2009-12-18 https://www.patmos.fi/filebank/blog/authors/fb-share_2_7148-BLOGI_LEO_02.jpg Olen syntynyt sota-ajan lapsena 1942. Sota tuhosi perheeni rakenteet ennen kuin niitä oikeastaan oli rakennettu. Vuonna 1942 syntyi Kuva ja Sana, yleiskristillinen kustannusliike, kehto vuonna 1971 syntyvälle Patmos ry:lle. Vuonna 1942 Eurooppa oli sodassa. Tuona vuonna keskitysleireissä kulta... https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/156/ruotsi_paljasti_korttinsa_-_mita_euroopan_unioni_haluaa_ja_aikoo Patmos article
Leo Meller
18.12.2009
Leo Meller

Leo Meller Radio Patmoksen päätoimittaja, Patmos Lähetyssäätiön perustaja ja eläkkeellä oleva toiminnanjohtaja (1971-2010). (Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin Patmos-blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä ne välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.)

Ruotsi paljasti korttinsa - Mitä Euroopan unioni haluaa ja aikoo?

Olen syntynyt sota-ajan lapsena 1942. Sota tuhosi perheeni rakenteet ennen kuin niitä oikeastaan oli rakennettu.

Vuonna 1942 syntyi Kuva ja Sana, yleiskristillinen kustannusliike, kehto vuonna 1971 syntyvälle Patmos ry:lle.

Vuonna 1942 Eurooppa oli sodassa. Tuona vuonna keskitysleireissä kulta revittiin juutalaisten hammaspaikoista ja talletettiin Sveitsissä, zyklon-kaasulla teurastettiin kansakuntaa, krematoriot kävivät tulikuumina. Kansa, jonka kautta ihmiskunnalle annettiin laki ja totuus ja jonka kohdussa Jumala syntyi ihmiseksi, hukattiin tuhkana taivaan tuuliin.

Kuusi miljoonaa juutalaista uhria.
Kuusi miljoonaa kuudessa vuodessa. Oletko koskaan ajatellut, millaisella aikataululla saksalaisten täytyi surmata juutalaisia, jotta 1939-1945 välisenä aikana voitiin eliminoida kuusi miljoonaa ihmistä?

Aikataulu oli tällainen: Kaksi ihmistä minuutissa ... yötä päivää ... seitsemän vuorokautta viikossa ... kuukaudesta kuukauteen ... monen verisen vuoden ajan.

Tällä aikataululla Euroopan sivistyneimpiin kuuluva kansa - uskonpuhdistuksen airutkansa - surmasi kuusi miljoonaa Jumalan silmäterää.

Juutalaisen kansan kokemus on todiste ihmiskunnan enemmistöjen julmuudesta vähemmistöjä kohtaan. Vaeltava juutalainen on aina ollut vähemmistö, helposti vihattava ja hävitettävä.

Suomalaisetkin ovat vaeltaneet; siirtolaishistoriamme muodostaa paksuja niteitä. Paermman elintason etsiminen, toki joskus aivan nälänhädänkin pako, on vienyt suomalaisia vieraisiin maihin. Siirtolaisen osa vieraissa maissa oli useinkin kova; mutta heillä oli aina kotimaa, jossa he olisivat enemmistö. Heillä oli Suomi.

Kaksi vuosituhatta juutalainen on ollut koditon vaeltaja. Vähemmistö, jolle on petattu lepopaikkoja krematorioissa. Historia ei tunne toista kansaa, jonka olisi täytynyt kamppailla elintilasta jopa getoissa niin kuin juutalaiset. Rabbeilla oli otsikko tällaiselle olemassaololle. Ilmaisu löytyy jom kippurin, suuren sovituspäivän, rukouksista. Niissä juutalaisten historia otsikoidaan ilmaisulla: "Yksi ainoa loputon, pitkä, verinen päivä".

Mitä Euroopan unioni haluaa ja aikoo. Kysymystä on laajennettava. Tai olisiko viisaampaa asettaa kysymys toteamuksen osaksi, toteamuksen, jossa on tällainen sisältö: Euroopan unioni haluaa edelleenkin samaa, mitä se on tahtonut siitä alkaen, kun neljä suurta piirsivät tiekarttansa reitistä kuviteltuun rauhaan Lähi-idässä. Tai siitä alkaen, kun Luther ehdotti juutalaisten polttamista. Tai siitä alkaen, kun kirkolliskokokukset kostivat Kristuksen kuoleman syyllistämällä juutalaiset.

