2018-02-06 https://www.patmos.fi/filebank/blog/authors/fb-share_2_7148-BLOGI_LEO_02.jpg Tällä viikolla vuorossa on osa kaksi raportistani "Profeetallinen katsaus vuoteen 2017". Jatkan keskustelua siitä, millaisia profeetallisia merkityksiä on joillakin niistä tapahtumista ja kehityskuluista, joita olemme saaneet olla todistamassa vuoden 2017 aikana. Jotkut kutsuvat niitä... https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1111/hal_lindsey_profeetallinen_katsaus_vuoteen_2017_%282_2%29 Patmos article
Leo Meller
6.2.2018
Leo Meller

Leo Meller Radio Patmoksen päätoimittaja, Patmos Lähetyssäätiön perustaja ja eläkkeellä oleva toiminnanjohtaja (1971-2010). (Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin Patmos-blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä ne välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.)

Hal Lindsey: Profeetallinen katsaus vuoteen 2017 (2/2)

Tällä viikolla vuorossa on osa kaksi raportistani ”Profeetallinen katsaus vuoteen 2017”. Jatkan keskustelua siitä, millaisia profeetallisia merkityksiä on joillakin niistä tapahtumista ja kehityskuluista, joita olemme saaneet olla todistamassa vuoden 2017 aikana.

 

Jotkut kutsuvat niitä valeuutisiksi. Jeesus käytti niistä nimeä petos. Kun opetuslapset kysyivät häneltä viimeisiin päiviin liittyvistä merkeistä, Jeesus aloitti antamalla seuraajilleen seuraavan varoituksen: ”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä” (Matt. 24:4).

Elämme petoksen aikakautta – valeuutisia, harhaanjohtavaa mainontaa, viraaleja eli sosiaalisen median verkostojen kautta laajalle leviäviä valheita ja klikkiotsikoita. Valtavirtamedia syyllistyy valheellisuuksiin säännöllisesti, kuten myös monet vaihtoehtomediat.

Yksi 2000-luvun suurimmista petoksen lähteistä löytyy kuitenkin hyvin epätodennäköisestä paikasta: kouluistamme. Esimerkiksi Yhdysvaltain opetusministeriö patistaa kaikkia peruskouluja opettamaan islamia.

Todellisuudessa tämä on vain hatarasti verhottua propagandaa, vaikka he eivät varmastikaan käyttäisi tätä sanaa. Opetusministeriö esittää, että koulujen pitäisi opettaa islamia ”puolueettoman oppimisympäristön luomiseksi”.

Monet opettavat säännöllisesti uskonnollista oppia, jonka mukaan Jumala ja Allah ovat yksi ja sama. Yksistään jo yllä mainittu opetus on räikeä – ja kuolettava – petos. Ja tätä petosta istutetaan mukautuvien lastemme mieliin. Valtion määräyksestä!

Vuonna 2017 totuus alkoi jäädä entistäkin enemmän poliittisen korrektiuden jalkoihin. Jesajan kirjan kohdassa 5:20 todetaan: ”Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi…” Nämä sanat kuvaavat täydellisesti sitä laaja-alaista petoksen henkeä, joka näyttää asettautuneen maailmamme ylle.

 

Toinen merkki lopun ajoista ovat Jeesuksen Kristuksen tunnustavien lisääntyvät vainot.

Christianity Today kirjoitti: ”Jo kolmen vuoden ajan peräkkäin maailmanlaajuiset kristittyjen vainot ovat yltäneet uusiin ennätyslukemiin.” Fox News raportoi: ”Lähes yksi 12 kristitystä eri puolilla maailmaa elää alueella, jossa vainot kristittyjä vastaan ovat erittäin korkealla tasolla.”

”Sam” nimeä käyttänyt jemeniläinen mies kertoi CBN-uutistoimistolle: ”Elämä Jemenissä on kristityille äärimmäisen kovaa. Itse asiassa koko Lähi-idässä ei ole maata, jossa kristityt eivät joutuisi kärsimään uskonsa tähden. Tällaisessa todellisuudessa me elämme tällä hetkellä.”

Vuonna 2017 kristittyjen vainoja esiintyi kuitenkin aivan odottamattomissa paikoissa. Kanadassa säädettiin laki 89, joka antaa valtiolle vallan ottaa lapsi pois vanhemmiltaan, jos he eivät hyväksy sitä, että heidän lapsensa on transsukupuolinen.

Campaign Life Coalition -järjestön Jack Fonseca varoitti: ”Olemme astuneet valtion harjoittamaan totalitaarisen vallan aikakauteen, jollaista Kanadan historiassa ei ole koskaan aiemmin koettu… Laki 89 on vakava uhka kristityille ja kaikille omaa uskoaan harjoittaville ihmisille.”

