2019-06-06 https://www.patmos.fi/filebank/blog/authors/fb-share_18_7414-lauran_blogi.jpg Normandian maihinnousu oli mittasuhteiltaan ennennäkemättömän mahtava sotaponnistus. Sotahistoriassa se oli suurin koskaan meren kautta tapahtuva valtausoperaatio. Sen vaatima tonnisto oli suurin, mitä koskaan oli koottu yhteen taistelukohtaan. En voinut vastustaa kiusausta jotenkin rinnastaa tätä... https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1333/normandia_yliherruus_ja_taivasten_taivaitten_maihinnousu Patmos article
Laura Seppi
6.6.2019
Laura Seppi

Laura Seppi kirjoittaa Porissa. Hän on eläkkeellä oleva kielen kääntäjä, jonka erikoisena kiinnostuksena ovat Raamatun kielet. Laura kirjoittaa ajankohtaisista asioista. Ajoittain hänen tekstiensä päällisen puolen takana on vasta varsinainen viesti – kannattaa etsiä se esille. (Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin Patmos-blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä ne välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.)

Normandia, yliherruus ja taivasten taivaitten maihinnousu

Normandian maihinnousu oli mittasuhteiltaan ennennäkemättömän mahtava sotaponnistus. Sotahistoriassa se oli suurin koskaan meren kautta tapahtuva valtausoperaatio. Sen vaatima tonnisto oli suurin, mitä koskaan oli koottu yhteen taistelukohtaan.

En voinut vastustaa kiusausta jotenkin rinnastaa tätä käänteentekevää, ainutlaatuista historian tapahtumaa toiseen mutta tulevaan, ihmiskunnalle suurta käännettä merkitsevään tapahtumaan, Jeesuksen paluuseen. Normandian maihinnousun faktat olen poiminut Grimbergin Kansojen historiasta ja Wikipediasta. Taas Jeesuksen paluun kuvaukset ovat mielikuvitusta. - Sopii siis suhtautua kriittisesti.

Viides kesäkuuta 75 vuotta sitten. Synkkä ja myrskyinen yö oli tyyntymässä siinä määrin, että sääennuste lupasi: maihinnousu voitiin aloittaa. Oli valkenemassa ”D-päivä”, 6. kesäkuuta vuonna 1944. Olosuhteet noilla rannikoilla antoivat vain kapean mahdollisuuksien ikkunan. Seuraava sopiva mainnousupäivä olisi tullut kyseeseen vasta kuukausi myöhemmin, sillä Englannin kanaalissa oli voimakas vuorovesi. Hyökkäyksessä tarvittiin kirkasta kuutamoa. Ja aina oli myös vaarana myrskyt, sumut, alhaalla roikkuvat pilvet, kova merenkäynti. Myös riski, että suunnitelma vuotaisi vihollisen tietoon, kasvoi päivä päivältä. Päätös tehtiin yöllä klo 4.15.

- Nyt, sanoi Isä. Jeesus nousi valtaistuimelta ja lähti maan päälle. Käsissään pelkät naulanjäljet Hän lähti. Myriadien valovuosien takaa, tuhansien tähtisumujen keskitse kohti pientä aineenhitusta jolla oli miljardeja sieluja, jotka Hän oli luonut.

Maihinnousuun tarvittiin varta vasten suunniteltuja ja rakennettuja erikoisaluksia, rahtilaivoja, operaatiota suojaavia sotalaivoja, uivia satamia, uivia terässiltoja, ponttoonisiltoja, betoniarkkuja aallonmurtajiksi, erityisiä maihinnousualuksia, jotka pystyivät rannalla laskemaan kidoistaan 600 kpl panssarivaunuja,1800 tykkiä, 14000 kuorma-autoa, raskasta aseistusta, miinanraivaajia ynnä divisioonittain erikoiskoulutettuja maihinnousujoukkoja aseineen, ammuksineen, polttoaineineen, elintarvikkeineen, radioineen, ym. tarvikkeineen, mitä uudella rintamalla ikinä saattoi tarvita. Tarvittiin myös murskaavan ylivoimaiset ilmavoimat, 12 000 lentokonetta tukemaan maihinnousua ja 1000 konetta kuljettamaan laskuvarjojoukkoja.

