2019-01-25 https://www.patmos.fi/filebank/blog/authors/fb-share_10_7182-JUHA_BLOGI_FINAL.jpg Helsingin Sanomat julkaisi 23.1.2019 Anni Lassilan laatiman aukeamanmittaisen laajan artikkelin puolustaakseen vasemmistolaista miljardööriä George Sorosta ja hänen säätiöidensä globaalisti rahoittamiaan radikaalihankkeita. "Salaliittoteorioiden pääpiru" -otsikoitu artikkeli on monellakin... https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1275/helsingin_sanomat_on_paljastavinaan_antisemitistisen_soros-vastaisen_salaliiton_vetomalla_juutalaisvastaiseen_salaliittoteoriaan%21 Patmos article
Juha Ahvio
25.1.2019
Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja. (Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin Patmos-blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.)

Helsingin Sanomat on paljastavinaan antisemitistisen Soros-vastaisen salaliiton vetomalla juutalaisvastaiseen salaliittoteoriaan!

Helsingin Sanomat julkaisi 23.1.2019 Anni Lassilan laatiman aukeamanmittaisen laajan artikkelin puolustaakseen vasemmistolaista miljardööriä George Sorosta ja hänen säätiöidensä globaalisti rahoittamiaan radikaalihankkeita. ”Salaliittoteorioiden pääpiru” -otsikoitu artikkeli on monellakin tavalla mielenkiintoinen. Ei vähiten siksi, että siinä väitetään ensinnäkin, että globalisti-Sorokseen kohdistettu kansallismielinen arvostelu on luonteeltaan valheellisen antisemitististä salaliittoteoretisointia ja toiseksi siksi, että artikkeli ”todistaa” väitteensä oikeellisuuden vetoamalla ”paljastukseen”, jonka mukaan Soros-vastaisuuden on ideoinut, suunnitellut ja tarkoitushakuisesti organisoinut juutalaisten luoma salaliitto!

Jo on aikoihin eletty, kun Suomen johtava ”vastuullinen media”, vain tieteeseen, järkeen ja tutkittuun tietoon turvallisen luotettavasti sekä journalistisiin ohjeisiin kaikin puolin eettisen ylevästi sitoutuva ja kaikkien ennakkoluulojen yläpuolelle itsensä edistyksellisesti nostanut laatulehti Helsingin Sanomat esittää lukijoilleen todenperäisen vakavasti uskottavaksi ”juutalaisten vehkeilyn paljastavan” salaliittoteorian!  

Minkäänlaisia salaliittojahan ei pitänyt olla olemassa muualla kuin niin sanottujen foliohattujen maailmoissa. Hesari – johtava ”vastuullinen” valtamedia – näyttää kuitenkin vakavissaan uskovan ainakin jonkinlaiseen juutalaisten masinoiman salaliiton olemassaoloon ja todellisuuteen. Hesari ottaa nyt vakavissaan lukuun salaisten agendojen todellisuuden ja olemassaolon myös silloin, jos sellaisten avulla voidaan selittää Putinin Venäjän toimia ja varoittaa niistä, kuten Jarmo Huhtanen menettelee Hesarin 18.1.2019 artikkelin ”Valmisteliko Venäjä hyökkäystä länteen Zapad-sotaharjoituksessa?” -analyysiartikkelin ingressissä: ”Vuonna 2017 järjestetyn Zapad-harjoituksen taustalla saattoi olla salainen agenda”.

”Vastuullisten laatumedioidenkin” toimituksissa näköjään uskotaan vakavasti ”salaisten agendojen” ja kulissientakaisen ”juutalaisen vehkeilyn” todellisuuteen sinänsä. Niin sanottuja foliohattuja löytynee siten Hesarinkin toimituksesta? Toisaalta on merkille pantavaa, että Hesari turvautuu salaliittoselitysten pätevyyden markkinointiin nimenomaan silloin, kun niihin uskominen edistää valtamedioiden tämänhetkisten linjausten mukaisten Venäjä-näkemysten vahvistumista ja vasemmistoliberaalien globalististen hankkeiden toteutumista.

Jälkimmäisestä pyrinnöstä on kyse Hesarin ”Salaliittoteorioiden pääpiru” -artikkelissa ja sen nettiversiossa. Artikkelin mukaan Sorosista ”on tullut” eli hänestä hankkeineen on tekemällä tehty ”oikeistopopulisteille ja äärioikeistolle hyödyllinen vihollinen”.