Euroopan unionin joulukuiset siirrot ovat uusin askel pakanakansojen yrityksessä toteuttaa se, mitä arvovaltainen sivistyshistorian kirjoittaja Will Durant nimittää "juutalaisen sielun lopulliseksi murhaksi kansojen meressä".

Juutalaisen taistelu maastansa - jota symboloi pitäytyminen yhteen ainoaan yhdistettyyn Jerusalemiin, samaiseen, jonka jakamista suomalainenkin virallinen ulkopolitiikka himoitsee - ei ole taistelua rajoista, kaupankäynnistä ja ölystä. Se on taistelua pelkästä olemassaolosta. Eloonjäämisestä.

Kuuden vuosikymmenen ajan juutalainen kansa on yrittänyt viestiä tätä sanomaa arabeille ja koko maailmalle: Me tahdomme vain elää. Kukaan ei tunnu kuulevan, koska kukaan ei lopultakaan ymmärrä juutalaista. Vain juutalainen kuuntelee ja  ymmärtää toista juutalaista. Koska kummallakaan ei ole muuta kuin Israel. Se Israel, jota pakanat nyt ovat jakamassa.

Löytyy kristittyjä, jotka kuuntelevat ja tahtovat ymmärtää. Työmme perustaja Ensio Lehtonen oli eturivin ystävä Israelille ja juutalaiselle. Hänen kirjoistaan opin rakastamaan juutalaista. Rippipappini Kaj Leander paloi Israel asialle. Viimeisessä kohtaamisessani hänen kanssansa ikuisuuden rajalle seisova pappi kyynelissä siunasi entistä rippikoululaistansa todeten: "On suurta palvella Jumalan Israelia."

On kristittyjä, jotka ymmärtävät - ja osaavat Jumalan opettamina sen kielen, jolla voivat osoittaa juutalaiselle ja Israelille rakkautta. "Usko ilman tekoja on voimaton" (Jaak. 2:20). Siksi raportissani Euroopna unionin iskusta Israeliin on avattuna sivu, joka kertoo miten patmosystävinä olemme Israelin rinnalla teoin - ja siksi voimalla.

Naapurimme ruotsalaiset paljastivat korttinsa. Heidän iskunsa Israeliin on taktinen yritys varmistaa jatkuva aineellinen hyvinvointinsa kosiskelemalla Israelin vihamiesten suosiota. Tuorein nettiaineistomme on totuuden leikkaus joulun odotukseen.

Lähetyssäätiössämme seuraamme perustajamme linjaa ja pidämme toisarvoisena kaikkea muuta paitsi menestymistä rakkaudessa Jumalaan ja Hänen Israeliinsa. Kun pakanat nousevat, tahdomme tietää suomalaisen Israel-rakkauden varustaneen ennalta Jumalan silmäterää. Lahjasi Israelin elämäksi on mitä tärkein juuri nyt.

LEO MELLER

PS: Näin päivinä vuosi sitten Israelin tuhoa etsivät tulittivat Länsi-Negeviä 1180 raketilla. MDA hälytettiin 770 kertaa auttamaan ja pelastamaan elämää. Ymmärräthän, miksi pyydän lahjaasi Israelin elämäksi. Ennen ohjuksia. Lue sivuiltamme mitkä ovat tarpeet juuri nyt.

Kommentoi "Ruotsi paljasti korttinsa - Mitä Euroopan unioni haluaa ja aikoo?"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 ______   ___   ______   ___   ____  
 /_  _//  / _ \\  /_  _//  / _ \\  | _ \\ 
 `-| |,-  | / \ ||  | ||  | / \ || | |_| || 
  | ||  | \_/ ||  _| ||  | \_/ || | . // 
  |_||   \___//  /__//   \___//  |_|\_\\ 
  `-`'   `---`  `--`    `---`  `-` --` 
                         
 
 

12 kommenttia "Ruotsi paljasti korttinsa - Mitä Euroopan unioni haluaa ja aikoo?"