Jeesus lähestyi maapalloa. Ohimennen Hän otti Otavan kauhasta taivaankappaleen, jonka nimi oli SDSS1133. Hän heitti sen edeltään merkiksi. Hän tulisi julkisesti.

Hyökkäystä oli valmisteltu pitkään – huippusalaisesti. Kanaalin kapeimmalle kohdalle oli tehty materiaalikeräytymistä ikään kuin maihinnousun varalle. Se oli lavastettu maihinnousun ”tukialue”. Disinformaatiota vuodettiin; sitä välittivät paljon myös kiinni saadut saksalaisvakoojat. Pommituslentoja Calaisiin, hämäysaluksia Calaisen salmeen. Pommikoneet tiputtivat alumiinisuikaleita saksalaisten tutkien hämäämiseksi kuin myös räjähtäviä valelaskuvarjohyppääjiä.

Valo eteni vauhdilla öisen taivaan poikki. Astraliasta se siirtyi Intian valtameren yli, Afrikan ylitse ja sieltä Atlantin poikki. Sen saattoi yhtaikaa nähdä pohjoisella ja eteläisellä pallonpuoliskolla.
Vähitellen ihmiset alkoivat kysellä, mikä sellainen viiva, suihkarin vana oli, joka pysyi ja pysyi taivaalla. Mikä puolue tai valtio sen oli sinne pannut. Voisiko ilmavoimat siivota sen pois. Tai joku satelliitti. Mistä se tuli. Oliko se myrkyllinen. Selittämään haastettiin poliitikot. Sitten yliopistot. Sitten avaruushallitus. Voisiko sen ampua hajalle. Hubblen avaruusteleskoopilta tuli lopulta vastaus. Ei voi. Miksei. Se on aurinkokuntamme ulkopuolella.

Neuvostoliitto oli suunnattomin uhrauksin pysäyttänyt natsien etenemisen Stalingradin edustalla v. 1943. Alkoi hidas ja verinen rintamaliike takaisin. Stalin oli pitkään vaatinut, että liiittoutuneet avaisivat toisenkin rintaman lännessä, etteivät venäläisten olisi tarvinnut kantaa sotaponnisteluita lähes yksin.

Vasta vuotta myöhemmin Churchill katsoi onnistumisen mahdollisuudet niin suuriksi, että hankkeeseen ryhdyttiin. Pääoperaatio oli nimeltään ”Overlord” - ”yliherruus”. Kaikesta jättimäisistä valmisteluista huolimatta riski oli vieläkin hyvin suuri. Epäonnistuminen olisi merkinnyt paitsi sotilaallista ja poliittista, myös psykologista romahdusta koko Euroopassa.

”Jeesus-viiva”, kuten ilmiötä oli ruvettu kutsumaan, herätti ristiriitaisia tunteita. Oli ihmisiä, joiden käytös alkoi saada ’viimeisen päivän’ piirteitä. Erilaiset ufo-pelastusliikkeet levisivät kuin homelaikut vanhaan leipään. Kristikunta jakautui. Kaikkein vähiten uskottiin tiedemiehiä, jotka vakuuttivat sen olevan vain gravitaatiolinssi, joka nyt oli sattunut paikalle ja ruiskutti sieltä pelkkää valonsädettä pitkin lähiavaruutta.

Varsinainen maihinnousupaikka oli Caenin ja Cherbourin välinen n. sadan kilometrin rannikkokaista. Se selvisi saksalaisille jatkettujen hämäysoperaatioiden takia saksalaisille lopullisesti vasta elokuussa. Ranta oli jaettu kuuteen rantautumispaikkaan, joihin maihinnousivat Ison Britannian, Yhdysvaltojen, Kanadan ja Vapaan Ranskan joukot, armeijakunta miehiä ja kalustoa kuhunkin. Näihin sillanpäihin saatiin kuljetettua ensimmäisessä aallossa 130 000 ja koko hyökkäyspäivän aikana jopa 150 000 miestä. Alkupäivinä kanaalin yli kuljetettiin täydennystä 70 000 miestä vuorokaudessa. Kesäkuun 18. liittoutuneilla oli sillanpäässä 619 000 sotilasta. Kesäkuun loppuun mennessä Normandiassa oli asemissa noin miljoona liittoutuneiden sotilasta. Yhteensä Normandian taisteluun sidottiin 47 taisteludivisioonaa. Laivastoa tarvittiin: 5000 maihinnousualusta, 23 risteilijää, 104 hävittäjää, kuusi taistelulaivaa, neljä panssaritykkivenettä, 152 saattoalusta ym. yhteensä yli 6000 alusta.