Vaikka artikkelin ingressissä todetaankin, että ”Miljardööri George Soros on käyttänyt elämänsä oikeistopopulistien vastustamiseen”, artikkelin kirjoittaja antaa ymmärtää, että väitteet Sorosin ja Bilderberg-seuran maailmanvaltiopyrkimyksistä, Sorosin rahoittamasta Guatemalasta kohti USA:n etelärajaa edenneestä siirtolaiskaravaanista, Sorosin harjoittamasta vuoden 2015 maahanmuuttoinvaasion sponsoroinnista ja Sorosin tukemasta USA:n korkeimman oikeuden tuomariehdokkaan Brett Kavanaughin vastaisesta vehkeilystä viime syksynä ovat valheellisen vääriä ja antisemitistisesti motivoituja salaliittoväitteitä.

Hesarin artikkelin mukaan Soros ei ole oikeasti vastuussa mistään edellä kuvatusta. Tosin artikkelissa todetaan, että Soros-vastainen ”oikeistopopulistinen” kritiikki on sikäli ymmärrettävää, että:

”…Soros on käyttänyt valtaosan omaisuudestaan juuri oikeistopopulistien ajamien asioiden kiivaaseen vastustamiseen”.

Eli jos 88-vuotias globalistimiljardööri-Soros on ”käyttänyt elämänsä” ja ”valtaosan omaisuudestaan” kansallismielisten oikeistokonservatiivien eli valtamedian kielenkäytössä oikeistopopulistien kuten Unkarin Viktor Orbanin ja USA:n Donald Trumpin ajamien koti, uskonto, isänmaa -asioiden vastustamiseen ja vieläpä ”kiivaaseen” vastustamiseen, on Soros kyllä ihan itse onnistunut luomaan itsestään aivan oman todellisen kuvansa kaltaisen hahmon ja reaalimaailman asioihin vieläpä varsin isosti vaikuttaneen tekijän, kuten osoittavat esimerkiksi Sorosin valuuttakeinotteluoperaatiot vuonna 1992.

Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola katsoo Hesarin artikkelin mukaan, että:

”Sorosista on taiten rakennettu yhteinen vihollinen oikeistopopulistien kansainvälisille verkostoille” ja että ”Aaltolan mukaan [Sorosin] säätiöiden toiminta ja asialistat ovat olleet suomalaisesta näkökulmasta maltillisia”.

Tosiasia on kuitenkin se, että Soros itse on ”taiten rakentanut” itse itsestään koko pitkän elämänsä aikana toimijan, joka on ajatuksissaan ja teoissaan suhtautunut kumouksellisen vihamielisesti ja radikaalisti kaikkea sellaista kohtaan, jota kannattavat arvokonservatiivisen ja kansallismielisen koti, uskonto, isänmaa -maailmankatsomuksen edustajat.

Se, mitä itseään ja kutsumustaan jumalallisena pitävä Soros uskoo ja mitä hän on vuosikymmenien aikana ajanut ja yhä edelleen ajaa ja mitä Hesarin artikkelissa kutsutaan viattoman pyyteettömäksi ja maltilliseksi ”hyväntekemiseksi”, selviää, dokumenttiviitteineen, esimerkiksi kirjoituksistani Miljardööri George Sorosin vasemmistolobbaus on todellisuutta Suomessakin 10.3.2013; Miljardööri George Sorosin säätiöverkosto rahoittaa globalistista vallankumousta 28.8.2016; Viktor Orbanin Unkari taistelee Sorosin suunnitelmaa vastaan 12.4.2018 ja Amerikkalaiset konservatiiviset kirkkokunnat Soros-solutuksen kohteina 20.6.2018.

Kaikki riippuu siis siitä, mitä itse kukin ”hyvän” käsitteellä tarkoittaa ja millaisella ”hyväntekemisellä” tällaista hyvää yhteiskunnassa edistetään. Hesari ei viitsi artikkelissaan valottaa lukijoilleen sitä tosiasiaa, että radikaalin vallankumouksellisella ja utopistisella tavalla vasemmistoliberaali Soros ei aatteellisesti ole millään tavalla mikään klassinen liberaali, kuten monet saattavat Hesarin tekstin nojalla päätyä olettamaan. Radikaalin vasemmistoliberalismin edistäminen ei itsestään selvästi merkitse samaa kuin hyväntekeväisyyden käsite.  

