2019-10-30 https://www.patmos.fi/filebank/blog/authors/fb-share_2_7148-BLOGI_LEO_02.jpg Kristuksessa rakastettu työtoverini Harhaanjohtava väite! Ei 90 % suomalaisista koskaan kuuntele Radio Patmosta! Eivät kuuntele! Vaadimme selitystä tällaiseen käsittämättömään tekstiin! Vaativat äänet tahtovat selitystä. Haluan vastata sanoistani. Minun täytyy nostaa esille kahdesta regimentistä... https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1374/90_suomalaisista_voi_kuunnella_radio_patmosta Patmos article
Leo Meller
30.10.2019
Leo Meller

Leo Meller Radio Patmoksen päätoimittaja, Patmos Lähetyssäätiön perustaja ja eläkkeellä oleva toiminnanjohtaja (1971-2010). (Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin Patmos-blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä ne välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.)

90 % suomalaisista voi kuunnella Radio Patmosta

Kristuksessa rakastettu työtoverini

Harhaanjohtava väite! Ei 90 % suomalaisista koskaan kuuntele Radio Patmosta! Eivät kuuntele! Vaadimme selitystä tällaiseen käsittämättömään tekstiin!

Vaativat äänet tahtovat selitystä. Haluan vastata sanoistani. Minun täytyy nostaa esille kahdesta regimentistä löytyvät todellisuudet; niiden perusteella todistan väitteeni vastaansanomattomaksi totuudeksi.

Ensiksi, maallisen regimentin taho.

Radio Patmoksen 24/7 käyttämien FM-lähettimien signaalit peittävät 90 % Suomen asutetusta pinta alasta. Alueella voi kuunnella Radio Patmosta käyttämällä perinteistä radiovastaanotinta tai autoradiota, tietokonetta, älypuhelinta.

Toiseksi, hengellisen regimentin taho.

Kysyn Sinulta omaan hengelliseen heräämiseesi liittyvän kysymyksen. Suunnittelitko Sinä, kulkiessasi syntien sokaisemana kadotukseen vievää vanhan ihmisen tietä, uskovasi kerran Jeesukseen? Suunnittelitko pyytäväsi Jeesusta Pelastajaksesi ja elämäsi Herraksi?

Et. Et suunnitellut. Elit ilman Jumalaa, ilman taivastoivoa, kadotettuna kadotettujen joukossa. Kuitenkin olet tänään pelastuksestasi todistava Jumalan lapsi, iankaikkisen elämän omistaja, taivasosuudestasi varma uusi luomus Kristuksessa. Miten tämä on mahdollista? Miten tämä tapahtui? – Vastauksen löydämme Herran Jeesuksen Kristuksen sanoissa:

Ne, jotka sen kuulivat, kysyivät: ”Kuka sitten voi pelastua?” Hän vastasi: ”Mikä on ihmisille mahdotonta, se on mahdollista Jumalalle.” (Luuk. 18:26–27).

Tämä suuri totuus yksityiskohtaistuu seuraavassa tapauksessa:

Kun Jeesus näki Natanaelin tulevan luokseen, hän sanoi: ”Tässä on oikea israelilainen, jossa ei ole vilppiä!” Natanael kysyi Jeesukselta: ”Mistä sinä minut tunnet?” Jeesus vastasi: ”Ennen kuin Filippos kutsui sinua, minä näin sinut viikunapuun alla.” Natanael sanoi Jeesukselle: ”Rabbi, sinä olet Jumalan Poika, sinä olet Israelin kuningas.” (Joh. 1:47–49).

Ennen kuin sinä löysit Jeesuksen, oli Jeesus löytänyt sinut!

Kuuntele pakanain apostolin Paavalin ihmeellistä evankeliumia, ilosanomaa:

Me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa, niiden, jotka hän on suunnitelmansa mukaan kutsunut. Sillä ne, jotka hän on ennalta tuntenut, hän on myös ennalta määrännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa. Mutta ne, jotka hän on ennalta määrännyt, hän on myös kutsunut, ja ne, jotka hän on kutsunut, hän on myös vanhurskauttanut. Ja ne, jotka hän on vanhurskauttanut, hän on myös kirkastanut. (Room. 8:28–30).

Sijoita nämä Pyhän Raamatun totuudet Radio Patmokseen, sen työhön pelastusvälineenä suomalaiselle. Jumala näkee ihmisen – jopa ennalta – ja säätää ja määrää ajankohdan ja paikan, jossa kutsu – Radio Patmoksen lähettämä pelastuksen sana – tavoittaa syntisen, kadotetun ihmisen. Jumala antaa parannuksen armon. Eikä Jumala jätä kesken työtänsä, vaan jatkaa sitä aina kirkastumiseen saakka.

Oi, tätä Jumalan käsittämätöntä armoa, kun Radio Patmos saa olla väline syntisen löytämisessä ja kutsumisessa iankaikkiseen pelastukseen!

Miksi yhdenkään pitäisi kuulla evankeliumi kahdesti ennen kuin jokainen on kuullut sen kerran?