Kaija 19.12.2009 2.48

"Historia ei tunne toista kansaa, jonka olisi täytynyt kamppailla elintilasta jopa getoissa niin kuin juutalaiset."

Romaanit (mustalaiset)? Saamelaiset? Amerikan intiaanit? Australian aboriginaalit? Maorit?

En halua vähätellä juutalaisten ahdinkoa, mutta eivät he todellakaan ole ainoa kansa joka on joutunut kärsimään vainoa.

Israelilaisten ongelma on mielestäni lähinnä vain se, että he ovat ottaneet perimätietonsa mukaisen "Luvatun Maan" väkisin ja siitä eivät paikalliset asukkaat pitäneet, koska eivät myöskään usko juutalaiseen perimätietoon.
Ja sitten USA sotkeutui juttuun. Koko konflikti on siis eräänlainen kulmakivi idän ja lännen suhteissa. Tai mitä ilmansuuntaa arabimaailma nyt edustaakaan.

Ruumiita siellä tulee joka tapauksessa. Ihmisluonto nyt sattuu vain olemaan niin kärkäs tappelemaan siitä kuka on eniten oikeassa. Tragikoomista. Crux of the matter.

jukkaw 20.12.2009 20.16

Olen tutkimuksissani tullut siihen samaan lopputulemaan,että juutalainen kansa on historiassa ainut kansa,joka on jatkuvasti joutunut eri puolilla maailmaa kamppailemaan elämästään.En toki vähättele muita kansanryhmiä,jotka eri syistä johtuen ovat joutuneet kokemaan pahoja asioita.

elma 22.12.2009 19.33

Shalom! Me täällä Lappeenrannassa olemme tyrmistyneitä EU:n ehdotuksesta jakaa Jerusalem. Pyydämme teiltä, että laittaisitte nettiadressin, jossa kristityt ilmaisisivat vastalauseensa hankkeelle. Adressi luovutettaisiin sitten ulkoministeri A. Stubbille. Siunattua joulunaikaa ja armon vuotta 2010!

Israelin Ystävä 23.12.2009 1.10

Kaijalle:

Jos uskomme Raamattuun, on Israel väkisin myös ajettu pois, useaan kertaan.

Entä kuinka moni muu maa mailmassa on jossain vaiheessa ottanut maansa "väkisin"? Niin ovat tehneet alun perin kaikki. Ei Jumala ole ollut rajapyykkejä asettamassa, vaan ihmiset itse.

Niinpä juutalaisetkin ovat ottaneet sen alueen, joka heille kuuluu. Voitko Kaija kertoa kenellä muulla siihen olisi parempi oikeus ja millä perusteella? Ja jos viittaat nykyisiin Israelin naapureihin, niin tarkenna milloin ja miten ne ovat Israelin alueen saaneet haltuunsa Israelin kansalta, ja onko se tapahtunut mielestäsi jotenkin paremmalla oikeutuksella?

Siunattua Joulun aikaa

Yleissivistävää 26.12.2009 14.24

Ja vielä Kaijalle:
Ihan yleissivistyksellisestä näkökulmasta katsottuna romaani on kirjallinen teos, romani taas tiettyyn etniseen ryhmään viittaava nimitys.

Kaija 27.12.2009 20.16

Kaijalle:

"Jos uskomme Raamattuun, on Israel väkisin myös ajettu pois, useaan kertaan."

Minä en usko Raamattuun, mutta olen kyllä sitäkin mieltä että jos tuo kansa tuntee kulttuuriperintönsä puolesta vahvasti kuuluvansa tuohon maailmankolkkaan, niin siitä vaan. Mitä järkeä niiden poisajamisessakaan enää olisi? Luulisi arabeille ym. kansoille riittävän maata ympärillä tarpeeksi.
Mutta eihän Israelin konfliktissa lopulta ole kysymys maasta. Israel edustaa arabeille vihattua länttä.