Sitä, mitä Soros ja hänen Open Society -säätiöverkostonsa ja niiden edustajat ja rahoitusta nauttivat tarkoittavat demokratialla, ihmisoikeuksilla, sananvapaudella ja vähemmistöjen oikeuksien ajamisella, taustoitan kirjassani Sananvapaus uhattuna Suomessa: Vihapuhe, ihmisoikeudet ja media (Kuva ja Sana, 2018) ja etenkin kirjan pääluvussa ”Aatos Erkko ja Helsingin Sanomat poliittisen korrektiuden muokkaajina” sivuilla 49–69 ja sen alaluvuissa ”George Soros on Amerikan Aatos Erkko” ja ”Soroksen ja Erkon mukaan informaatio, media, ’luo’ todellisuuden”.   

Kansallismielinen Soros-kritisointi ei ole sen paremmin salaliittoteoreettista, antisemitististä kuin valheellistakaan.

Soroksen ja vaikkapa Bilderberg-seuran ja muiden vastaavien internationalististen toimijoiden edustama globalistinen maailmankatsomus ja tavoitteenasettelu ovat täysin julkisia ja avoimesti tunnettuja, kuten Sananvapaus uhattuna Suomessa -kirjassani dokumentoin. Kuten esimerkiksi Avoimet rajat ja maahanmuutto (Kuva ja Sana, 2016) -kirjassani olen perustellen todennut, osa globalistitoimijoista ja internationalistisista ison rahan vaikuttajista on juutalaistaustaisia ja osa ei ole. Open Borders -globalismin kansallismielisiin vastustajiin lukeutuu juutalaisia siinä missä muitakin. Taustoitan tätä tematiikkaa laajemmin 26.1.2016 pitämässäni luennossa Myytti juutalaisten maailmanvallasta ja muita antisemitistisiä uskomuksia.

Joka tapauksessa globalisti-Soros itse on juutalaistaustainen henkilö, joka vastustaa kiivaasti juutalaista kansallisvaltiota, Israelia, ja sen rajojen turvallisuuden takaamista. Tosiasia on, että Soros itse lietsoo aktiivisesti Israel-vastaista antisemitismiä.

Tosiasia on myöskin se, kuten jo edellä viittaamistani aiempien kirjoitusteni dokumenttiviitteistä käy ilmi, että Soros on sponsoroinut ja sponsoroi Eurooppaan kohdistuvaa massamaahanmuuttoa. Tätä tosiasiaa valottavat The Social Contract -julkaisun artikkeli ”Pro-immigration Groups Funded by Billionaire George Soros’s Fortune” (Volume 24, number 4, Summer 2014) ja 24.3.2018 päivätty Sovereign Nations -sivuston artikkeli “Soros-Sponsored Immigration Network Exposed In Italy”. 20.9.2016 Soros itse selosti, miksi investoi suuria summia rahaa maahanmuuton tukemiseen, The Wall Street Journal -artikkelissaan ”Why I’m Investing $500 Million in Migrants”.  

Viktor Orbanin Unkarin vastustama ja massamaahanmuuttoa edistävä niin sanottu Soros-suunnitelma on täysin todellinen.

Tosiasia on sekin, että Soros-rahoitus on sponsoroinut, kustantanut ja pitänyt yllä Väli-Amerikasta kohti USA:n rajaa suuntautunutta karavaaniaktivismia. Tätä todellisuutta valottavat Daniel John Sobieskin 18.10.2018 päivätty American Thinker -artikkeli ”Illegal Caravans Encouraged by Honduras and Soros”; WND-sivuston 22.10.2018 artikkeli “Who really launched caravan ‘invasion’ of America?”; Patrick Howleyn Big League Politics -artikkeli 6.11.2018 “CONFIRMED: George Soros Funds The Caravan’s Parent Group And Caravan Spokewoman’s Employer” sekä Joe Wolvertonin The New American -artikkeli 27.10.2018 “Who’s Funding the Caravan and Who Could be Hiding Among the Hondurans?”.

Toisin kuin Hesarin artikkeli antaa ymmärtää, tosiasia on, että Sorosin rahoilla rahoitettiin myös tuomari Brett Kavanaughin vastaista vasemmistovehkeilyä, kuten Aaron Klein osoittaa Breitbart-artikkelissaan 4.10.2018 ”Soros-Funded MoveOn.org Threatens ’Direct Action’ in D.C., Preps ’Emergency Campaign’ to Stop Brett Kavanaugh”.