Jeesus-viiva oli ruvennut paksuuntumaan pohjoiselta osaltaan. Muutamassa viikossa se oli ruvennut muistuttamaan todellakin linssiä sivulta katsottua. Mutta se muuttui jatkuvasti. Eräänä päivänä se oli kuin kysymysmerkki. Se on sirppi, kuuluttivat maranata-liikeläiset, joita oli lisääntynyt ja jotka saarnasivat kadun kulmissa ja somessa Jeesuksen paluuta. Heitä alettiin pidättää.

Saksalaisten miehittämä rannikko oli niin lujasti linnoitettu, ettei historiassa sellaista oltu ennen nähty. ”Atlantin vallia” oli rakennettu vuodesta 1940 lähtien. Mutta saksalaisten miehittämän rannikon puolustuksen komentokeskuksessa oli nyt kitkaa. Erwin Rommelilla, joka oli rannikkopuolustuksen tarkastaja, oli ainoana realistinen käsitys liittoutuneitten ilmavoimien ylivoimasta. Ja hän oli D-päivänä poissa, vaimonsa 50-vuotispäivillä Saksassa. Eivätkä saksalaiset uskoneet, että niin huonolla ilmalla, kuin mitä 5. ja 6. kesäkuuta vallitsi, voitaisiin yrittää maihinnousua.

Paholainen ei juhlinut syntymäpäiviä. Heti viivan nähtyään se ymmärsi, mistä oli kysymys. Nyt pantaisiin kaikki peliin. Täysi ranttali kaikilla alueilla! Kaikki elävä saisi tästä eteenpäin painua helvettiin. Ennennäkemätön sotahulluus puhkesi ihmisten keskellä.

Mutta Kanaalin yli tultiin. Jo puolenyön aikaan pudotettiin linjojen taakse laskuvarjojoukkoja, ja Ranskan vastarintaliike hälyytettiin toimintaan katkomaan rautateitä ja viestiyhteyksiä. Kolmelta yöllä raskas ilmapommitus alkoi moukaroida saksalaisten asemia. Aamun kajastaessa brittien sotalaivasto rupesi sylkemään suoraan mereltä ankaraa suojatulta linnoituksiin ja pattereihin. D-päivän aikana tehtiin kaksitoistatuhatta lentoa ja kylvettiiin kymmenentuhatta tonnia pommeja miehittäjien niskaan.

Googin federaation liikekannallepano oli äkkiä lööpeissä. Suurimuotoista joukkojen siirtoa etelään päin tapahtui. Goog oli hyökkäämässä Israeliin. Samanaikaisesti seismologit raportoivat maankuoren vavahteluista eri puolilla maapalloa yhtaikaisesti.
Tähtitieteilijät, jotka sitkeästi tihrustivat gravitaatiolinssiä, väittelivät gravitaatioaaltojen olemassaolosta puolesta ja vastaan. Lopputulemana herkät ja huippukalliit laitteet viritettiin mittaamaan gravitaation eli painovoiman – joka vuosisatoja ellei tuhansia oli pysynyt muuttumattomana – sittenkin mahdollisia muutoksia.

Saksalaiset olivat alakynnessä sekä ilmassa että merellä, mutta he pureutuivat asemiinsa sinnikkäästi. Johtamisessa oli puutteita, ja rintaman taakse pudotetut laskuvarjojoukot aiheuttivat hämmennystä. Ranskan vastarintaliikkeen aiheuttamat tuhot rautateillä ja liittoutuneiden ilmaherruus tekivät saksalaisten lisäjoukkojen siirtämisen rannikolle hitaaksi ja vaaralliseksi. Viestiyhteyksissä oli katkoja.

