2019-05-23 https://www.patmos.fi/filebank/blog/authors/fb-share_10_7182-JUHA_BLOGI_FINAL.jpg Näin katsotaan Ylen uutisartikkelissa [1] 23.5.2019. MTV:n uutiset puolestaan tietää artikkelissaan [2] 21.5.2019, että eurovaalit saavat aikaan "historiallisen muutoksen". Jari Alenius jää Ilta-Sanomien kommenttiartikkelissaan [3] 23.5.2019 odottelemaan vaaleissa kampanjoiduille... https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1323/europarlamenttivaalit_2019_ovat_kaikkien_aikojen_mullistavimmat_eu-vaalit Patmos article
Juha Ahvio
23.5.2019
Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

Europarlamenttivaalit 2019 ovat "kaikkien aikojen mullistavimmat EU-vaalit"

Näin katsotaan Ylen uutisartikkelissa 23.5.2019. MTV:n uutiset puolestaan tietää artikkelissaan 21.5.2019, että eurovaalit saavat aikaan ”historiallisen muutoksen”. Jari Alenius jää Ilta-Sanomien kommenttiartikkelissaan 23.5.2019 odottelemaan vaaleissa kampanjoiduille linjauksille ja niiden menestyksellisyydelle jopa ”historian tuomiota – tai hyväksyntää”.

Europarlamenttivaalit ovat ”ratkaisevan tärkeitä, kuten olen itsekin todennut ja kuten olen perustellut tätä teemaa 18.2.2019 käsitelleessä luennossani. Europarlamenttivaaleissa kannattaa ehdottomasti äänestää ja vaikuttaa.

Ilta-Sanomien Jari Alenius on sikäli oikeassa edellä viitatussa kommenttiartikkelissaan, että Suomen eurovaalikampanjan ratkaisevilla loppumetreillä pelataan parhaillaan todellakin ”samaa peliä” kuin esimerkiksi USA:ssa on pelattu vuodesta 2016 alkaen eli Donald Trumpin kansalliskonservatiivisen linjan voitosta alkaen.

Tuolloin nimittäin kaikille amerikkalaisen kansalliskonservatiivisen patriotismin poliittisideologisille vastustajille näytti yhtäkkiä selvinneen, kuin salamaniskusta seuranneena ”valaistumisena”, että Venäjä vaikuttaakin kaikkialla ja kaikessa ja että Trump ja muut kansalliskonservatiivit ja perhearvoja puolustavat arvokonservatiivit edistävät Venäjän strategiaa ja vehkeilevät salaliitossa Venäjän kanssa toimien.

Tämä väite oli ja on jo lähtökohtaisestikin kestämätön, kuten perustelen laajemmin artikkelissani ”Trumpin politiikka ei edistä Venäjän strategista etua” Oikeassa Mediassa 16.11.2017 ja 16.3.2014 päivätyssä kirjoituksessani ”Puolustavatko Putin ja Venäjä konservatiivisia ja raamatullisia kristillisiä arvoja?”.

Massiivinen amerikkalainen ja eurooppalainen valtamediarummutus Trumpin Venäjä-vehkeilyväitteen todenperäisyyden puolesta on osoittautunut täydelliseksi valeuutisoinniksi ja epätotuudelliseksi poliittisideologiseksi propagandaksi ja manipulaatiovaikutuspyrinnöksi.

MTV:n uutistenkin oli pakko otsikoida 18.4.2019 näin: Robert Mueller ei löytänyt todisteita Donald Trumpin vehkeilystä venäläisten kanssa”. Todellisuudessa monet Trumpia ja kansalliskonservatiiveja Venäjä-vehkeilystä syyttäneistä sosialisteista, vasemmistoliberaaleista ja avointen rajojen multikulturalisteista ovat itse niitä, joilla on ollut hämäriä Neuvostoliitto- ja Venäjä-yhteyksiä, kuten USA:n tapauksessa esimerkiksi Bernie Sandersilla, Hillary Clintonilla ja Barack Obamalla.

Tätä samaa ”kansalliskonservatiivit ovat Venäjän kätyreitä” -peliä pelataan nyt, europarlamenttivaalien alla, Suomessakin. Suomalaisia ja eurooppalaisia kansalliskonservatiiveja, jotka kannattavat isänmaiden Eurooppaa ja perinteisiä eurooppalaisia kristillisiä arvoja sekä vastustavat keskitettyä ja arvoliberaalin monikulttuurillista liittovaltio-EU:ta, syytetään lajityypillisiksi Venäjän strategian edistäjiksi. Syytöksen esittäjät, jotka useimmiten ovat EU-federalisteja ja avointen rajojen maahanmuuton kannattajia, esiintyvät itse ”haukkamaisen ryhdikkäinä” ja ”tiukkoina” Venäjän vastustajina ja Venäjän vaarallisesta vaikutuksesta tietoisina olevina ja tätä vaikutusta jämerästi torjumaan pyrkivinä.