Jopa Amerikka on muuttumassa kristityille vaaralliseksi paikaksi. Varsinkin sellaisille, jotka ovat valmiita puolustamaan juutalaiskristillisiä arvoja. Vuonna 2017 Yhdysvaltain korkein oikeus käsitteli Coloradosta kotoisin olevan leipurin Jack Phillipsin tapausta sen vuoksi, että hän kieltäytyi valmistamasta hääkakkua homoparille. Hänen tarinansa on muistutus siitä, että länsimaissa Kristuksen seuraaminen saattaa pian johtaa työpaikan menetykseen tai vaikeuttaa oman liikeyrityksen pyörittämistä.

 

Muutaman viime vuosikymmenen aikana jotkut raamatuntutkijat ovat olettaneet, että ”pedon merkki” saattaa olla ihmisen ihon alle asennettu tietokonesiru. Siru voisi toimia tunnisteena ja henkilöä koskevan valtavan tietomäärän tallennuspaikkana.

Tärkeistä terveyteen liittyvistä tiedoista luotto- ja pankkitietoihin siru takaisi turvallisuuden ja kätevyyden. Se myös mahdollistaisi hämmästyttävän Raamatun ennustuksen koskien Antikristuksen kumppania, väärää profeettaa.

Ilmestyskirjan kohdassa 13:16-17 ennustetaan: ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.”

Vuoden 2017 heinäkuussa eräs Wisconsinissa toimiva liikeyritys asensi noin 50 vapaaehtoisen työntekijänsä käteen tietokonesirun. Näiden sirujen avulla he voivat avata ovia ja ostaa ilman rahaa välipalaa myyntiautomaateista. Toisin sanoen tarkoitus oli helpottaa kiireisten työntekijöiden elämää. Tämä vaikuttaa harmittomalta, mutta avaa tulevaisuudessa huomattavasti pahaenteisempiä mahdollisuuksia.

 

Viime vuonna The New York Times nimitti tiettyjä leluja ”vuoden 2017 kyberturvallisuuden painajaisiksi”. Lehti viittasi siihen, että lelut sisältävät kasvavassa määrin internetiin yhteydessä olevia kameroita ja mikrofoneja – ja keräävät dataa jatkuvalla syötöllä.

Tänään lelut vakoilevat meitä. Kännykät vakoilevat meitä. Televisiot, autot ja jopa jääkaapit vakoilevat meitä.

Vuonna 2017 Yhdysvaltojen lentokenttien turvallisuudesta vastaava TSA-liikenneturvallisuusvirasto alkoi käyttää joillakin lentokentillä kasvoskannereita. Lokakuussa liberaali Slate-aikakauslehti kertoi kongressin arvioitavana olevasta lakialoitteesta. Artikkelissa todettiin, että ”eräs lakiehdotuksen pahaenteinen kohta antaisi… mahdollisuuden hyödyntää biometriikkaa ihmisten tunnistamiseen Yhdysvaltojen kaikilla lentokentillä… tällä hetkellä on olemassa ainoastaan yksi ainoa teknologia, joka soveltuu biometriseen valvontajärjestelmään: automaattiset, reaaliaikaiset kasvoskannerit”.

Eräällä toisella rintamalla digitaaliset valuutat – kryptovaluutat – pääsivät valloilleen vuonna 2017. Bitcoinin arvo kohosi uskomattoman korkealle. Mutta profetian kannalta olen enemmän kiinnostunut valtion käyttöön ottamasta digitaalisesta valuutasta.

Nämä kryptovaluutat ennakoivat tulevaa maailmanvaluuttaa, jota Antikristus voi kontrolloida täydellisesti.

Eräs toinen ”pedon merkkiin” viittaava ja talousjärjestelmään liittyvä kehityssuunta on päässyt valloilleen Kiinassa. He ovat aktiivisesti rakentamassa maailman suurinta DNA-tietokantaa. Toimiakseen ”pedon merkki” ja sen toiminta täytyy varmistaa DNA:ta ja muita biometrisiä tunnisteita käyttämällä. Tämän lisäksi Kiinan hallitus on keksinyt tavan, jolla se pystyy kontrolloimaan internetin käyttöä rajojensa sisäpuolella. Vuonna 2017 he onnistuivat kehittämään menetelmän, jonka avulla he pystyvät poistamaan dataa ja kuvia kesken niiden lähettämistä! Voi olla, että tulevaisuudessa nämä tekniikat ovat käytössä kaikkialla maailmassa. Tästä olisi valtava apu Antikristukselle, sillä se mahdollistaisi sen, että hänen hallituksensa pystyisi kontrolloimaan kaikkea ihmisten välistä kommunikointia.