Googin edeltä lähettämät ilmaherruushävittäjät joutuivat kääntymään takaisin matkallaan Israeliin. Muutamat koneet putosivat, kun niiden turbiinit tukkeutuivat Napolin luota, Campo Flegrein vulkaanialueelta tupruttavan savupilven vuoksi. Runsas savu kulkeutui juuri niiden tielle, eikä osoittanut laantumisen merkkejä. Näytti siltä, että luonnonvoimilla oli tällä kertaa ilmaherruus hallussaan.

Normandian rannikolla käytiin verisiä taisteluita päivästä toiseen.

Taivaallinen linssi – tai Jeesuksen merkki kääntyi hitaasti ikään kuin maapalloon päin. Tiedemiehet varoittivat todennäköisestä uudesta valoilmiöstä. Se tulikin äkkiarvaamatta: Keski-Eurooppa, Musta meri, Kaukasus ja Iran ”sammuivat”. Täyspimeä vyöhyke kattoi laajat alueet. Se alkoi aamulla ja loppui iltapäivällä. Ilta ja yö jatkuivat sen jälkeen kuitenkin normaalisti kellojen mukaan ja aamulla oli valoisaa. Tiedemiehiä pommitettiin: oliko pimeys gravitaatiolinssin aikaansaannosta. Oli se.
Goosenissa oli valoisaa. Media repäisi juuri tuon raamatullisen paikannimen otsikoihinsa. Pohjois-Egypti ja koko Magrebin alue kylpi valossa, joka venytti päivän lähes 24 tuntiseksi. Keskellä ilmiötä kuumuus nousi lähelle viittäkymmentä astetta. Taas vaadittin kosmologeja tilille. Miksi se noin tekee. Ensin pimentää, sitten häikii kuin paraskin studiolamppujen loimotus. Fyysikot sanoivat sen johtuvan interferenssi-ilmiöstä. Painovoiman tuntumassa valo jakaantuu. Yhdessä kehässä se imeytyy kokonaan pois, toisessa kehässä se moninkertaistuu. Pitkä päivä johtui siitä, että valo taipui juuri sopivasti maapallon kääntymisen mukaan, eli valo vääntäytyi ikään kuin kurkistamaan samaan paikkaan, vaikka sen lähde oli jo mennyt kauas horisontin taa.

Maihinnousupaikka ”Omaha Beach:illä” saksalaisten tulipesäkkeet olivat säilyneet pommituksessa. Saksalaiset pyyhkivät rantaa konekivääreillä. Kymmenen minuuttia rantautumisesta ja hyökkääjien upseerit olivat kaatuneet, komppania toimintakyvytön, ruumiita pitkin rantaa.

Tähtitieteilijät antoivat gravitaatiolinssille nimeksi SDSS1133, koska juuri sen niminen sininen muuttuja oli kadonnut Otavan tähtisikermästä. Miten taivaankappale voi noin vain kadota. Ja olla yhtäkkiä tässä meitä kiusaamassa. Vaadittiin selvitystä. Se luultavasti liikkuu pimeän aineen tilassa vähän niin kuin kvantit; sen ei tarvitse välittää meidän painovoima-aika-universumin rajoituksista. Mikä ihmeen pimeä aine. Se on se, joka pitää elektronit omassa ’konjakkipikarissaan’ ytimen ympärillä, ettei elektroni pääse karkuun, vaan että aine pysyy kasassa. Kuka tuota ymmärtää. Voiko se linssi siis hyppiä minne vain. Nähtävästi voi.

Noin viikko maihinnousun jälkeen puhkesi kanaalissa pahin kesämyrsky 30 vuoteen. Kaksi siirrettävää satamaa oli siirretty osissa ja pystytetty rannikolle. Myrsky tuhosi niistä toisen. Suurten tappioiden myötä amerikkalaiset saarsivat ja valtasivat Cherbourin. Sen syväsatama oli miinoitettu, mutta miinojen purkamisen jälkeen sitä kautta ruvettiin saamaan vahvistusta.

Israelia uhkasi maalta muttei mereltä. Länsivaltojen uusi johtaja kielsi kategorisesti Googilta kaikki sotamanööverit itäisellä Välimerellä. Mutta sitten jytistiin Kaukasuksen yli. Panssaridivisioona toisensa jälkeen matkasi liittolaisten maa-alueitten lävitse. (Joissain paikoin niille levitettiin punaisia mattoja, jotka olivat sitten ikävän näköisiä ylikulkevien telaketjujen perästä.) Kun hyökkääjän pääjoukot olivat tulossa Jisreelin tasangolle, tapahtui valtava maanjäristys. Järistys tuntui kaikkialla, mutta seismologien ei onnistunut paikantaa järistyksen episentriä, keskusta. Mittarit näyttivät kahdeksan kilometriä maanpinnan yläpuolella; ne olivat luultavasti seonneet.