Mutta kuka todellisuudessa ajaa Venäjän asiaa Suomessa? Tätäkin valotan artikkelissani ”Venäjä valmistautuu Airistolla” Oikeassa Mediassa 28.9.2018.

Merkille pantavaa on, että suomalaiset arvokonservatiiviset kansalliskonservatiivit edustavat tyypillisesti perinteistä snellmanilaista Venäjä-realismia, johon kuuluu vahvan kansallisen maanpuolustustahdon ja -kyvyn korostus ja vaaliminen. Suomalaiset arvoliberaalit eurofederalistit ja avointen rajojen multikulturalistit sen sijaan esiintyvät tyypillisesti nyt oudolla tavalla samanaikaisesti sekä russofobisina EU-federalistisen yhteispuolustuksen kannattajina että itsenäisen suomalaisen maanpuolustuksen edellytysten kuten nationalistisen maanpuolustustahdon ja koko ikäluokan kattavan asevelvollisuuden alasajajina.

Poliittisesti korrektisti nationalismia fanaattisesti kammoavien EU-federalistien edustamista valtiofeministisistä ja sateenkaari- ja gender-ideologisista lähtökohdista käsin ei hevin vahvisteta suomalaisten miesten maskuliinispatriarkaalista maanpuolustuksellista taistelutahtoa eikä velvollisuudentuntoa suomalaisen kansan, isänmaan ja sen rajojen – jotka ovat toki rasistisia konstruktioita ja joista on jo nyt vuonna 2019 syytäkin päästä eroon – puolesta kaatumiseen.

Rintamaolosuhteet kun eivät edelleenkään mahdollista minkäänlaista snowflake-tyylistä ”safe space” -tilan vaatimista eivätkä omaan itsemääräämisoikeuteen nojaavan mielihyvän maksimointivaatimuksen itkupotkuraivarityylistä toteuttamista. Sitä paitsi rintamaolosuhteet ovat ihmisoikeuksien ja niiden velvoittaman yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon vastaisiakin, joten ketäänhän ei – ei varsinkaan miehiä, koska nykyäänhän ei enää olekaan miehiä ja naisia, vaan henkilöitä, joiden sukupuoli liukuu ja vaihtelee ja on muutenkin perin moninainen – saa velvoittaa sellaisiin olosuhteisiin, joissa voi sekä fyysisesti että ennen kaikkea henkisesti sattua, tulla loukkaantumisen kokemus ja joissa taatusti tulee ennemmin tai myöhemmin jopa paha mieli.

On syytä todeta selkeästi, että tällaisten poliittisesti korrektien ”yhteisten eurooppalaisten” EU-sateenkaariarvojen perustukselle ei rakenneta sellaista maanpuolustustahtoa eikä -kykyä, jolla Suomen itäraja pysyisi kiinni ja turvattuna.

Mutta toisaalta: Miksi – siis EU-eliitin multikulti- ja Open Borders -arvojen näkökulmasta – Suomen itärajankaan pitäisi olla jotenkin pitävästi kiinni, kun muidenkaan rajojen ei missään tapauksessa kuulu olla kiinni? Jos rajojen yli kuuluu voida kävellä mistä päin hyvänsä ja millaisella joukolla tahansa ja milloin vain, miksei sitten idästä itärajan ylikin? Jos Suomi todella kuuluu kaikille ja kaikenlaisista kulttuureista peräisin oleville ihmisille ja etenkin arabialaisafrikkalaisista kulttuureista peräisin oleville islamilaisille ihmisryhmille, niin miksei myös slaavilaisortodoksisesta kulttuuripiiristä peräisin oleville? Ja miksi itärajaa pitäisi ylipäätään jotenkin sotilaallisesti puolustaa? Eikö vallitsevien ja eettisesti ylevien EU-arvojen mukaista olisi vain todeta, että ”ei saa antaa pelolle sijaa”?

On siis yksiselitteisen ilmeistä, että edellä mainittujen arvojen ja niiden johdonmukaisten seurausten kannattajat ovat niitä, jotka heikentävät Suomen maanpuolustuskykyä ja Suomen kansallista turvallisuutta sekä altistavat Suomen täten myös Venäjän vaikutukselle ja voimapolitiikalle.