Näidenkin tosiasioiden valossa Soros on itse tehnyt itsestään ”helpon maalin”. Hesarin artikkelin väite siitä, että ”oikeistopopulistinen” Soros-arvostelu olisi valheellista tai keinotekoista ”demonisointia”, on itse valheellinen ja puolestaan demonisoi Soros-kriitikot, mikä tietysti on tarkoituskin.     

Mutta kaikkein merkillisintä Hesarin artikkelissa on se, että artikkeli pyrkii tarkoitukseensa ”todistamalla” väitteidensä oikeellisuuden vetoamalla ”paljastukseen”, jonka mukaan Soros-vastaisuuden on ideoinut, suunnitellut ja tarkoitushakuisesti organisoinut juutalaisten salaliitto!

Hesarin artikkelissa esitetään:

”Miten hyväntekijä-Sorosista onnistuttiin luomaan salaliittoa johtava paholainen? Buzzfeed-uutissivusto paljasti viime viikonloppuna, että salaliittoteorian luomisesta vastasi kaksi yhdysvaltalaista poliittista konsulttia: George Birnbaum ja Arthur Finkelstein, jotka ovat itsekin juutalaisia. Finkelsteinilla oli pitkä historia kovan linjan oikeistolaisten poliitikkojen auttamisessa Richard Nixonista Israelin Benjamin Netanjahuun.”

”Birnbaum ja Finkelstein olivat jo olleet Viktor Orbanin vuoden 2008 [Hesarin nettiversiossa tämä väärä vuosiluku on korjattu oikeaksi eli vuodeksi 2010] vaalivoiton taustalla. Seuraaviin vaaleihin piti keksiä jotain uutta – joku tarpeeksi tunnettava ulkoinen vihollinen, jota vastaan asettumalla Orban voittaisi. He keksivät Sorosin. Mustamaalauskampanja alkoi lokakuussa 2013…Sitten alkoi maahanmuuttokriisi, jonka syypääksi Soros leimattiin…”

Näin Hesari siis todellakin väittää. Oikeistojuutalaiset Birnbaum ja Finkelstein päätyivät suunnittelemaan Orbanin vaalikampanjoita ja he ”keksivät” Sorosin oikeistokonservatiivien ”viholliseksi” – tuosta noin vain tyhjästä ja siis vasta vuonna 2013! – sekä masinoivat Soros-vastaisen antisemitistisen ”mustamaalauskampanjan”. Ja sitten Soros, ilman mitään perusteita, saman tien ”leimattiin” syksyn 2015 maahanmuuttokriisin merkittäväksi ”syypääksi”.

Hesari perustaa ”paljastuksensa” alkujaan sveitsiläisessä julkaisussa ilmestyneeseen Hannes Grasseggerin artikkeliin, jonka englanninkielisen version vasemmistolainen Buzzfeednews-sivusto julkaisi 20.1.2019 otsikolla ”The Unbelievable Story Of The Plot Against George Soros”. Kaikki Grasseggerin artikkelin sisältämä nojaa yhteen lähteeseen eli George Birnbaumiin ja Grasseggerin hänen kanssaan tekemään haastatteluun ja Grasseggerin tulkintoihin Birnbaumin sanomisista.

Merkille pantavaa on, että Grasseggerin artikkelin mukaan tarinan varsinaiseksi pahikseksi osoittautuu Israelin oikeistolainen pääministeri Benjamin Netanjahu, joka alkujaan itse saavutti Israelin vaaleissa valhekampanjaan perustuneen niukan voiton vasemmistolaista Shimon Peresiä vastaan juuri Finkelsteinin oppien avulla ja joka sittemmin otti Birnbaumin konsultikseen ja esikuntapäällikökseen ja joka suositteli Birnbaumia ja Finkelsteinia myös ystävälleen Viktor Orbanille edistämään valhekampanjoilla Orbanin kansallismielistä unkarilaista politiikkaa.

Hesarin artikkelin totena markkinoiman salaliittoteorian mukaan valheellisen vehkeilevät oikeistolaiset juutalaiset konsultit yhdessä Israelin kansallismielisen oikeistosionistisen pääministeri Benjamin Netanjahun kanssa agitoivat Unkarin pääministeri Orbanin aloittamaan valheellisen mustamaalauskampanjan vilpittömän pyyteetöntä hyväntekijää, radikaalin vasemmistoliberaalia Sorosta vastaan, joka täysin ilman syytä joutui keinotekoiseksi maalitauluksi!