Ihmettelyä 5.1.2010 2.27

Norja ei ole orja, mutta suomalainen kristikansakin antoi huijata itsensä EU:iin. Nyt viimeistään Lissabonin sopimuksen eli uuden Euroopan liittovaltion perustuslain alla EU-suomalainen on muka "samassa pöydässä päättämässä muiden kanssa", eli käytännössä tekee sen, mitä suuremmat määräenemmistöllä EU:n säädösten oikeuttaessa määräävät.Eli suomalaiset joutuvat mukaan Israel-vihamielisiin päätöksiin! Pianko tulee päivä, jolloin kuuluisa juutalaisystävien joukkokin EU:n valtaelimissä joutuu alistumaan Patmoksenkin ennustaman petovallan alle? Olsiko ollut parempi olla itsenäinen Suomi eikä rikkaiden ja jumalattomien hallitsema Israel-vihamielinen köyhtyvien ja leipäjonojen EU-Suomi? Mutta tätä ette uskalla julkaista?

Missä ovat nyt ne kristityt mepit, jotka sanoivat estävänsä EU:n liittovaltioitumista? Siihen ei yksi tai kaksi meppiä pysty! Tästäkö Patmoskin haluaa vaieta pelätessään menettävänsä tuttujen meppien mukanaan tuoman mahdollisen vaikutusvallan? Eikö Patmos ole silloin osallinen epä-totuudellisuudessa, eli EU-valheessa? Ettekö uskalla julkaista itseänne kritisoivia tekstejä, vaikka olette aikaisemmin olleet ansiokkaasti ja asiallisesti totuudellisiä ja rohkeita?

opetuslapsi 6.1.2010 15.14

Puhuttaessa Israelista olen aina sisäistänyt asian niin, että kysymyksessä on kansa, joka tunnetaan nykyään juutalaisina. Siis Juudan, Benjaminin ja osittain Leeviläisten heimoista koostuva kansa. Olenko oikeilla jäljillä? Miten sitten nämä kymmenen "kadonnutta" sukukuntaa, jotka "hävisivät" Assyrian pakkosiirtolaisuuden jälkeen? On tutkimuksia, jotka osoittaa siihen suuntaan, että 2/3 Suomen- kansasta olisi näiden heimojen tai jonkun niistä heimoista jälkeläisiä. Kun Raamattu puhuu Israelin kohtaloista lopunajoissa mm. kansan paluusta kotimaahansa, niin onko kyseessä vain Juudan heimoon kuuluvat yksilöt vai kaikki Israelin kaksitoista sukukuntaa? Jos Suomalaiset todella ovat näiden kadonneiden heimojen jälkeläisiä, niin eikö pitäisi alkaa pakata kamat ja ostaa menolippu Israeliin? :)

Siunausta kaikille!

ihmettelyä 7.1.2010 1.29

"Mitä EU aikoo?", kysyy otsikko.
Eikö se ole ollut selvä jo EU:n alusta lähtien? -EU haluaa olla ja on jo Euroopan Yhdysvallat eli liittovaltio. Kansalaisilta pimennetty "vaikeasti ymmärrettävä" Lissabonin sopimus on ylikansallinen perustuslaki, joka määrää yli kaikkien jäsenvaltioiden omien lakien. Enää ei suomalainen EU-media edes mainitse termiä "perustuslaki" kuten ennen -miksi ei suoraan puhuta oikeilla nimillä?-Siksikö, että monet EU-Suomen kristitytkin luulivat 6.12 viettäneensä Suomen itsenäisyyspäivää? Aivan oikein! Päivä ja päivämäärä on, mutta itsenäisyyttä ei ole enää! Miksi?- Koska hallituksen johtajan allekirjoittamassa Lissabonin sopimuksessa kerrotaan, että jäsenmaiden lait ovat sille alisteiset! Eli ei EU-Suomi voi itse päättää omasta Israel-politiikastaankaan yhtään enää. Jos antisemitistit ovat enemmistönä (kuten Raamattu ennustaa?)ja EU:sta muodostuu petovalta, niin siinäpä ollaan. Tosin antikristillinen maailmanhallitus on lienee ensin Israelille hyvin ystävällinen, kunnes paljastaa itsensä.
Siunausta ja voimia ja kiitokset Patmokselle! Ja pystyisittekö julkaisemaan blogissanne kaikki hyvien tapojen mukaiset kirjoitukset, vaikka eivät olisi kanssanne samaa mieltä? Ette kai ole mikään "iranilaistyylinen" sensuuritoimisto? Eihän blogeissa muuten ole järkeä, jos ne ovat koko ajan jotain onnittelu ja myötäilypalstoja, jos ei sitä tarvitse olla kielteisiä jutttujakaan pelkästään, ja mieluiten ei yhtään! Mutta sana on vapaa -eikö?