Tosiasia on, että, loppuviimeiseksi, Venäjän asiaa Suomessa eivät ole ajaneet eivätkä aja snellmanilaisen suomalaiskansallisen perinteen mukaisen Venäjä-inhorealismin sisäistäneet toimijat, vaan avointen rajojen maahanmuuttoa, sateenkaari- ja gender-radikalismia sekä Suomen energiahuollon kyseenalaistavan vihreän ilmastohysterian sisäistäneet EU-federalistiset ja kansallismielisyyttä fanaattisesti vastustavat toimijat.

Lue vaikkapa dosentti Arto Luukkasen 20.5.2019 päivätty Oikean Median artikkeli ”Mistähän löytyvät ne todelliset ’Putinin kätyrit’?”. Luukkanen kirjoittaa muun muassa seuraavasti:

”Ainoat poliittiset ryhmät, johon Venäjä on näiden vaalien alla investoinut, ovat SDP ja RKP. Kaasuputki-expertti Paavo Lipponen teki mahtavat tilit Gazpromilta. Nykyinen EU-ehdokas, itse demarien puoluesihteeri Antton Rönnholm sai 200 000 euron palkkion jostain hyvästä samassa kaasuputkijutussa vuonna 2017.”

”Puoluesihteeri Anttonin historia on mielenkiintoinen. Hän aloitti Paavo Lipposen avustajana. Sen jälkeen on ollut EK:n palveluksessa (! ovatko SDP ja EK samaa puljua?). Sen jälkeen lobbariyhtiössä nimeltä ’Milton Group’, joka komppaa suomenruotsalaista rahaa. Tämän herran/toverin loistosaavutus on ollut ’Tasa-arvoinen avioliitto’ -kampanjan ’Tahdon 2013’ tehokas lobbaus. Kampanja voitti Fabre Awards palkinnon ’Multi-cultural Marketing’ -sarjan pääpalkinnon. ja nyt sitten vuonna 2017 hän sai ison kasan rahaa Venäjältä”.     

Historioitsijan näkökulmasta Luukkanen toteaa näinkin:

”Ulkomailta tuleva vaalirahoitus on ollut tässä maassa yleisenä tapana suomettumisen aikana. Neuvostoliitto rahoitti kommunisteja sekä maalaisliitto/kepua ja USA rahoitti SDP:tä. Tämä paha traditio, kuin suoraan ’Välskärin kertomuksista’ 1700-luvun Ruotsista, on ollut loputtoman pitkä tarina. Totean tässä yhteydessä vain, että mikäli tutkitaan tosiasioita ja rahavirtoja, ne ulkovaltojen kätyrit löytyvät aivan muualta kuin kotimaantalouden perussuomalaisista. Nykyajan ’quislingit’ löytyvät ’kansainvälisten arvojen’ ja suhteitten puolueista.”

Kannattaa lukea myös Suomen Uutisten artikkeli 22.5.2019 ”Venäjä lapioinut vuosien varrella säkkikaupalla rahaa SDP:n korkeissa asemissa toimiville ’kaasuputkimiehille’”.

Artikkelissaan ”Wanhojen puolueiden likaiset temput ja epätoivo” 21.5.2019 Oikeassa Mediassa Arto Luukkanen palauttaa mieleen senkin, että valtaosaltaan juuri ne, jotka nyt esiintyvät ”jämäköinä” Venäjän suuntaan ja kovaan ääneen syyttävät muita venäläisten kanssa vehkeilystä, ovat takavuosina itse ansioituneet vahvassa Venäjän intressien myötäilyssä ja kaikenlaisen Venäjä-kritiikin suomettuneessa hiljentämisessä.

On syytä noteerata tarkkaan ja huolellisesti se, mitä kansanedustaja Sanna Antikainen kirjoittaa 21.5.2019 päivätyssä tekstissään ”Varo federalistien vaalivaikuttamiskampanjaa!”     

Sunnuntaina 26.5.2019 ovat käsillä ”kaikkien aikojen mullistavimmat” EU-vaalit, jotka voivat hyvinkin johtaa historialliseen muutokseen.

Kansalliskonservatiivinen, kristilliseen arvopohjaan nojaava ja isänmaiden Eurooppaa rakentava linja vahvistuu kaiken aikaa EU-Euroopan alueella. Tämä linja ei ole sen paremmin venäläisten kuin amerikkalaistenkaan keinotekoisesti masinoima, vaan kumpuaa elimellisistä eurooppalaisista kulttuurillisista ja henkishengellisistä juuristamme.   

Europarlamenttivaaleissa kannattaa äänestää ja vaikuttaa historian kulkuun.                    

