yhdysvaltain presidentti, palestiinalaishallinnon presidentti Mahmud Abbas matkusti Valkoiseen taloon. Hän ylisti vuolaasti uutta presidenttiä. Hän antoi aplodit presidentin ”johtajuudelle … rohkeudelle … viisaudelle”. Hän yritti imarrella Trumpia puhumalla ”teidän mahtavasta neuvottelukyvystänne”. Hän lisäsi englanniksi: ”Herra presidentti, teidän kanssanne meillä on nyt toivoa.”

Vuoden loppua kohti mentäessä asiat ovat muuttuneet. Joulukuun 6. päivänä presidentti Trump tunnusti virallisesti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi. Tässä vaiheessa Abbas päätti jättää Yhdysvallat kaikkien rauhanprosessien ulkopuolelle.

Vaikka Abbas on epätoivoisesti yrittänyt muodostaa yhteishallitusta Hamasin kanssa, hänen yrityksensä näyttävät epäonnistuvan. Kansainvälisen terrorismin vastaisen instituutin tutkija, tohtori Ely Karmon totesi: ”Hamas vain odottaa Abbasin kuolemaa.” Tällä välin se jatkaa omistautumistaan terrorismille, ja sen suhteet Iranin ja Hizbollahin kanssa ovat lähentyneet entisestään.

Lukijani, asiat ovat todella kuumenemaan päin! Jos et ole vielä tähän mennessä vakavasti valmistautunut jättämään tätä maailmaa hetkellä, jolloin Jeesus tulee hakemaan meitä luokseen, niin älä hukkaa enää hetkeäkään!

 

Jatkan ”Profeetallinen katsaus vuoteen 2017” -raporttiani ensi viikolla osalla kaksi.

 

 

 

Kommentoi "Hal Lindsey: Profeetallinen katsaus vuoteen 2017 (1/2)"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 __  _   _____   _____  __  __  __  __ 
| || | || | ___|| / ___|| \ \\/ // \ \\/ // 
| '--' || | ||__  | // __   \ ` //  \  // 
| .--. || | ||__  | \\_\ ||  | ||   / . \\ 
|_|| |_|| |_____|| \____//   |_||  /_//\_\\ 
`-` `-`  `-----`  `---`   `-`'  `-` --` 
                         
 
 

2 kommenttia "Hal Lindsey: Profeetallinen katsaus vuoteen 2017 (1/2)"

Jukka 31.1.2018 9.37

Kaikki tämä on totta ja kertoo meille, että Jumala on ja Raamattu on totta. Kaikki murenee ja lähestyy loppuaan, jotta se valtakunta, joka ei järky, pysyisi.
Ylistetään Jumalaa, että Hän on valmistanut meille pelastuksen ja näin, näillä kaikilla tapahtumilla, kertoo meille, että ei kannata kiinnittää toivoamme tai voimaamme tähän maailmaan, vaan saamme kiinnittyä Häneen, joka on meidän toivomme.

"
1.
Ylistetty olkoon Herra, Israelin Jumala!
Ylistetty olkoon Herra, armollinen Auttaja!
Meille pelastuksen antoi, lupaus nyt toteutuu.
Profeettojen kautta meille puhunut on Herran suu.

2.
Hän on meidät pelastanut vihollisten vallasta,
laupeuttaan osoittanut, uskollinen Jumala.
Pitänyt on pyhän liiton, valan, jonka vannoi hän.
Vapaina me palvelemme Herraa halki elämän.

3.
Lapsi, sinä tietä näytät, edellä käyt kulkemaan.
Sinä johdat Herran kansan pelastuksen tuntemaan.
Jumalamme hyvyydessään yhä meitä armahtaa.
Korkeudesta aamun koitto keskellemme kajastaa."
http://notes.evl.fi/Virsikirja.nsf/0f24d4d74bd6338bc2256ff9003366cb/afc3dc1214d67ab0c2256df300571f3e?OpenDocument

Annikki Salo 6.2.2018 20.14

Kaikki valheen äänet kaikuvat nyt, aivan kuin Ps.83: "Heillä on kavalat hankkeet Sinun kansaasi vastaan ja he pitävät neuvoa Sinun suojattejasi vastaan. He sanovat:"Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelia nimeä ei enää muisteta. Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti." (Ps.83:4-6). Mutta psalmin loppu on: "Täytä heidän kasvonsa häpeällä, että he etsisivät Sinun nimeäsi, Herra. Joutukoot häpeään ja kauhistukoot ikuisesti. tulkoot häpeään ja hukkukoot. Ja tulkoot tuntemaan, että Sinun Ainoan nimi on Herra, ettäSinä olet Korkein kaikessa maassa. " (jj17-19). Kunnia, kunnia Jumalalle! "Amen, tule, Herra Jeesus!" (Ilm.22:20).