Maihinnousun ensimäisinä kolmena viikkona liittoutuneita kuoli 5287, haavoittui 23 079, ja katosi 12 183 miestä, kokonaistappioiden ollessa 40 549 henkeä. Alun kaoottisesta tilanteesta johtuen nämä luvut ovat epätarkat; kaikkia haavoittuneita ei ehditty ilmoittaa, ennen kuin heidät siirrettiin Englantiin, ja siksi kadonneiden määrä saattaa olla liian suuri.

Fyysikot, osa heistä, onnittelivat toisiaan: gravitaatioaalto oli tosiasia. He riemuitsivat samaan aikaan kun pitkin maailmaa raportoitiin aineellisista tuhoista. Kaikki korkeat rakennukset olivat sortuneet. Pienemmät näyttivät kestäneen järistykset paremmin.

Vähitellen gravitaatioaallon koko kaameus alkoi valjeta ihmiskunnalle. Pitkin maailmaa kuolonuhreja, asunnottomuutta, infrastruktuurien täydellistä murenemista. Tiedemiehet selittivät: Koettu aika-avaruustilan anomalia vastasi noin 70 vuoden hyppäystä aika-poimussa (time warp). Sen tielle näyttivät joutuneet Googin useiden divisioonien maajoukot. Ne olivat nyt äkillisessä mätänemistilassa.

Heinäkuun lopulla, kun miesvahvuus lähenteli jo puoltatoista miljoonaa, liittoutuneet saivat sillanpääasemansa niin vakiintuneiksi, että pystyivät suorittamaan suurempia hyökkäyksiä. Saksalaisilla oli samaan aikaan Normandiassa 380 000 taistelijaa. Rintama eteni. Natsi-Saksa vauhditti juutalaisten tuhoamista. 430 000 unkarinjuutalaista siirrettiin Auschwitziin.

Tuhansia vuosia olivat linnut käyttäneet samoja reittejä ylittäessään Israelin maa-aluetta interkontinentaalisessa muuttoliikkessään. Niin myös kaikenlaiset kotkat, keisarikotkat, kiljukotkat, pikkukiljukotkien koko maailmankanta, kolmen lajin korppikotkat, haukat ja pienemmät haaskansyöjät. Miljoonia lintuja kulki alueen yli niin kuin ne olivat vuosi vuoden jälkkeen ees taas tehneet. Nyt niitten eteen oli ladottu haaskansyöjien herkkupöytä. Ei tarvittu kuin pari viikkoa, ja Googin meluisista joukoista oli vain luut jäljellä.

Rintama eteni. Kenraali Pattonin johtaman panssarikärjen perässä päästiin levittäytymään yli Normandian ja Bretagnen. Pariisi vapautettiin elokuun 25. ja Belgia syyskuun kuluessa. Saksalaiset menettivät länsirintaman taisteluissa puoli miljoonaa miestä, 300 000 kaatuneena tai kadonneena ja loput vankeina. Seuraavana keväänä taisteltiinkin jo Saksan maaperällä.

Jeesus näkyi jo. Hän ei tarvinnut ihmisnäperryksiä: atomi- tai neutronipommeja tai muutakaan. Hänen kanssaan valkopukuisten joukko. Nämä olivat hetki sitten kadonneet maan pinnalta jäljettömiin. Nyt he palasivat muuttuneessa muodossaan. He olivat viettäneet seisemän vuotta ikuisuudessa. Ja sen olivat näköisiäkin! Aikapoimu palautti heidät heidän rakkaittensa luo. Syntyi valtava herätys.