 

 

Kommentoi "Europarlamenttivaalit 2019 ovat "kaikkien aikojen mullistavimmat EU-vaalit""

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 _____  _  _  _  _   ___   ______ 
 |__ // | || | || | || | ||  / _ \\  /_____// 
  / //  | || | || | || | || / //\ \\ `____ ` 
 / //__ | \\_/ || | \\_/ || | ___ || /___//  
 /_____|| \____//  \____// |_|| |_|| `__ `  
 `-----`  `---`   `---`  `-`  `-` /_//   
                     `-`   
 
 

14 kommenttia "Europarlamenttivaalit 2019 ovat "kaikkien aikojen mullistavimmat EU-vaalit""

FrankW 23.5.2019 17.52

Kiitos tohtori Ahviolle. En paljoa kommentoi tai lisää kirjoitukseensa. Siinä oli myös huumorin siemen. Noin se on. Joka rakastaa neuvostoliittoja, euvostoliittoja, eurostoliittoja ja EU-federaatiota Suomi koillisena maakuntanaan, äänestää sitten niin. Joka arvostaa ja rakastaa vapautta, äänestää vapaitten Euroopan kansojen, kansainvälisen rauhan ja yhteistyön puolesta. EUssa sellaista ei ole.Ei ole vapaita kansojakaan.On vain yksi federaation totuus, totalitarismi, ei ole muuta levottomuuksien pelkoa kuin massiiviset köyhien massojen kapinat,koskapa kansat on sulautettu eliitin alle . Jo SKPn kunniajohtaja Aarne Saarinen totesi 90-luvun lopulla tapahtunutta EU-kaappausta valtamediassa propagoitaessa, että EU on yksi kommunismin tavoitteen toteutuma. Niin. Eipä nyky-SKP kään EU-vaalitavoitteissaan vaikuta haluavan kuin lisää federalismia.

IlkkaT.O. 23.5.2019 21.33

Saksan umpihölmö energiapoliittinen ratkaisunsa ydinvoiman käytön kieltämiseksi loi hetkessä käytännöntason voimakkaimman ja Venäjän kannalta tehokkaimman tavan vaikuttaa - vaaleissa tai ilman - EU:n keskeisen talousmahdin tipahtamisen Venäjän karhun hellänpehmoiseen hoitoon.
Merkelin kavaluus kaksilla korteilla pelaamisesta ei saanut mitään vastakaikua; Jopa vihreät ovat olleet hiljaa Saksan järkyttävästä ilmastonparannuspuuhasta ottaa ruskohiilivoimaloita kiihtyvällä tahdilla dramaattisesti muuttuneen energiahuoltonsa tarpeisiin.
Äskeisessä eurovaalitentissä Rinne lakeijoidensa Haaviston ja Anderssonin nyökytellessä niskansa kipeäksi taruili, kuinka Saksa parantaa toimintaansa asian suhteen jo v. 2050 - onneksi olkoon. EU:n ja Saksan keisarilla on pian uudet vaatteet.

Taisto 24.5.2019 11.11

Olisi kiva kuulla, kun täälläkin on kovin paljon varsin kritiikittömiä mr Trumpin ihailijoita, että onko hän mielestänne omien sanojensakin mukaan ”very stable genius” who is “like, really smart”- erittäin tasapainoinen nero? Vaikka olenkin joistain hänen pro Life jutusta aika samaa mieltä, on hän monessa muussa jutussa minusta kaikkea muuta kuin itsereflektionsa mukainen ”nero”. Mitä tulee dogmaatikko Ahvion yhteiskunnallisiin hassuihin kirjoituksiin, olisi edelleen kiva kuulla, mikä on kansakunta ja mikä valtio määriteltynä ihan yleisellä tasolla ja onko esim Tarton rauhan rajat ”raamatullisen patriootin” mukaan ne tavoiteltavat rajat, vai voiko rajat tämän teorian mukaan ylipäätään muuttua?

