Israel

2019-03-06 Juutalainen liikemies Mark Gerson (New York) auttaa Afrikan köyhimpien parissa toimivaa kristillistä lääkintälähetystä. CBN uutisyhtiön haastattelussa Gerson sanoi, että on "kunnia ja etuoikeus" työskennellä kristittyjen lähetystyöntekijöiden kanssa. Hän kutsui heitä "pyhiksi... https://www.patmos.fi/israelarkisto/1740/juutalainen_pariskunta_lahjoitti_5_miljoonaa_dollaria_kristilliselle_laakintalahetykselle_afrikassa Patmos article

Juutalainen pariskunta lahjoitti 5 miljoonaa dollaria kristilliselle lääkintälähetykselle Afrikassa

Juutalainen liikemies Mark Gerson (New York) auttaa Afrikan köyhimpien parissa toimivaa kristillistä lääkintälähetystä. CBN uutisyhtiön haastattelussa Gerson sanoi, että on ”kunnia ja etuoikeus” työskennellä kristittyjen lähetystyöntekijöiden kanssa. Hän kutsui heitä ”pyhiksi ihmisiksi.”

Gerson kuvaili miten “Raamatussa meitä kehoitetaan 36 kertaa, useammin kuin mitään muuta, rakastamaan muukalaisia.” Gerson ja hänen puolisonsa, joka on rabbbi, ajattelivat, että kaikkein tehokkain tapa rakastaa muukalaisia on ”tukea kristillistä lääkintälähetystyötä, joka huolehtii Afrikan köyhistä.”

Gersonit ovat antaneet omastaan hyvin avokätisesti kristilliselle lähetyssairaalalle, jossa myös koulutetaan afrikkalaisia terveydenhoitoalan työntekijöitä.

Burundissa, jossa Gersonit ovat auttamassa rakentamaan sairaalaa ja kouluttamaan kristillistä lääkintähenkilökuntaa, alle puolella väestöstä on juomakelpoista vettä ja 70 prosenttia kansasta elää köyhyysrajan alapuolella.

Gersonien tuella tämä kristillinen sairaala pystyy auttamaan kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Lähde: Jewish Couple Gives $5 Million to Help Christian Mission in Africa (Israel Today 5.3.2019)