Israel

2019-01-31 Käyttäen edistynyttä geneettistä koodausta tuhotakseen sairaita soluja, israelilaiset tutkijat ovat saattaneet löytää ensimmäisen täydellisen parannuskeinon syöpään. Hoitokeino, jonka tiimi israelilaisia tiedemiehiä on kehitellyt, saattaa olla ensimmäinen täydellinen parannuskeino syöpään, toteaa Dan... https://www.patmos.fi/israelarkisto/1722/tutkijat_israelissa_ovat_saattaneet_loytaa_taydellisen_parannuskeinon_syopaan Patmos article

Tutkijat Israelissa ovat saattaneet löytää täydellisen parannuskeinon syöpään

Käyttäen edistynyttä geneettistä koodausta tuhotakseen sairaita soluja, israelilaiset tutkijat ovat saattaneet löytää ensimmäisen täydellisen parannuskeinon syöpään.

Hoitokeino, jonka tiimi israelilaisia tiedemiehiä on kehitellyt, saattaa olla ensimmäinen täydellinen parannuskeino syöpään, toteaa Dan Aridor, joka on hoitoa kehittäneen Israel’s Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd:n yrityksen puheenjohtaja.

”Meidän syöpähoitomme tulee vaikuttamaan ensimmäisestä päivästä lähtien, hoito vie muutaman viikon ja sillä ei ole ollenkaan tai vain vähän sivuvaikutuksia ja sen saa halvempaan hintaan kuin suurinta osaa muista hoidoista, joita markkinoilla on”, Aridor kertoi Jerusalem Postille.

Hoidon nimi on MuTaTo (multi-target toxin) ja sitä verrattiin ”syöpäantibioottiin” Post-lehden raportissa. Tiimi kehitti syöpähoidon arvioidessaan erilaisia syöpälääkkeitä ja -hoitoja, jotka ovat epäonnistuneet menneisyydessä.

MuTaTo hyödyntää usean aminohapon yhdistelmää kohdentamaan hoidon juuri syöpäsolujen tuhoamiseen.

Lähde: Israeli Team May Have Discovered ‘Complete Cure for Cancer’ (United With Israel, 28.1.2019)