Eino Heikkinen 24.5.2019 11.11

Kyllä tämän päivän valtaeliitin(vaalihäviöstä riippumattoman) politikka on niin likaista , valheellista ja sairaan utopistista , että jos tosissaan suomen kansa myy koko tulevaisuutensa näiden käsiin niin käy pahemmin kuin huonosti. Niillä on vallanhimo noussut päähän niin että ei juuri vaalituloksetkaan näytä niitä hetkauttavan. Että ainut toivo olisi todella suuri murskavoitto vaaleissa jos sittenkään . Mediamanipulointi on törkeydessään jo mennyt niin överiksi, että luulisi jo pikkulastenkin sen jo ymmärtävän. Mutta miten suuresti todellisuuden täytyy vielä eskaloitua , että ihmiset heräävät vastustamaan nykyistä tuhopolitiikkaa ja koko isänmaamme täydellistä antauttumista ilman laukaustakaan kaikenmaailman federalisteille joille ei merkitse mitään meidän kansallinen tulevaisuus muuta kuin että se pitää tuhota . Ikävä todeta, että nykyiset valtapoliitikot ovat käytännössä maanpettureita , heille kantasuomalaiset ei ole kuin manipuloitavissa olevaa vaalikarjaa , jolla he itse petaavat omaa tulevaisuuttaan tavoittelemassaan glopaalissa valtakoneistossa jossa minkään eurooppalaisen maan , ei myöskään suomen kansallinen tulevaisuus ole minkään arvoinen vaan päinvastoin , heidän omien sanojensa(Junker) mukaan uhka joka pitää poistaa utopistisen eurostoliittolaisen "unelmayhteiskunnan" tieltä. Tätä ajetaan kuin käärmettä pyssyyn, keinoja kaihtamatta . Haluatko sinä sitä suomalainen?

Johannes 25.5.2019 15.38

Kun näitä Ahvion tekstejä lukee ja luentoja kuuntelee, tulee ensimmäisenä mieleen miten joku voi ajatella noin. Mutta niinhän te konservatiivit ajattelette varmasti liberaaleistakin. Olisi kyllä hyvä, jos minun kaltaiset lukisivat näitä enemmän ja te arvokonservatiivit lukisitte niitä vihreitä valheita ja muita dekadentteja aatteita enemmän. Ymmärrettäisiin toisiamme vähän enemmän. Mutta tuskin siitä 'miten joku voi ajatella noin' --ajatuksesta kumpikaan eroon pääsee. Ahvio ja häntä täällä poliittisesti komppaavat huutelijat vaikuttavat olevan kyllä melkein kaiken toivon ja Jumalan siunauksen ulkopuolella. Ajatuksenne tälle puolelle aitaa on varmasti identtinen. Eli heti siinä meillä on jotain yhteistä.

Tätäkö odotellaan? 28.5.2019 6.29

Oli se taas kauheaa katsoa Ylen A-studiota, kun eurovaaleja käsiteltiin ihmeellisiä leimakirveitä heilutellen.

Itsenäisten isänmaiden Eurooppaa ajavien rasismista yms. vihjailtiin, vaikka esim. Antisemitismi on aivan toisten puolueiden rikos EU:ssa. Vihervasemmiston!

On se ihme, kuinka kauan Suomen johtava valtamedia aikoo parhaaseen katseluaikaan tulevissa ohjelmissa yhä pimittää sen, ketkä meidän alunperin juutalais-kristillistä kulttuuriamme oikein uhkaavat ja vainoavat. Juutalaisvainot tulevat tietenkin samalta suunnalta kuin vaatimukset sharialaista.

Näistä ilmiöistä on pakko vähitellen alkaa jo meilläkin uutisoida, koska Saksassa ne ovat jo niin arkipäivää, että niitä ei sielläkään voi piilossa pitää. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006122735.html/

Tästä se alkaa. Ensin kytätään omaa ryhmää, sitten jatketaan koko kansaan, kun aika on kypsä. Toki hyödyllisiä idiootteja voi ensin käyttää kansallismielisten ja muun uskoisten vainoon, mutta sitten tuleekin se ”oma vuoro”, vihervasemmiston sateenkaarikerhon vuoro. Silloin ei ole enää ketään auttamassa. Herätkää ajoissa!

Kansallismieliset eivät ole se uhka. Katsokaa tilastoja, kuinka vähän länsimaalaisia kantakansalaisia on koko maailman väestöstä ja kuinka vähän meitä enää edes syntyy. Eurooppa tulee olemaan muslimienemmistöinen jo 2050, jos vain vähemmistö kantakansasta tajuaa uhkan. Reagointi tulee olemaan sitä vaikeampaa, mitä myöhemmin herätään.

NN 28.5.2019 6.29

Euroopan vallasta taistelee kaksi suurta aatetta: ilmastouskovaisuus ja islam.

Ilmastovouhottajat, joihin Suomessa näyttää kuuluvan nykyään jopa osittain kokoomus (ainakin eurovaaleissa läpipäässyt Pietikäinen aiheella ratsastaa), on nyt Euroopassa lisännyt valtaansa - kenties jopa merkittävästi.

Toista voimaa monet vielä kieltäytyvät näkemästä. Islamin vallan nousu Euroopassa kyllä vahvistuu taustalla monikulttuurisuuden tavoittelun ja ihannoinnin kautta. GCM-sopimus ei huoleta juuri ketään.