Tällainen salaliittoteoria on mieletön ja kestämätön, kuten hyvin ja osuvasti tuodaan esiin Daniel Greenfieldin Frontpagemag-artikkelissa 21.1.2019 ”BuzzFeed Runs Crazy Story Accusing Jews of Conspiring Against George Soros” ja Cnaan Liphshizin Jewish Telegraphic Agency -artikkelissa 22.1.2019 ”A magazine claims Netanyahu associates spearheaded an anti-Soros campaign. But its evidence is weak”.

Mikä tahansa Birnbaumin ja Finkelsteinin vaikutus onkaan ollut Orbanin taustajoukoissa, he eivät voi – puhtaasti jo pelkistä kronologisista syistä – olla keinotekoisen valheellisen Soros-vastaisuuden salaisia kehittelijöitä vuodelta 2013. Tämä tosiasia nojaa siihen, että, kuten yllä olevat linkkiviitteetkin kauttaaltaan osoittavat ja kuten Greenfield Frontpagemag-artikkelissaan muistuttaa, Soros on ollut halveksittu hahmo yhtä hyvin juutalaisten kuin ei-juutalaistenkin keskuudessa jo pitkään ennen vuotta 2008, jolloin Birnbaum ja Finkelstein liittyivät Orbanin taustajoukkoihin.

Grasseggerin alkuperäinen Sorosta puolustava salaliittoartikkeli ja siihen tukeutuva Hesarin Soroksen puolustukseksi laadittu ”oikeistojuutalaisen salaliiton” paljastaminen edustavat Soros-henkistä kansallismielisen oikeistokonservatismin vastaista kamppailua yleensä ja antisemitististä israelilaisen oikeistosionismin vastaista vasemmistoglobalistista taistelua erityisesti.       

 

Kommentoi "Helsingin Sanomat on paljastavinaan antisemitistisen Soros-vastaisen salaliiton vetomalla juutalaisvastaiseen salaliittoteoriaan!"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 ____    ___   _ _   ___   _____  
 | _ \\  / _ \\  | \| ||  / _ \\  / ____|| 
 | |_| || | / \ || | ' || | / \ || / //---`' 
 | . //  | \_/ || | . || | \_/ || \ \\___  
 |_|\_\\  \___//  |_|\_||  \___//  \_____|| 
 `-` --`  `---`  `-` -`  `---`   `----` 
                         
 
 

11 kommenttia "Helsingin Sanomat on paljastavinaan antisemitistisen Soros-vastaisen salaliiton vetomalla juutalaisvastaiseen salaliittoteoriaan!"

FrankW 25.1.2019 18.36

Kiitos tohtori Ahviolle osaavasta artikkelista. Niin, Neuvostoliiton aikana vain noin 25 vuotta sitten osa kansasta tuudittautui kommunisti-uskovaiseksi, systeemin hajotessa sanoen, että "marksismin teoriaan kuuluukin, että kommunismi hajoaa ja sitten tulee muuta". No, Eurostoliiton voimat esim.valjastivat SKP:n kunniapuheenjohtaja Aarne Saarisen pulputtamaan vanhoilla päivillään valtamedian Iltalehdessä, että Euroopan Unioni on kommunismin täyttymys ja hyvä asia!-No, kuten olemme saaneet kokea jo 20 vuotta, EU:n kurjuutta.
Samoin, Helsingin Sanomat eli HS-Pravda propagoi haaveisiin pakenijoille taas ties mitä valtamedioiden jujutusta! Soros itse on ja Erkko itse oli juutalainen? Tosin "epäuskoisia", joten kyseessä on kaiketi tyypillinen juoni. ollaan olevinaan sitä, jota ei olla ja ammutaan omaan n9ilkkaan tarkoituksella harhauttaen.

Erkki Hänninen 25.1.2019 18.36

Arvoisa tri Ahvio. Kiitos mielipiteestänne.

Soroksen demonisointi on turhaa foliohattuilua.

Miksi Unkarin Orban on antisemiitti? Eihän Patmos ole juutalaisvastainen, eihän?

Koti ja synnyinmaa on OK. Uskonto ei ole OK. Isänmaallisuuttakin ehkä Suomessa on, sen sijaan ns. isäm maalisuutta lienee valitettavasti sitäkin enemmän...?

Menestystä ja siunausta.

ja taas takki kääntyi 25.1.2019 18.36

Ja niinkuin nämä kristilliset siionistit on Hesaria palvoneet ja ylistäneet.