Jos Herra suo, vuosina 2021–22 Patmos Lähetyssäätiö saavuttaa 50 vuoden pituisen työmatkan merkkipylvään. Edellisen rivin vahvennetulla tekstillä painettu kysymyslause on ollut mukana alusta alkaen ja pyytää olla patmostyön viimeiseen askeleeseen saakka työmme kaikkein pyhin sääntö. Kaikilla kentillä. Jos patmosmissio elää, kun Herra Jeesus Kristus saapuu noutamaan omiansa tuuliin ja pilviin, Jumala suokoon uskollisuutta näkytunnuksellemme.

Vaan mitä tarkoitan tunnustamalla suuren tuskan varjon olemassaolon Radio Patmoksen suomalaisia syntisiä löytävän ja pelastukseen kutsuvan taivaallisen mission kohdalla?

Patmos Lähetyssäätiöllä ei ole kirkkoja, herätysliikkeitä, seurakuntia, lähetyselimiä, ei mitään ulkopuolista taloudellista tukijärjestelmää. Patmos suorittaa työnsä Jumalan Israelissa ja usealla maanosalla yksityisten suomalaisten lahjoittajien antien turvin. Tukiystävien joukko ikääntyy ja harvenee, ja siksi myös lahjoitusten määrä luonnollisesti laskee.

Kaksi kertaa vuodessa lähestyn tukikenttäämme – Sinuakin – vetoamalla Radio Patmoksen asiassa. Tämä tapahtuu keväällä ja vuoden lopussa, kausina, jolloin valtiovalta suo radiollemme kolmen kuukauden jaksoissa juuri tuon mahtavan lisäkuuluvuusalueen, joka mahdollistaa koko 90 % evankeliumikattauksen maamme kohdalla.

Ovet avautuvat Jeesukselle Radio Patmoksessa saavuttaa suomalaisia ”Natanaeleja” evankeliumilla.

Puolentoista vuoden aikana Radio Patmoksen tulot eivät ole kasvaneet kolmen kuukauden erikoisjaksojen johdosta nousseitten kustannusten tasolle

Jokainen puoli tuntia Radio Patmos Internationalin lähetysaikaa – siis sekä koti-Suomessa että lähetysradiokentillämme – maksaa Patmokselle 49 €. Tunti maksaa siis 98 €.

Kuten edellä kerroin, vetoan kahdesti vuodessa patmosystäviin painottaen erityisesti radiomme kuuluvuusalueilla elävien kohdalla vapaaehtoisen radiolupamaksun suorittamista. Jos kuulijamme pitävät radiota tärkeänä, he oletettavasti maksavat sen kuulemisesta samalla tavalla kuin maksavat sähkövirrasta tai paristoista.

Jokainen ajallinen erikoisjakso lähes koko Suomen kattavaa kuuluvuutta on jäänyt vaille tavanomaisesta poikkeavaa tukea radiotyöllemme. Jonakin jaksona tulot olivat jopa tavallista alhaisemmat. Näin on tapahtunut kahden vuoden ajan.

Laskut on maksettava. Rahan täytyy löytyä – ja tuskalla joudumme ottamaan sen ns. KIIREISEN TARPEEN tilikohdalta, josta Lähetyssäätiö haluaisi suorittaa maksuja vain sinne, missä Jeesuksen nimeä tunnetaan huonosti ja missä Hänen valonsa ei loista.

Maanantaina syyskuun 30. päivänä 2019 Patmoksen Johtoryhmä käsitteli taloustilanteita koti- ja ulkokentillä. Keskustelussa kulkeuduttiin selkeään päätökseen. Ulkokentille lähetettäviä varoja ei voi eikä saa leikata kotikentän radiotyön tueksi. Jos tukea ei saavu tarvittavaa määrää, Suomi ei halua Radio Patmosta.

Kehittyvän maailman kovissa olosuhteissa elävät lähimmäisemme ojentavat apua anovia käsiänsä suuntaamme. Heiltä puuttuu kaikki: vedestä ja leivästä evankeliumin kuulemiseen.

Jos Sinä olet kykenevä lahjoittamaan extra-lahjan Radio Patmoksen toiminnalle – tuon 49 € tai 98 € – niin, jos Jumala vaikuttaisi voimalla ja rakkaudella saman toimenpiteen tuhannen tai kahdentuhannen patmosystävän kohdalla, selviäisimme vuoden 2020 puolelle alkamaan vuoden tarjoamalla Jeesukselle KUTSUVÄLINEEN Natanaelien johdattamiseksi pelastusyhteyteen.

Ylistys ja kunnia Herralle Jeesukselle Kristukselle!

--------------

Anna rakkaudenlahjasi Radio Patmoksen toiminnalle tästä

 

Kommentoi "90 % suomalaisista voi kuunnella Radio Patmosta"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 __  __  _____   _____   ___   _ __ 
 \ \\/ // | ___||  / ___//  / _ \\  | |/ // 
 \  //  | ||__   \___ \\ / //\ \\ | ' // 
 / . \\  | ||__   /  // | ___ || | . \\ 
 /_//\_\\ |_____|| /____// |_|| |_|| |_|\_\\ 
 `-` --` `-----` `-----`  `-`  `-` `-` --` 
                         
 
 

Ei kommentteja "90 % suomalaisista voi kuunnella Radio Patmosta"