Toimitus 7.1.2010 9.46

Nimimerkille Ihmettelyä,

1) Kaikki blogille tulleet asialliset kommentit pyritään julkaisemaan.
2) Kommentteja ei julkaista viikonloppuisin eikä pyhäpäivinä.
3) Kommentteja julkaistaan arkisin toimistoaikoina. Muina aikoina viestien julkaisua voi joutua odottelemaan.
4) Viestit, jotka on lähetetty pelkällä nimimerkillä ilman voimassa olevaa todellista sähköpostiosoitetta, jäävät muita herkemmin julkaisematta.
5) Blogille tulee kirjoittaa kommentteja vain kuhunkin artikkeliin liittyvistä asioista. Palautteet blogin toiminnasta tai toimintatavoista tulee lähettää sivuston ylläpitäjälle sähköpostilla.

Terveisin
Toimitus.

ihmettelyä 10.1.2010 1.59

Patmos on toiminut ja kehittynyt monipuolisesti raskaassa ajan vaatimusten myllerryksessä.Ei Patmokseltakaan voi vaatia kukaan sinänsä täydellisyyttä, sellainen ei olisi mahdollista koskaan senkään vuoksi, koska erilaisia täydellisyyskäsityksiä on jokaisella.Israel-asiassa Patmos on pystynyt keskittymään olelliseen. onhan tarkeää siunata ja auttaa Israelia, vaikka ei olisikaan samaa mieltä kaikesta sen politiikasta, joka sinänsä onkin "maallikoiden" politiikkaa todella vaikeassa vuosikymmeniä jatkuneessa valtiollisessa ahdistuksessa.
Mutta se on hassua, että monet kristikansastakin Suomessa luulevat, että Suomi on itsenäinen ja päättäisi Israel-ulkopolitiikastaankin itse. Sellainen on vastoin EU-Suomen isännän, EU:n perustuslain alaista toimintaa. Mutta Patmoksen vika siis ei ole EU-Suomen politiikka, tai se, että kansa haluaa luulla tai luulotella....tai oikeammin jotkut valehtelevat eivätkä pysy totuudessa: EU-Suomella ei voi olla omaa ulkopolitiikkaa, eikä saakaan olla, koskapa monet suomalaiset ovat sen ulkopuolisille halunneet luovuttaa!Patmos ei ole myöskään mikään uutistoimisto Iranista. Sen sijaan Patmos on asiallisesti tiedottanut iranilaisten tilanteesta sellaista, jota neuvoton lännen media ei julkaise.

Siunausta Patmokselle Uuteen Vuoteen 2010!

tmi mika kamarto 13.1.2010 3.33

Juutalaisen kansan kokemus on todiste ihmiskunnan enemmistöjen julmuudesta vähemmistöjä kohtaan. Vaeltava juutalainen on aina ollut vähemmistö, helposti vihattava ja hävitettävä. Tähän rimrpsuun voisit Leo liittää romanikansan, meillä ei ole mitään asemaa eikä paikkaa tässä maailmassa. Toivottavasti Jumala jonka sanotaan olevan oikeudenmukainen auttaa kansaani tulevassa vihanajassa jonka olen itse saanut työni kautta(taksinkuljettajana) nähdä voimustuvan ajassamme. Näinä-aikoina en ihmettele ihmisiä jotka pakenevat elämän raadollisuutta ja tarkoituksettomuutta päihteisiin kun meillä kristityilläkään ei ole muuta tarjota kuin tyhjiä sanoja joita ei voi käytännöntasolla nähdä toteutuvan. Leo, olen todella huolissani ja tahtoisin saada sinulta jotain eväitä jatkaakseni ja jakaakseni työssäni taksinkuljettajana niille jotka ovat suurten kysymysten uuvuttamia ja epätoivoisia tämän elämän suhteen, niinkuin olen osittain itsekin. T. Mika Kamarto, taksiyrittäjä vantaalta.