Ja taas gravitaatiolinssi kääntyi ja näytti uuden puolensa: mustan aukon, pimeän tyhjyyden, joka suuren silmän lailla toljotti maata ja sen asukkaita. Sen ympärillä tähtitaivas kääriytyi kuin putkeksi, jonka pohjalla maa odotti kohtaloaan. Koko ihmiskunta huusi kauhusta. He ymmärsivät, että nyt se oli sellainen musta aukko, joka nielaisisi kaiken irtonaisen. Radioaallot kautta koko maapallon mykistyivät. Ihmiset piiloutuivat koloihin. Nyt oltiin yksin. Ei yhteyksiä maailmaan, tiedotusvälineisiin, poliisiin, ensiapuun...

Normandian maihinnousu ja sen onnistuminen merkitsi pelastavaa käännettä ihmiskunnan historiassa. Euroopan keskellä raivoava fascismin peto oli sittenkin mahdollista voittaa. Samalla liittoutuneiden oli pakko tajuta, että vain uuden sotarintaman avaaminen lännessä saattoi pysäyttää fascismipedon korvautumisen kommunistisella pedolla.

Onneksi maapallon radiohiljaisuutta kesti vain pari vuorokautta. Jotain lensi sinne aukkoon. Sitten taivaan aukko pieneni ja sai kuin värikehän ympärilleen. Värikehä oli kellanpunainen. Se kääntyi taas lappeelleen ja näytti kuin tyyneltä metsälammelta pimeässä. Mutta sen aivan tasainen pinta hehkui tulta ja savusi pahaenteisesti. Antikristus kätyreineen oli hävinnyt jäljettömiin. Ihmiset olivat muuttuneet kesyiksi, kilteiksi.

Äiti, onko tuo Jeesus. On. Hän tulee kirkkaudessaan maan päälle. Mitä on kirkkaus. Kulta, en minä osaa sanoa. Kai se on niitä taivasten taivaita. Tuleeko taivasten taivaat tänne maan päälle. Miten ne mahtuu. Voi, en minä osaa sanoa.

Jeesus lähetti SDSS1133:n ellipsin muotoiselle kiertoradalle, joka kestäisi tuhat vuotta. Helpottuneet ihmiset kovistelivat tiedemiehiä. Mikä tämä kamala avaruusase oikein oli. Hä! Se oli niin sanottu kaksois-singulariteetti. Onko sellaisia enemmänkin. On. Tuolla syvässä avaruudessa niitä on tusinoittain. Tämä oli pienenpuoleinen.

Normandian maihinnousu oli alkusoitto toisen maailmansodan päättymiselle, demokratian voitolle ja rauhanajan koittamiseen. Lopullisesti ihmiskunta ei kuitenkaan päässyt sodista eroon.

Jeesus asettui Jerusalemiin, asetti hallituksia ja työntekijöitä virkoihin kaikkialle. Asiat korjaantuivat ripeää vauhtia. Kohta kaikilla oli hyvä olla. Sodat olivat kertakaikkiaan loppu.

 

Kommentoi "Normandia, yliherruus ja taivasten taivaitten maihinnousu"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 __  __  __  __  __  __   ___   ______  
 \ \\/ // \ \\/ // \ \\/ //  / _ \\ |   \\ 
 \  //  \ ` //  \  //  / //\ \\ | -- // 
 / . \\   | ||   / . \\ | ___ ||| -- \\ 
 /_//\_\\  |_||  /_//\_\\ |_|| |_|||______// 
 `-` --`  `-`'  `-` --` `-`  `-` `------` 
                         
 
 

4 kommenttia "Normandia, yliherruus ja taivasten taivaitten maihinnousu"

Jukka 19.6.2019 9.29

"Normandia, yliherruus ja taivasten taivaitten maihinnousu"

Taivasten taivaitten maihinnousu, jess, se on vertaansa vailla. Maailmahan ei tähän usko ja jos uskoo ja pelkääkin tätä sisimmässään, tahtoo sen uskomisen näyttävän naurettavalta. Miksi? Koska se taistelee tuon Pyhän vastapuolella, vihaten kaikkea sen edustamaa ja rakastaen pimeyttä. Eli meillä, pyhillä, on madonluvut ilmoitettavana maailmalle, kuinka se siis meitä rakastaisi, ei, se tulee vihaamaan meitä yhä voimakkaammin. Onneksi meillä on muutakin ilmoitettavaa; tuo herrojen Herra hyväksyy vielä nyt kapinallisten antautumisen ja puolenvaihdon ja lupaa jopa tuon vanhurskaan valtakuntansa kaikille niille, jotka uskovat Totuutta. Meillä on siis erittäin hyviä uutisia ja huonoja uutisia. Kummatko siis kerromme ensin? Minusta meidän tulee kertoa niistä yhtäaikaa, vaikka se jos mikä herättää vastustusta vääryyteen mielistyneissä. Julistamme siis tuomiota ja pelastusta, ihanaa lopputulosta ja kauheaa kohtaloa ylistäen vanhurskasta tuomaria, Jumalaa.