Kiinalaisia saattaa hyvinkin naurattaa lännen totaalinen rapistuminen islamin vallan kasvaessa. Kiinalaiset itse pelkäävät kaikkien uskontojen valtaan nousua jopa vainoharhaisuuteen asti. He vainoavat kaikkia uskovia.

Sen sijaan Venäjä yllättäen ei näe mitään vaaraa islamin kasvussa, siellä muslimien osuus saa rauhassa kasvaa. He ovat näkyvästi huolissaan vain Jehovan todistajista. Meille näiden tulisi olla huonoja enteitä ja uhkaavia merkkejä. Jehovan todistajia vainottiin myös Hitlerin toimesta. Juutalaisten vaino voi Venäjällä hyvinkin pian olla todellisuutta. Tietenkin vaino leviää helposti kristittyihin myös.

Äärivasemmisto ja muslimit vainoavat juutalaisia vielä kovemmin kuin äärioikeisto, mutta eräät puhuvat vain äärioikeistosta. Äärioikeistoksi kuulee myös hölmösti nimitettävän juutalaisia (ja kristillisiä) arvoja puolustavia oikeistolaisia. Väärät määritelmät, turha nimittely ja asioiden vääristely on syytä paljastaa. Tavallinen media ei siihen enää kykene.

Propaganda läpinäkyväksi 28.5.2019 6.29

Ylellä on pitkät perinteet mielipidevaikuttamisessa. Tätä tehdään erilaisten keskusteluohjelmien kautta. Hyvin tyypillinen keskusteluasetelma on sellainen, että ennakkoon valitaan haluttu painostusryhmä, joka toimii Ylen oman kannan lobbarina.

Lobattavaa kantaa edustamaan otetaan useimmiten 2-3 keskustelijaa (usein asiantuntijan nimikkeellä tai sitten vain mieluisia poliitikkoja). Vastakkaista mielipidettä edustaa 0-1 edustajaa.

Varmuuden vuoksi etenkin ”väärän mielipiteen” edustajan puheaikaa rajoitetaan. Ylelle epämieluista kantaa edustavista puhujista liian sujuvasanaiset, koulutetut jne. pyritään mielellään karsimaan pois.

Muun muassa Iltalehteen ja Oikeaan Mediaan blogikirjoituksia kirjoittava Alan Salehzadeh on OM:n blogissa kertonut, että parikin kertaa hän on saanut Ylen keskusteluohjelmaan kutsun, mikä on juuri ennen määräpäivää peruttu. Sananvapauden nimissä Yle on kyllä muita uskontokriitikoita mielellään kuunnellut ja kuunteluttanut - kunhan vain kritiikki rajoittuu kristillisyyteen tai sitä lähellä oleviin suuntauksiin. Myös islamia muslimimaataustaisena kritisoiva Salehzadeh on liikaa.

Samasta syystä eräitä islamkriittisiä mustia naisia ei Ylessä nähdä. Rasismihuutelu päin heidän naamaansa olisi sangen vaikeaa, helpompi on mollata vain suoraan kantasuomalaisia PS:n edustajia.

Maarit 28.5.2019 6.29

Kyllä valtamedia teki taas kaikkensa vaikuttaaksensa näissä vaaleissa haluamaansa suuntaan.

Ilmastopoliittista pelottelua tarjottiin joka välissä ja keskenkasvuisia (teinejä ja jopa tätä nuorempia lapsia) käytettiin agendan edistämiseen vasemmistolaisena tunnetun manipulaatiokeinon mukaisesti.

Toki myös juuri tämä Ahvion esille nostama Venäjä-mielisyys oli erittäin vahva propagandakoneiston väline. Tähän kyseenalaiseen koneistoon näyttää meillä kuuluvan mm. MTV ja Yle. Ikävä sanoa. Ilmeisesti he ovat tismalleen samoilla linjoilla kuin demokraatteja kannattava median osa Yhdysvalloissa ja EU:n tiivistämistä kannattava eurooppalainen media.

Toista näkökantaa valottavat mediat nousevat tärkeään asemaan. Onneksi kristillisten kanavien kasvun lisäksi myös Oikea Media kasvattaa kannatustaan. OM uskaltaa nimeltä puolustaa jopa PS:a. Kristillisillä kanavilla sitä ei uskalla vielä tehdä kukaan muu kuin Ahvio yksin.

TV7:ssa on tosin varovaista myönteisyyttä joidenkin yksittäisten PS:n jäsenten suuntaan, mutta koko puolueen linjaa tai suuntaa ei ole esitetty myönteisessä valossa. Tietysti KD on selkeämmin kokonaisuutena kristillinen, mutta pitäisi ehkä nähdä se tosiasia, että hyvin suuri osa kristityistä pitää sitä puolueena hiukan liian epäisänmaallisena ja esim. perusluterilaiselle ehkä hieman liian yrittäjävastaisena.