 

Vuosi 2017 toimi merkkipaaluna myös erään toisen lopun aikoihin liittyvän ominaisuuden lisääntymiselle. 2. Tim. 3:1-3:ssa todetaan: ”että viimeisinä päivinä… ihmiset ovat… raakoja.”

Kuten raporttini ensimmäisessä osassa totesin, radikaalia islamia edustavat terroristit tulevat jatkamaan väkivaltaisuuksiaan sadoilla eri puolilla maailmaa tapahtuvilla terroristihyökkäyksillä. Täällä Amerikassa Stephen Paddock tappoi lokakuussa 58 ihmistä ja haavoitti 546:ta avatessaan tulen kohti Las Vegasin musiikkifestivaaleille saapuneita ihmisiä. Seuraavassa kuussa Devin Patrick Kelley asteli sisään Texasin  Sutherland Springsissä sijaitsevaan baptistikirkkoon ja ampui kuoliaaksi 26 ihmistä ja haavoitti 20:tä.

Vuonna 2017 monet ihmiset esittivät fantasioita presidentti Trumpin salamurhasta ja pitivät niitä hyvänä viihteenä. Jopa fantasiat hänen kaulansa katkaisemisesta huvittivat. Se oli vuosi, jonka aikana ihmisistä tuli entistäkin raaempia – ja aivan avoimesti.

Vuonna 2017 tapahtui dramaattisia maanjäristyksiä, katastrofaalisia hurrikaaneja, kerran tuhannessa vuodessa sattuva tulva ja yksi historian tuhoisimmista metsäpaloista. Jeesus vertasi lopun ajan tapahtumia synnytystuskia läpikäyvään naiseen. Paavali kirjoitti: ”Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti” (Room. 8:22).

Tämä tarkoittaa, että koko planeetta on synnytystuskien kourissa. Me näimme tämän vuonna 2017.

 

Voi olla, että vuoden 2017 suurin maanjäristys tapahtui amerikkalaisessa politiikassa. Viime vuoden profeetallisessa katsauksessani totesin: ”Verrattuna siihen, mitä Donald Trump joutuu kohtaamaan, Nixon pääsi todella helpolla!” Ja kuinka oikeaan osuinkaan!

Miksi presidentti Trump saa ihmiset tällä tavalla kuohuksiin? On totta, että hän silittää joitakin ihmisiä vastakarvaan. Hän sanoo odottamattomia, ja toisinaan täysin sopimattomia asioita. Hän puhuu – tai tviittaa – kun hänen ehkä pitäisi olla hiljaa.

Mutta kun katsomme hänen uhoilunsa taakse ja tarkastelemme hänen tekojaan ja ansioitaan, huomaamme, että suurimmaksi osaksi hän on maltillinen ja konservatiivinen poliitikko. Hän ei poikkea valtavirrasta.

Mielestäni syy siihen, miksi niin monet haluavat intohimoisesti tuhota presidentti Trumpin, löytyy siitä, että hän vastustaa uutta maailmanjärjestystä.

Vuonna 2017 hän kieltäytyi uudelleensertifioimasta Iranin kanssa solmittua ydinsopimusta. Hän tunnusti muodollisesti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi. Hän veti Yhdysvallat ulos Pariisin ilmastosopimuksesta. Hän käy uusia neuvotteluja Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksesta (NAFTA). Hän lopetti Tyynenmeren kumppanuussopimuksen. Hän vaati, että NATO:n jäsenvaltiot maksavat oikeudenmukaisen osuuden jäsenyydestään. Hän vaati Yhdistyneitä kansakuntia antamaan selonteon menoistaan ja leikkaamaan rahoitustaan. Hän tiukensi otteitaan palestiinalaishallintoon liittyen. Hän huomautti muslimivaltioita siitä, että islamilaisen terrorismin vastustaminen ja aisoissa pitäminen on heidän vastuullaan. Ja paljon muuta.

Toisin sanoen hän nousi vastustamaan globaaleja eliittejä, jotka olivat aikeissa sementoida koko maailmaa koskevat ylikansalliset valvontatoimet. Ja uskokaa tai älkää, näin tehdessään ja pyrkiessään palauttamaan Yhdysvaltojen autonomian ja suvereeniuden – ja yrittäessään palauttaa juutalaiskristilliset arvot takaisin ”turuille ja toreille” – presidentti Trump on mahdollisesti vaikeuttanut Antikristuksen yhden maailmanhallituksen perustamista.

Tämä teko takaa sen, että hän saa vastaansa joitakin suunnattoman vahvoja vihollisia. Saatana itse mukaan lukien.

 

Tästä johtuen, nyt kun olemme siirtyneet vuoteen 2018, on todella tärkeää, että kaikki uskovat alkavat noudattaa seuraavaa Paavalin kehotusta: ”Minä kehotan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa” (1. Tim. 2:1-2).