Herra tuomitsee kansat; auta minut oikeuteeni, Herra, minun vanhurskauteni ja viattomuuteni mukaan.

Loppukoon jumalattomain pahuus, ja vahvista vanhurskaita. Sillä sinä, joka tutkit sydämet ja munaskuut, olet vanhurskas Jumala.

Minun kilpenäni on Jumala; hän on oikeamielisten pelastaja.

Jumalaon vanhurskas tuomari ja Jumala, joka vihastuu joka päivä.

Jos kääntymystä ei tule, niin hän teroittaa miekkansa, jännittää jousensa ja tähtää sillä;

hän valmistaa surma-aseet ja tekee nuolensa palaviksi.
Psalmi 7


Kohta on viininkorjuun aika ja punaa viinikuurnan polkijan puvussa kun Hän kutsuu esiin kansat ja kansakunnat tuossa taivasten taivaitten maihinnousussa.


Veisuunjohtajalle; veisataan kuin viininkorjuulaulu; Daavidin virsi.

Herra, meidän Herramme, kuinka korkea onkaan sinun nimesi kaikessa maassa, sinun, joka olet asettanut valtasuuruutesi taivaitten ylitse!

Lasten ja imeväisten suusta sinä perustit voiman vastustajaisi tähden, että kukistaisit vihollisen ja kostonhimoisen.

Kun minä katselen sinun taivastasi, sinun sormiesi tekoa, kuuta ja tähtiä, jotka sinä olet luonut,

niin mikä on ihminen, että sinä häntä muistat, tai ihmislapsi, että pidät hänestä huolen?

Ja kuitenkin sinä teit hänestä lähes jumal'olennon, sinä seppelöitsit hänet kunnialla ja kirkkaudella;

panit hänet hallitsemaan kättesi tekoja, asetit kaikki hänen jalkainsa alle:

lampaat ja karjan, ne kaikki, niin myös metsän eläimet,

taivaan linnut ja meren kalat ja kaiken, mikä meren polkuja kulkee.

Herra, meidän Herramme, kuinka korkea onkaan sinun nimesi kaikessa maassa!
Psalmi 8

Kaksi sanomaa, älkäämme unohtako kumpaakaan!

jukka halonen 19.6.2019 9.29

Kiitos uskovia rohkaisevasta kirjoituksesta! Jukka Halonen City kirkko Hki

Jews for sale 19.6.2019 9.29

Unkarin juutalaisten kohtalo ei ollut ihan noin yksinkertainen. Hitler menetti Venäjän hyökkäyksessä valtavan määrän miehiä ja kalustoa, ja Eichmann tarjosi vaihtokauppoja: Unkarin juutalaisia vapautettaisiin kuorma-autoja vastaan.

Eichmann told Brand that 10,000 Jews could be saved for every truck delivered to the Germans. The final proposal was the exchange of 800,000 Hungarian lives for 10,000 trucks.

Kaupankäynnistä ja epätoivoisista yrityksistä hankkia varoja kuorma-autoja varten on runsaasti dokumenttejä netissä (alkuperäislähteet peräisin mm. Amerikan holokaustimuseosta)

Eichmannin tarjouksen mukaan olisi ollut mahdollista pelastaa 800 000 Unkarin juutalaista.

https://www.jewishgen.org/databases/holocaust/0172_Kasznter_Jews.html

Topias 19.6.2019 9.29

Saksan armeija oli jostain syystä lamaantunut eikä pystynyt aluksi kunnolliseen vastarintaan. Marsalkka Rommelin suunnitelmien mukaan
vastaiskujoukot olisi pitänyt olla heti hyökkäämässä maihinnousua vastaan
tällöin tilanne olisi voinut olla toinen.