Sekä Hesaria että Trumppia. Mutta heti kun Hesari lopettaa nuoleskelunsa, niin heti kristilliset siionistit demonisoi Hesarinkin. Niin se nopeasti kääntyy takki kristillisillä siionisteilla. Taitaa Trumpinkin suosio olla yhtä huteraa. Kristilliset siionistit etsivät vain omaansa, itselleen mieleisiä mielipiteitä omaan korvasyyhyynsä.

Onkohan nyt enää ainuttakaan mediaa joka kelpaisi. Mutta eivät siltikään rupea RUKOILEMAAN minkään median puolesta, eivätkä nosta muita rukoustaisteluun Suomen median ja toimittajien puolesta.
Haukkuvat vaan, julkisesti mediassa. Sitä se on kristillinen siionismi.
Sitten taas valitetaan lisää, kun tulee aika niittää se mitä kylvi, haukkumisen ja tuomitsemisen hedelmät.

Semmoisia aseita ei Jeesus kristityille antanut, vaan rukous ja anteeksianto ja siunaaminen, myös vihollisten ja varsinkin vihollisten. Eihän kristittyä siionistia erota antisemiitistä mikään, jos molemmat haukkuvat ja puhuvat pahaa , eivätkä anna anteeksi. Jos ei kristitty anna anteeksi, niin Jumala ei anna anteeksi kristitylle, niin lukee Sanassa.

Nyt nämä tällaiset kristilliset siionistit Israelia muka "puolustavat". Pikemminkin vihollisjoukkueen pelipaitaa ja vihollisen aseita käyttävät. Herra armahtakoon Israelia. Kristilliset siionistit eivät armoa tunne.

IlkkaT.O. 26.1.2019 9.00

Kiitos Juha Ahvio kirjoituksestasi ja Patmoksen radio-ohjelman selvityksestäsi aiheesta.
Tosiasia on, että jos konservatiivis-kristillisen elämänkatsomuksen ja Israelin siunaamisen ja ystävyyden valheellisen vastustamisen juurisyitä ei paljastettaisi, myös niiden seuraukset voitaisiin kohdentaa muiden syyllistämiseksi, tässä tapauksessa juutalaisten salaliitoksi! Näin valkoinen onkin musta ja musta valkoista. FakeNews HS on heittäytynyt porton tavoin tähän valheelliseen globalismi-kiimaan; mitä muuta se voisikaan antikristillisyydessään ja -semitistisyydessään. Siitä likakaivosta ei totuutta ammenneta.
Jumalalle kiitos, että on Ahvion kaltaisia kristittyjä tutkijoita Suomessa ja muualla maailmassa Totuuden sanan puolesta, maailmassa, joka on vääryyden vallassa tarkoin ennalta määrättyyn aikaan ja hetkeen saakka. Sitä ennen antikristillinen maailmanvalta punoo valheenköyttä tappaakseen ihmissielut nostamalla oman "messiaansa" maailmanvaltiaaksi.
Median vaikutus on keskeinen. Maan suurin FakeNews-päivälehti HS ylpeydessään käyttää röyhkeästi, samoin kuin Yle ja MTV asemaansa suomalaisten sielujen tuhoamiseksi.
FakeNews-media on isännälleen Saatanalle uskollisesti toiminut tietoisen valinnan mukaan, mutta mitä sanoo siitä Raamattu, muuttumaton Jumalan sana: "Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta (ml. valhemedia) ja vääryyyttä vastaan...sillä Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja ymmärrettävissä hänen teoissaan. Siksi he eivät voi mitenkän puolustautua."
Niin Suomen kuin maailman "Sorosten Sanomien" toimitusten päivät käyvät vähiin, Jeesus tulee pian, kiitos Jumalalle. Kun pysymme totuudessa, emme eksy näissä valhevaltavirta-median tuulissa.

Annikki Salo 27.1.2019 19.34

"Jeesus Kristus on Tie, Totuus ja Elämä"(Joh.14:6). Näinä lopun aikoina käy yhä ilmeisemmin selväksi se, että Sielunvihollinen vihaa sekä Jumalaa että Israelia. Salaliittoteoriat kiehtovat ihmismieltä, mutta myös hämmentävät ihmisiä, jopa pelkoon saakka.
Jumalan Sana on kokonaan Totuus (Ps.119:160; Joh.17:17). Pyhä Henki vie meidät kaikkeen totuuteen (Joh. 16:13).

