”Avaa auliisti kätesi veljellesi, kurjalle ja köyhälle.” 5 Moos. 15:8

VUONNA 2018 PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖN LASTENAPU TEKEE TYÖTÄ MAAILMAN LASTEN KESKUUDESSA KUMMIAVUN KAUTTA. 

Rakas Patmosystävä,

Jumala tekee ihmeellisiä asioita maailman lasten elämässä sinun ja kaltaistesi Patmosystävien kautta. Työmme perustamisesta asti rakastavat ystävän kädet ovat ojentuneet auttamaan lapsia aina maailman ääriin asti.

Kun sinun kätesi ovat olleet Jeesuksen kädessä, yhdessä Jeesus ja sinä tuotte muutoksen maailman lasten elämään, yksi lapsi kerrallaan. Lapset, jotka ovat Jeesukselle rakkaita, ovat rakkaita myös meille.

Lue, mitä sinun kätesi Patmosystävänä saa aikaan maailman lasten elämässä:

  • ARMENIASSA käsilläsi edistät vammaisten lasten oikeuksia päästä normaaliin kouluun ja hoivaat Harbertin lastenkodin vammaisia lapsia ja nuoria.
  • BRASILIASSA rakkaudelliset kätesi ovat ojentuneet favelan (slummin) rikkoutuneitten perheiden maailmaan tuoden taivaallista apua slummikeskus-Taivaan työn kautta.
  • EGYPTISSÄ suojelevat kätesi mahdollistavat vainotuille koptikristityille turvallisen koulutien, ruoka-apuohjelman ja Pyhän Simonin Patmossairaalan hoidon.
  • ETIOPIASSA sinun kätesi tarttuu katulapsen käteen, avaa hänelle oven katulapsikotiin, ohjaa elämässä sekä osoittaa muslimialueen köyhille lapsille tien Lokken kouluun.
  • ISRAELISSA Jumalan rakkaudella täyttynyt sydämesi saa kätesi ojentumaan vaikeasti vammaisten juutalais- ja arabilasten elämään tuoden turvaa ja apua Limanin koulun lapsille ja Abu Joosefin talon lapsille.
  • LIBANONISSA kätesi tukee ja rohkaisee Sadonkorjuun lastenkodin lapsia niin, että he voivat käydä koulua.
  • MOLDOVASSA kätesi hoitaa tuberkuloosiin sairastuneita lapsia, antaa heille ruokaa, mahdollistaa lääkkeet, hoidon – jokapäiväisen avun Kishinevin ja Tyrnovon sairaaloissa.
  • ROMANIASSA köyhien kylien lapset tarttuvat sinun käteesi, katsovat silmiisi ja näkevät, että heillä on ihmisarvo ja mahdollisuus nousta toivottomuuden kierteestä toivoon ja tulevaisuuteen.
  • SIPERIASSA ja eri puolilla maailmaa lapset näkevät ojennetut kätesi, jotka toivottavat heidät tervetulleiksi kesäleireille, joissa paikallisten työntekijöiden kädet ojentuvat rukoilemaan ja siunaamaan heitä ja he löytävät Jeesuksen.
  • OPERAATIO JOULUN LAPSI -työssä sinun kätesi vetää Romanian ja Moldovan lapsia Suureen Seikkailuun, joka kertoo Jeesuksesta. Sinun kätesi ojentaa heille kenkälaatikon kokoisen lahjan, joka saa heidät ihmetellen kysymään: ”Onko tämä minua varten?

Jos et ole vielä kummi, voisitko harkita kummiksi ryhtymistä?

1. ANTAISITKO LAHJASI Lastenapumme kiireisimpiin tarpeisiin? Voit lahjoittaa netissä valitsemalla lahjoitusvalikosta kohdan "Lastenapu" ja antamalla lahjasi.

Lahjoita: Lastenapu (74007)

Valitse summa:


2. RYHDY KUMMIKSI
johonkin Lastenapumme kummikohteeseen. Kaikki kohteet esitellään Patmoslapset -lehdessä, jonka löydät alla olevasta linkistä.

Sydän täynnä kiitollisuutta toivotan sinulle työkenttiemme lasten kanssa siunausta. 

TEE HYVÄ PÄÄTÖS - RYHDY KUMMIKSI.

Kummimaksu on 300 €/vuosi (vain 0,82 € / pv). Vuosimaksun voit maksaa kerralla tai haluamissasi erissä. Kummikohteissa järjestetään lapsille joulujuhla lahjoineen. Vapaaehtoinen jouluraha on 10€/kummi. Kummiksi ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään tarkemmat toimintaohjeet.

 

PATMOSLAPSET  -lehti

Hyviä uutisia lasten maailmasta

Patmoksen lastenavun kohteet esittäytyvät tässä 24 sivuisessa julkaisussa kuvin ja sanoin. Katso mitä kummiapusi saa aikaan. Lataa lehti koneellesi alla olevasta linkistä.

Patmoslapset 2017 -lehti (pdf)

Tai pyydä se ilmaiseksi kotiisi paperiversiona ottamalla yhteyttä lähetystoimistoomme 09-85674988 tai patmos (at) patmos.fi