EU:n liittovaltiokehitys heikentää Eurooppaa 28.5.2019 6.29

Itsenäisten isänmaiden Eurooppaa ajavien arvomaailma yritettiin törkeästi mustamaalata Venäjän ja Kiinan ja jopa USA:n manipulaatioksi. MTV oli tästä kertomaan tuotattanut kirjeenvaihtajansa vielä eilisen ylimääräisiin uutisiin. Mutta varsinaista vaikuttamista tietysti harrastettiin jo kauan etukäteen useammalla taholla.

Sanotaan, että Venäjän, Kiinan ja Venäjän tavoite on heikko Eurooppa. Hyvinvoivat Eurooppalaiset itsenäiset valtiot eivät taatusti muodostaisi heikkoa Eurooppaa. Itsenäisissä, hyvin toimivissa valtioissa vallitsisi hyvä yhteishenki, hyvä kansallistunto (vrt. itsetunto) ja korkea maanpuolustustahto.

Sen sijaan Eurooppa, jossa maihin ajetaan voimakkaasti hajottavaa kansanvaihtopolitiikkaa, syö kaiken maanpuolustushalun. Ensimmäisenä rapautuu oman maan puolustamistahto, ja on aivan turha kuvitella, että koko Eurooppaa sen innokkaammin puolustettaisiin - ei, vaan eurooppalainen identiteetti ja puolustushalu katoaa oman kansallisen itsetunnon myötä.

Kaikista heikoin Eurooppa saadaan ajamalla väkisin läpi koko Euroopassa marginaaliryhmien politiikkaa pakolliseksi valtavirraksi. Tätä ei moni tajua ennen kuin oma asuinalue on muuttunut rikollisjengien hallitsemaksi kaksoisstandardien alueeksi, missä shariapoliisit enenevässä määrin alkavat päivystämään asukkaiden vaatetusta ja muuta käytöstä.

Ruotsi olisi jo Venäjälle erittäin helppo vallattava. Vain Norjan ja Suomen välinen sijainti on este. Olemme menossa kohti Ruotsin, Saksan ja Ranskan tietä. Nämä ovat käytännössä jo lähes menetettyjä valtioita, vaikka toki paremmilla asuinalueilla vielä toistaiseksi näyttää hyvälle.

Sari 28.5.2019 6.29

Alle puolet äänioikeutetuista vaivautui äänestämään. Tämä on surullista.

Suomessa ollaan tässä Ruotsia tyhmempiä. Ihmiset eivät siis ymmärrä, kuinka paljon EU:lla jo on valtaa ja mihin kaikkeen EU:n päätökset Suomessa vaikuttavat.

Aika monelle äänioikeutetulle on olevinaan yhdentekevää, mitä EU-päättäjät päättävät. Tämä asenne on surkuhupaisa, sillä moni kyllä osaa purnata, kun täällä joku EU:ssa päätetty laki saatetaan Suomessa voimaan. Tosin aina media ei kerro eikä varsinkaan painota, mitkä asiat meillä muutetaan ihan suoraan EU-päätösten takia.

Ilmastopolitiikka ja maahanmuuttopolitiikka eivät ole edes ainoita asioita, jotka jatkossakin mitä suuremmassa määrin lähes sanellaan meille EU:sta.

Sari 29.5.2019 6.34

Kun katsotaan koostetta europuolueiden lausuntoja antisemitismiin liittyen, voidaan huomata ECR, EFDD ja ENF & EPP kaikkien olevan sentään parempia Israelin ja juutalaisten ystäviä kuin moni muu puolue.
https://www.ec4i.org/prayandvote2019/official-statements/

Siihen nähden, että erittäin suuresti (aiheettakin) paheksuttu Unkarin Fidesz on ilmeisesti edelleen EPP:n jäsen - siis EPP-puolueen, johon myös Suomen Kokoomus ja KD kuuluvat - eilinen A-studiossa tapahtunut Teuvo Hakkaraiseen kohdistunut ryöpytys on naurettava. Ryöpytys seurasi Hakkaraisen kehuttua ohjelman insertissä näytettyä Unkarin puoluejohtajan puheenpätkää, mikä kieltämättä oli hyvä.