Yrjö Sorospuro 27.1.2019 19.34

Suomi ja HS on varmaan tällä hetkellä maailman säälittävin valtio. Käy missä tahansa muualla niin ei tällaistä henkistä lääppimistä sallita eikä mene läpi. Ei kansoja ja kansalaisia voi ohjailla ja komennella missään muualla.

Miten nämä akat on ikinä päästetty kirjoittelemaan tällaista sontaa mihinkään? Suomessa oli ryhdikäs äijä meininki satoja vuosia ja nyt pari vuosikymmentä jos sitäkään on noussut aivan uskomaton itkupotku minä minä porukka joka kuvittelee että ovat jumalia jotka sanelevat.

Ei ole. Heille voi käydä vielä paljon huonommin kuin ikinä uskovat, mikäli Kaikkivaltiaan ennen nähdyt tuomiot paikkansa pitävät edelleenkin.

Kiitos Jumalalle että Hänen Tuomioistuimessaan ei ole Iisebeleille eikä riivatuille sijaa.

Ylpeys tuottaa pelkkää toraa, Patmos 27.1.2019 19.34

Lisää "valheita" by Hesari noin 1 kk:n ajalta:
Hesari EI KOSKAAN julkaise Israelista tai juutalaisista MITÄÄN totta. Joten holokaustia EI OLLUT, koska Hesari väittää, että oli. Rabbi EI RAKENNA YHTEYTTÄ muiden kanssa, koska Hesari väittää, että hän teki niin. Israel EI KYKENE tuottamaan myyntikelpoisia sotavarusteita, koska Hesari väitti että kykenee. KAIKKI nämä uutiset ovat valheita:

Mitä tapahtui Janka ja Franz Olof Kollmannille? Kuka murhasi Munkki­niemen puistotiellä asuneet juutalaiset. Suomi luovutti vuonna 1942 Saksaan kahdeksan juutalaista, Valpon johto ja ministerit pelasivat ihmishengillä vielä, kun he itse jo hytisivät kylmissään S/S Hohenhörn -laivan kannella.
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005979349.html

Viime vuoden pahimpia joukkosurmia Yhdysvalloissa oli ampujan hyökkäys synagogaan Pittsburghissa lokakuussa. Iskussa kuoli 11 ihmistä.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005978897.html

Liikemies Boris Rubanovitsch kuoli Helsingissä 21. joulukuuta 92-vuotiaana. Hän oli syntynyt Helsingissä 10. helmikuuta 1926. Rubanovitschin juutalainen perhe edusti 1900-luvun alun monikielistä Helsinkiä.
https://www.hs.fi/paivanlehti/26012019/art-2000005977507.html

Epätoivoisten äitien itku kaikui lääkärin korvissa läpi elämän – Ravensbrückin keskitysleirin lasten kohtalo oli kuolla, ja leirillä syntyneiden loppu oli erityisen julma
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005977825.html

Haifan pormestari: Mellakoita synnyttänyt Jani Leinosen McJesus-teos poistetaan museosta Israelissa ”niin pian kuin mahdollista”
https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005968646.html

Ranskalainen vastarintataistelija kuoli 108-vuotiaana – pelasti juutalais­lapsia natseilta harhauttamalla jalka­pallolla
Georges Loingerin arvioidaan salakuljettaneen noin 350 juutalaislasta turvaan puolueettoman Sveitsin puolelle vuosina 1943 ja 1944.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005950530.html

Pappi, imaami ja rabbi rakentavat Berliiniin kristittyjen, muslimien ja juutalaisten yhteistä taloa – ja puhuvat siitä, mikä meitä yhdistää
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005945771.html

Suomi ostaa vastatykistötutkia Israelista – Ukrainan sota on osoittanut, kuinka tärkeä tykistö edelleen on. Hankittavat monitoimitutkat kykenevät myös tulenjohtoon ja ilmavalvontaan.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005962325.html

Israelin ex-ministeri on saamassa 11 vuotta vankeutta vakoilemisesta – Syyttäjien mukaan hän on luovuttanut arkaluontoisia tietoja Iranille
Ministeri on myöntänyt vakoilleensa
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005960506.html

Ylivertainen ihminen joutumassa sivuosaan – Yuval Noah Hararin Homo Deus on HS kirjaston viikon kirja
https://www.hs.fi/kulttuuri JNE JNE

Anonym 28.1.2019 6.14

1980 -luvulta lähtien uskoontulon jälkeen koin nykyisen vihreän liikkeen ja globalismin kehittymisen hengessä vääränä, kuten myös YK:n ja Sorioksen toimet Itseasiassa vasemmistolainen Soros on Israelille vahingollinen. Israelin vasemmisto myöskin ymmärtämättömyyttään toimii Israelia vahingoittavasti kuten vasemmistolaiset mm. eurooppalaiset NGO -järjestöt.