Menen vielä askeleen pidemmälle. Kehotan teitä rukoilemaan hartaasti ja päivittäin presidentti Trumpin ja varapresidentti Pencen puolesta. Rukoilkaa, että Jumala rohkaisee heitä, antaa heille viisautta ja päättäväisyyttä ja suojelee heitä heidän seisoessaan muurinaukossa tuntemamme ja rakastamamme Amerikan puolesta.   Ja samalla Israelin ja kaiken maailman vainottujen kristittyjen puolesta.  Ja jos lukijani ei ole amerikkalainen, nosta ylimmälle rukoustasolle vastaavat toimet ja tekijät omassa kansakunnassasi.

 

Kommentoi "Hal Lindsey: Profeetallinen katsaus vuoteen 2017 (2/2)"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 _____   ___   _  _   _____   _____  
 / ____||  / _ \\ | | | || | ___|| / ___|| 
/ //---`' | / \ || | |/\| || | ||__  | // __  
\ \\___  | \_/ || | /\ || | ||__  | \\_\ || 
 \_____||  \___// |_// \_|| |_____|| \____// 
 `----`  `---`  `-`  `-` `-----`  `---`  
                         
 
 

3 kommenttia "Hal Lindsey: Profeetallinen katsaus vuoteen 2017 (2/2)"

Jukka 10.2.2018 18.05

Aika huimaavaa vauhtia kuljemme kohti juuri sitä mitä Raamattu ennustaakin. Kun nämä alkavat tapahtua, kun kaikesta näemme, että kaikki ennustettu toteutuu, hirvittävä kehitys kiihtyy ja huipentuu, niin juuri silloin meitä kehoitetaan "rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne" ja perustekin tälle on "sillä teidän vapautuksenne on lähellä." "Kesä on lähellä", mitä Raamattu sillä tarkoittaneekin, mutta me suomalaiset ainakin ymmärrämme sen ilon aikana, niinkuin kristittyjenkin pitäisi ymmärtää, että maanpäällinen suuri ahdistuksen aika on pelastetuille kirkkaudessa riemuitsemista. Halumme paeta kotiin on oikeutettu, mutta vielä haluamme täyttää Jumalan tahdon ja olla valona ja suolana sielujen pelastukseksi. Emme pienistä ahdistuksista hätkähdä, sillä tiedämme mitä meille on varattuna ja kaikille, jotka jo nyt avuksi huutavat Herraa Jeesusta Kristusta. Kun Jumala nyt järkyttää maailmaa, saamme olla siinä mukana huutaen Totuuden sanomaa. Meillä ei ole valheuutista vaan sanomana todellinen toivo, uskomme Häneen, joka on meidät lunastanut.
Kukaan ei voisi edes katsoa tuohon kirjakääröön, joka kertoo "mitä tämän jälkeen on tapahtuva", mutta meille se on paljastettu:
"Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä".
Ja minä näin, että valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä seisoi Karitsa, ikäänkuin teurastettu; sillä oli seitsemän sarvea ja seitsemän silmää, jotka ovat ne seitsemän Jumalan henkeä, lähetetyt kaikkeen maailmaan.
Ja se tuli ja otti kirjan valtaistuimella-istuvan oikeasta kädestä.
Ja kun se oli ottanut kirjan, niin ne neljä olentoa ja kaksikymmentä neljä vanhinta lankesivat Karitsan eteen, ja heillä oli kantele kullakin, ja heillä oli kultaiset maljat täynnä suitsutuksia, jotka ovat pyhien rukoukset,
ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut
Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista
ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä". Johanneksen ilmestys 5

Jukka Mikkola 10.2.2018 18.05

Lopussa oleva vetoomus on hyvä ja aiheellinen myös meille eurooppalais-suomalaisille - pidimmepä hra Trumpista ja hänen tyylistään tai emme. Ainakin hänen valintansa on saanut maailman huomaamaan, että maailma ei ole jakautunut vain etelän ja pohjoisen, idän ja lännen, köyhien ja rikkaiden, kesken. Ei myöskään kommunismin ja (suur)kapitalismin kesken, sillä ne ovat monesti vain toistensa heijastumia: erilaisia, mutta kuitenkn niiden pohjalla on samantapainen ajatus: "Tehkäämme torni, joka ulottuu taivaaseen asti...". Jakolinja on huomattavasti syvällisempi, vaikka media ei sitä ääneen lausukaan - jos edes sitä hahmottaa. Jakolinja on henkis-hengellinen.

Pekka 10.2.2018 18.05

Viron tiedustelun raportti:
https://www.valisluureamet.ee/pdf/raport-2018-ENG-web.pdf