Asian mittasuhteet ovat jatkaneet paisumistaan, kun IS julkaisi Halla-ahon lausunnon kansallismielisen ryhmittymän kasaamisesta. https://www.is.fi/politiikka/art-2000006122573.html/

Kommentoijat alkoivat lähinnä aiheeseen oikeastaan liittymättömästi haukkumaan Hakkaraista. Useissa kommenteissa ehdotellaan PS:n olevan toistamassa 1930-luvun tapahtumia.

IS ei julkaise vastakommentteja, joissa muistutetaan Hitlerin suurimmasta synnistä, juutalaisvastaisuudesta, ja kerrotaan olevan täysin perusteetonta verrata PS:a tähän. ECR, johon PS on kuulunut, on ehkäpä koko EU:n Israel- ja juutalaismyönteisin. EFDD ja ENF eivät myöskään ole antisemitistisiä.

Ihmettelen, miksi halutaan valtamediassa salata tämä. Johtuuko se siitä, että halutaan salata vihervasemmiston antisemitistisyys. Moneen muuhunkin perinteiseen isoon puolueeseen on levinnyt Israel-vihamielisyyttä. Jos tämä olisi kansan tiedossa, saisivatko puolueet ääniä yhtä hyvin kuin nyt?

Taisto 29.5.2019 20.47

Unkarin Fidesz ja Orban ovat aika veijareita. Vaalidemokratialla valitut johtajat pitävät EU: ta pilkkanaan, haalivat selkeästi enemmän etuja maalleen, kuin maksavat muille. Siis ”ihailtavan solidaarista”. Myös sananvapaus ja lehdistönvapauden rajoitteet ovat ilmeisiä ja kaikki tämä osaltaan EUa: n rahoittamana ja mahdollistamana. Toivottavasti Orban jää lajinsa viimeiseksi oikeistopopulistiksi, koska kyseisessä poliittisessa liikehdinnässä maskuliininen voimakas johtajuus johtaa usein lähes diktatoorisiin muotoihin. En yhtään ihmettele, että Orbanin tukijoiden ( vaikka unkarilaiset kannattavat EU:ta lähes 65%, pienimmillään), kotien seinällä voisi olla Fransisco Francon, Alfredo Stroesnerin ym ”suurten johtajien” muotokuvia..

Sattuuko pilkka omaan nilkkaan? 29.5.2019 20.47

Tuli satuttua katsomaan Muurinaukossa TV7:lta. Loppulaulu ”Nouse Suomen kansa” toi mieleen Patmos-radion mainiot Kahden ristin alla -teemaohjelmat.

Siitä nousi aasinsilta Suomen juuri voittamaan jääkiekkomestaruuteen ja Kaisaniemen puistossa presidentti Sauli Niinistön joukkueelle pitämään puheeseen. Suomen joukkue oli joukkue isolla J:llä, johon aluksi oikein kukaan ei uskonut vaan joukkuetta haukuttiin. Yhteen hiileen puhaltaminen ja hyvä yhteistyö vei kuitenkin joukkueen koko kisan voittoon.

Minusta vaaleissa kävi nyt vähän samalla tavalla. Alkuasetelma on nyt semmoinen, että Suomella ja etenkin kristillisillä on huonoksi parjattu joukkue. Kristillinen politiikka sai kovan kolauksen, KD menetti paikkansa ja PS:sta valituille kahdelle kristillisiä arvoja puolustaville mepille irvaillaan ja naureskellaan. Kielitaito tuomitaan liian heikoksi. Muitakin taitoja epäillään.

Joskus ylimielisyys kuitenkin kostautuu, olipa kyse jääkiekosta tai mistä tahansa. Jumala antaa kaikki taidot. Joskus vähemmän on kaiken lisäksi enemmän. Jumala voi sitä paitsi käyttää ketä vaan. Luoja voi kääntää jopa meitä vastaan tehdyt synnit (tai omamme) pitkässä juoksussa (esim. elämänopin kautta) eduksemme.

Hakkarainen on ollut ikään kuin jopa profeetallinen joissakin lausunnoissaan ihan poliittisen uransa alussa. Ei ne totuudet olisi tulleet koko kansan tietoon, jos ne olisi sanottu poliittisen korrektisti kaikkien pelisääntöjen mukaan.

Itse kuulin Juice Leskisen ”Kun Allah saapuu kaupunkiin” vasta pari vuotta sitten, vaikka single on julkaistu jo 1996. Kuuluisan laulajan erikoinen sanoma ei saavuttanut kansan tietoisuutta yhtä hyvin kuin epäkorrektin poliitikon sanomana. Presidentti Trumpin tapauksessa on samoja elementtejä. Teologien, evankelistojen, maallikkosaarnaajien islamisaatiosta kertovat varoitukset ovat jääneet kansalta vielä pahemmin täysin piiloon.