Johannes 28.1.2019 6.14

Lopun aikojen merkkejäkö ilmassa? Kukaan ei kirkossa käy, kukaan ei kuuntele Abbaa. Jumalan karitsa tulee ja Jumalan karitsa tappaa!

Vesa 30.1.2019 5.58

Pakolaiset vyöryivät, toimittajat kertoivat : uutistoimittajien ajatuksia pakolaiskriisistä ja sovittelujournalismin mahdollisuuksista poikkeustilanteessa
http://tampub.uta.fi/handle/10024/104874

Sari 10.2.2019 9.04

HS on nykyään valitettavasti lähes läpinäkyvästi juutalaisvihamielinen. Tässäkin Ahvion käsittelemässä jutussa HS:n jutun kirjoittaja on ensin muka puolustavinaan juutalaisia, mutta jutun edetessä paljastuukin, että perimmäisiä syyllisiä ja suurimpia syntipukkeja haetaan nimenomaan juutalaisista.

HS:n ikävä asennevamma, Israel-vastaisuus, tulee esille juuri siinä, ketkä juutalaiset nimetään syyllisiksi, sellaiset jotka nimenomaan tukevat juutalaisvaltion olemassaolon oikeutusta - oikeutusta, jonka pitäisi olla kaikille itsestäänselvästi hyve - mutta näin HS:n toimittaja paljastuu juutalaisvaltion tuhoutumista toivovaksi ja edistäväksi tahoksi.

Tälläinen taho on myös Soros itse järjestöineen ja rahoineen. Hän on omien juuriensa kieltäjä ja oman kansansa kurjuutta ja tuhoa edistävä toimija.

Aito kristitty muistaa aina tukea Israelia ja juutalaista kansaa sekä juutalaisen kansan oikeutta luvattuun, pyhään maahan. Aito kristitty tietää, että Israelin eli Jumalan pyhän maan muille jakamisesta ja näihin hankkeisiin osallistumisesta tulee viimeisellä tuomiolla erittäin ankara rangaistus.

Jumalalle kiitos Patmoksesta, joka järjestönä ja useiden toimijoidensa suulla tuo esiin Israelia ja juutalaisia kohtaan tehtyjä vääryyksiä ja muistuttaa aina vähän väliä siitä, että Jumala itse on luvannut kirota ne, jotka juutalaisia tai Israelia kiroavat ja siunata heitä, jotka Israelia ja juutalaisia siunaavat.

Meidän kristittyjen tehtävä on seisoa lujina Israelin ja juutalaisten rinnalla.

Juutalaisen Jeesuksen Pyhässä nimessä me pääsemme osallisiksi valitun kansan lupauksista, tulemme ”oksastetuksi jaloon öljypuuhun”, emmekä saa unohtaa kiitollisuutta näille öljypuun juurille - ilman niitä emme elä.

Onneksi Suomessa on paljon (sekä Patmoksella että TV7:lla) hyvää Israel-työtä ja muutenkin antisemitismin vastaista valistusta. Sitä tarvitaan kuitenkin ilmeisesti paljon enemmän radion ja television puolelle, koska luetun ymmärtäminen on monille ilmeisen haasteellista.

Tarvitaan uusintoja Radio Patmokseen Ahvion ja Mellerin puheiden lisäksi myös esim. TM Pasi Turusen puheesta, jossa hän paljasti BDS-kampanjan yhteydet terroristijärjestöihin, ja myös lisää uusintoja Antisemitismi tänään -sarjasta, vaikka se on uusittu TV7:lla jo useaan kertaan. Tavallinen media on laiminlyönyt BDS:n taustan selvittämisen ja pyrkii jopa edistämään sitä.

Hävetköön kaikki kristityiksi itseään kutsuvat, jotka puhuvat sionismista negatiivisesti. Pyhää maata ei saa jakaa. Jerusalem on Israelin jakamaton pääkaupunki. Herramme tulee (oman kunniansa tähden) tuomitsemaan kaikki sen luvattomat jakajat, näin on Jumala itse sanassaan sanonut. Meillä ei ole tuomiovaltaa, tuomio tulee Herralta.